hazemans

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About hazemans

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is de laatste optie geworden, 'hen' hangt te drogen..
 2. Ok, ik heb zojuist onderstaande gevonden in die rare. Lijkt op een banaantje, is dit een teken van herma? het zit op meerdere plekken. Heb haar al apart gezet...
 3. Ga ik zeker doen! Als ik op Tralfamadore terechtkom zal ik het laten weten..
 4. Daar lijkt ze inderdaad op! Maar aangezien de mijne een autoflower is zal het geen verwisseld zaadje zijn. Ik dacht juist dat het voordeel was dat er niet zo snel rot in zal komen.. Dan zal ik deze ook weer beschut zetten bij regenweer (hopelijk na vandaag niet meer nodig)
 5. De 3 planten hebben exact dezelfde omstandigheden gehad, grond, zon, water (ph 5,8-6,5) en voeding. Alleen is op die ene LST toegepast. Hieronder nog wat foto's van toen de planten begonnen aan de bloei, toen leek alles nog goed te gaan: 31 mei: 6 juni:
 6. hazemans

  even voorstellen

  Hallo, Sinds 2016 zet ik in de zomer wat plantjes in de tuin om in mijn eigen behoefte te voorzien. Met wisselende resultaten, maar altijd een welkome opbrengst. Het eerste jaar was tot op heden het grootste succes; ik dacht autoflower zaden gekocht te hebben, maar ze gingen niet in bloei, dus ben uiteindelijk eind juli gaan verduisteren. Uiteindelijk waren het fikse planten geworden en door ideale omstandigheden (zon!) heb ik er uiteindelijk 350 gram droog vanaf gehaald, veel meer dan ik had verwacht. Toen was het hek van de dam. Zoals velen zullen herkennen is het een hobby geworden, die bij mij niet enkel bij cannabis blijft. Het virus is overgeslagen naar mijn huis (urban jungle) en naast cannabis staan er ook steevast enkele pepers en tomaten in het zonnetje. Ik wacht nog op de eerste vruchten aan mijn avocado.. Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan alle topics op dit forum, waarvoor dank, maar dit jaar heb ik een gevalletje wat ik graag wilde delen, zie hiervoor mijn topic onder "helpdesk buiten kweken". Daar vertel ik ook wat meer over mijn planten van dit jaar. Groet!
 7. Dag allen, Sinds enkele jaren zet ik in de zomer een paar plantjes buiten om in mijn behoefte/ hobby te voorzien, met dank aan alle informatie op dit forum is dit altijd redelijk goed gelukt. Dit jaar 3 autoflowers gezaaid (60 day grapefruit van wietzaadjes.nl), zijn inmiddels 10 weken oud waarvan 6 weken bloei. Ze staan op batmix van Plagron en geef ook bloeivoeding van Plagron. ze zouden in 60 dagen klaar moeten zijn, maar dat zijn ze buiten natuurlijk niet. Ik denk nog een week of 2/3. Omdat ik veel las over LST heb ik dat met 1 van de planten geprobeerd. Het leek voorspoedig te gaan, maar in de eerste weken van de bloei is ie enorm gaan strekken en dat lijkt nu (na 6 weken bloei) pas te stoppen. Het resultaat is een vreemd uitziende plant; de normaal compacte toppen zijn enorm uitgestrekt, maar glinsteren wel van boven tot onder van de trichomen. Ik heb dit nog nooit ergens gezien dus ben benieuwd of het jullie bekend voorkomt. Ik denk zelf dat ik misschien iets te resoluut heb getraind; heb de hoofdstam tot aan de rand van de pot omgebogen en vervolgens via de rand steeds verder geleid. Mogelijk hebben de fanleaves te weinig licht gekregen waardoor ze is gaan strekken? Hoor graag jullie mening al is er weinig meer aan te veranderen. Ook idee├źn over wat ik hier van kan maken zijn welkom (niet te moeilijk aub ;)) de rare LST plant: plant 2: plant 3: