The herbalist

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

The herbalist last won the day on June 21

The herbalist had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About The herbalist

 • Rank
  Maagd
 1. The herbalist

  The herbalist's guerrilla 2022

  Update Spot 4: Nog 2 thaipassion over, 3 mannen helaas en 1 blijft vrij klein zo te zien. 1 leb27 was een man, de andere 2 zie ik het geslacht nog niet. De thai king dollar staat al in bloei! 1 auto is aangevreten door een slak denk ik, ik ga het zo laten en kijk wel wat het word. Het steeltje groeit terug omhoog dus komt misschien nog goed. Enkele planten hebben ook een bladprobleem, iemand enig idee wat dit is? Ik zie nergens beestjes onder de bladeren.
 2. The herbalist

  The herbalist

  Ik had schrik dat het met de tumble trimmer niet goed geknipt zou zijn maar dat is dus niet zo? Ik ga proberen om dit jaar, beiden methodes uit te testen, thx! Thx! Ik ga het uittesten! Alright! Bestel ik mee met de tumble trimmer, nu gebruikte ik altijd een schaartje uit een dissectieset. Het goriilaunit, dat zou inderdaad mooi zijn. Misschien kan je ze nog vinden via dit forum. Ik ben momenteel vooral nog bezig met wiet kweken en nog niet met eigen soortjes te kweken maar ik heb hier wel interesse in. Misschien dat ik tijdens de winter eens binnen wat zaden probeert te kweken.
 3. The herbalist

  The herbalist's guerrilla 2022

  Ik heb de afgelopen 2 jaar verschillende soortjes van outdoorking gehad, welke ik allemaal heb kunnen oogsten dus zeer tevreden hiermee. In tegenstelling tot enkele andere zoals de sweet skunk en green poison van sweet seeds die veel te laat in bloei gegaan zijn en uiteindelijk weggerot zijn. De thaipassion heb ik vorig jaar ook gehad en deze viel goed in de smaak bij enkele vrienden dus dan zetten we deze opnieuw dit jaar. De zaden van biogenetic heb ik nog niet gekweekt dus ik ben benieuwd, het lijken me wel mooie planten momenteel. Thx! Ik ga het eens bekijken, strooi je die olie dan rond je spot of in een bekertje op de spot plaatsen ofzo?
 4. The herbalist

  The herbalist

  Thx! Het drogen doe ik wel in een tentje met afzuiging + filter maar het probleem was tijdens het knippen en de geur bleef wel een tijdje hangen in het gebouw. Ik heb de afgelopen jaren alles nat geknipt, ik ga dit jaar eens proberen om het met een soort trimbag doog te "knippen" want het knippen was wel heel tijdrovend, daardoor heb ik 4 planten volledig laten wegrotten vorig jaar. Dus alle tips om snel en veel te kunnen knippen zijn zeker welkom!
 5. The herbalist

  The herbalist's guerrilla 2022

  Ik hoop dat deze nog goedkomen idd, daarom heb ik er nu kippengaas van 1m hoog rondgezet. Vraag me alleen wel af wat zoiets doet. Ik had er eerst een gaas rond staan van 25cm, zo doe ik het al 2j zonder ooit problemen en vorig jaar ook 4planten op dezelfde plek zonder problemen maar nu dit.. Alle 5 afgevreten, net boven de gaas. Ik ga er vanuit dat daar wel konijnen zitten maar ree├źn denk ik niet omdat er naast de spot een hondenweide is en aan de andere kant is het vrij stedelijk gebied.
 6. The herbalist

  The herbalist's guerrilla 2022

  Hoi, ik lees hier intussen al 2 jaar mee en aangezien er nogal weinig activiteit in de guerrilla sectie is, dacht ik om dan zelf ook maar een topic te starten. Ik heb dit jaar 7 spots met enkele planten. Spot1: 3 Mex kings Spot2: 3thai Swiss kings en 2 Swiss kings Spot3: 1 thai prince, 1 thai king sativa, 1 thai king dollar, 1 thai freeze en 1 guerilla thai king. Op deze spot zit ik met een probleem dat mijn planten afgeknaagd lijken te worden? Ik heb er nu kippengaas van 1m hoog rondgezet Spot4: 3 leb27, 1 thai king sativa, 1 thai king dollar, 3 wild Thailand ryders, 3 big bud x Northern Light(hyseeds), 8 automix(seedstockers) en 5 thai passion Automix Wild Thailand ryder Spot5: 1 Guerilla gold fast(biogenetic), 1 Guerilla gold x passion(biogenetic), 1 easy sativa x passion(biogenetic) en 1 gorilla fast (00 seeds) Easy sativa x passion Gg fast Gg x passion Spot6: 1 thai prince, 2 thai king dollar, 1thai king sativa en 1 thai Swiss prince Spot7: 1 thai prince, 1 gorilla fast, 1 thai king sativa en 2 vroege king x auto c99 Thai prince Gorilla fast Thai king sativa
 7. The herbalist

  The herbalist

  Hoi, ik lees hier al bijna 2 jaar mee maar had nog steeds geen account aangemaakt. Ik ben the herbalist, ik ben 2j geleden uit corona verveling met deze nieuwe hobby begonnen. Toch nog iets positief aan al die corona heisa. Aangezien ik nog student ben, kan ik thuis niet kweken en heb ik al 2j op rij Guerilla gekweekt waarbij ik alles vanuit mijn studentenkamer geregeld heb, voorgroeien op het dak, knippen en drogen in mijn kamer totdat heel het gebouw naar de wiet rook. Hoewel ik heel graag kweek, rook ik zelf niet dus het is gewoon voor enkele vrienden die wel roken. Zelf vind ik het kweken gewoon heel erg leuk. Maar genoeg gezeverd over mij, tijd voor enkele foto's van de afgelopen 2 jaar! First king in de mais Thai passion 3 swiss kings Een van de hoofdtoppen naast een 1,5l fles