Conjo

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Conjo last won the day on September 1 2021

Conjo had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Conjo

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is wat je krijgt als je van bloei terug naar groei gaat. geen pretje dus ...
 2. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Dag 12; vandaag over op t 18/6 schema met nogsteeds 400 watt. Weer wat oude aaltjes gegeven want nogsteeds last van rouwvliegjes. Lijkt er op dat ze gewoon te oud zijn en het niet meer goed doen.
 3. Oke, misschien goed om ze ff goed op te laten drogen nu, en dan pas weer water geven als het nodig is, niet dagelijkse routine van willen maken. dat er 1.3 ec uit komt zegt niet zoveel volgens mij. Als je t er aan de bovenkant in gooit, en t komt er onder meteen uit. Heeft de plant niet veel tijd gehad om voeding op te nemen. wat is je temperatuur en LV?
 4. Hoe veel en hoe vaak geef je water ?
 5. Te hoge intensiteit lijkt mij niet, zou je wel vergeelde bladeren moeten gaan zien inmiddels, en de bladeren schuin omhoog gaan staan ipv horizontaal. Ook dat is niet t geval. Denk ook eerder iets van voeding of bewatering.
 6. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Dag 12 onder de lamp; Vandaag bewaterd met ec 1.4, ph 5.8. 3 ml terra vega per liter 2 ml rhizotonic per liter 2.5 ml cannazym per liter temperatuur tussen de 22 en 29 graden. Was afgelopen week weer koopgeil, en dus 2 blumat tensiometers gekocht. Heb hier en daar gelezen dat je t beste de plant tussen de 80 en 120 mBar kan hebben. Klopt dit? Moet je dan niet heel vaak hele kleine beetjes water geven? die 40 mBar speling die je dan hebt is redelijk krap volgens mij. Moet hier nog maar eens ff mee gaan stoeien. foto’s:
 7. Oei, ze zien er niet heel gezond uit. De bladeren handen zo erg naar beneden. Durf ook niet te zeggen wat ze te kort komen/ te veel hebben. ec 1.8 is wel heel hoog volgens mij hoor, voor de leeftijd die ze nu hebben.
 8. Ik zou die 2 monkey fans ff anders ophangen als ik jou was. Die 30 watters kunnen niet zwenken, en continue een ventilator op je plantje vind ze niet heel fijn. in jouw geval zou ik lekker 2 tafelventilatoren op de grond zetten. Je hebt zat ruimte, die dingen verplaatsen veel lucht. je hebt dan aan de zijkant ook meer ruimte om te scroggen
 9. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Knallers zijn het nog niet, langzaam aan gaat ze omhoog. 3 dagen terug bewaterd met 1.1 ec & 6.3 ph. Ook aaltjes mee gegeven. Hopelijk doen ze het nog, want heb ze al sinds vorige ronde in de koelkast liggen. ze voelde nog vochtig. Morgen of overmorgen weer een waterbeurt. vandaag de hps op 400 watt gezet. Temperatuur constant tussen 22 en 27 graden.
 10. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Ah oké. Zal ik volgende ronde op m’n boodschappen lijstje zetten. Thanks! hoop morgen ff tijd te hebben voor een foto update .
 11. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Niet zo veel te melden vanuit kamp Conjo, gister bewaterd met PH 6.3 en EC 1.2 ze groeien langzaam maar zeker. volgende update komen er weer wat foto’s.
 12. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Ze staan nog in de voorgroei tent, 880m3 uitblaas en 800m3 inblaas, allebei gedimd. Onderdruk aanwezig
 13. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  In een van m’n vorige rondes moest ik overpotten van die kleintjes naar de 25 liter bakken, maar kwam er toen achter dat er geen 10 bakken in de 120 x 120 tent passen. Toen dus geïmproviseerd en emmers gehaald. ik gebruik potgrond van de supermarkt. Zit natuurlijk allemaal troep in verwerkt. Heb ook wel eens na het overpotten rouwmugjes er aan over gehouden. was gister al weer laat en had geen zin meer om meer aarde te pakken, nu net nog ff afgevuld met aarde.
 14. Conjo

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  Voor alsnog staat de lamp niet uit. Eerste paar weekjes laat ik de hps 24/0 draaien. maar ookal ging de lamp uit. Dan komt er geen overdruk, zelfs met actieve inblaas is er nog onderdruk.