Newbie

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Newbie

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik rook niet veel, maar het is om persoonlijke redenen wel belangrijk dat ik dat kan doen. Mijn vraag is dus, als ik gewoon rook en niks verkoop of sloop of herrie maak of wat dan ook, mogen ze het me dan verbieden of me eruitgooien ofzo?
 2. Klinkt idd niet goed nee! Ik moet mss es uitvissen hoe je daarachter komt, want heavy metal is leuk maar niet in mijn longen 😬😅 Moet t dan niet al ingebouwd zijn? Die pijpen zijn mij wat boven mn budget 😭
 3. Newbie

  Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Zijn er nog goeie gezellige niet al te toeristische coffeeshops waar je kan rondhangen in Amsterdam en omstreken? Ben t niet van plan (weet mijn dosis nog niet en heb weinig behoefte om superhigh door de stad te dwalen), maar lijkt me wel leuk om ooit te doen.
 4. Newbie

  Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Hoe is de sfeer? Is t erg toeristisch? Wat voor prijzen hebben ze? Kun je er wiet roken? Hebben ze andere consumpties daar? Hebben ze een website?
 5. Dacht eraan een rolletje gaas te halen en dan zelf op maat te knippen. Kan dat? Waar moet ik op letten?
 6. Jeetje wat heftig zeg! Hoop dat het nu beter gaat? Hm... tja, ik hoopte dat hash juist zou kalmeren, niet versterken! We hebben al es brownies en thee geprobeerd, met wisselend resultaat (de thee werkte, de brownies weet ik niet meer) Ik geloof dat de strain Chocoholic heette. Ben van plan de doseringen goed uit te zoeken idd, maar weet niet zeker hoe ik een microdosis kan doen? Iig bedankt voor de tip en zeker voor de waarschuwingen!
 7. Ding is, dat had ik ook specifiek uitgezocht. Een hash hoog in CBD en laag in THC. Was t dan alsnog te veel?
 8. Haar handen schudden net als wanneer ze normaal een paniekaanval heeft, alleen had ze dus niet de gebruikelijke paniekerige gedachten. Ze krijgt ze vaker nu ze aan t afbouwen is van antidepressiva.
 9. Gister rookte mijn moeder wat hash in de hoop wat rustiger te worden. In plaats daarvan zat ze op een gegeven moment letterlijk helemaal te schudden, maar ze had geen gedachten meer (wat ze normaal wel heeft met dergelijke aanvallen). Is dit de hash of is het iets anders?