BlackWolf

Members
 • Content count

  3,974
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

BlackWolf last won the day on January 27 2016

BlackWolf had the most liked content!

Community Reputation

633 Excellent

About BlackWolf

 • Rank
  eigenwijze weedforum.eu tester!
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar de natuur nog ongerept is

Recent Profile Visitors

2,203 profile views
 1. BlackWolf

  Rare schelpachtige wezens

  Mwhaha altijd
 2. BlackWolf

  Blackwolf zijn tuintje

  Mijn tuintje
 3. BlackWolf

  Rare schelpachtige wezens

  Top heb deze plaag er met een sateprikker afgekapt en zal dit blijven doen tot einde van de bloei ik heb namelijk geen zin in dreft wiet met spiritus als smaak haha dank je wel nu kan ik weer strijden nu ik weet welke beesten het zijn.
 4. BlackWolf

  Rare schelpachtige wezens

  Ja dat zijn ze grom wat een grr beesten en hoe kom ik daar in vredesnaam aan. Ik heb het al sinds de eerste kweek na het verhuizen en heb ze elke keer weer.
 5. Sinds ik verhuist ben heb ik al meerdere oogsten weg kunnen doen door een raar bolletje wat een insect is wat over de stelen van mijn plant groeit deze buitenaardse wezens zuigen al het leven uit de plant. Ik weet niet wat het is en ben er niet tegen opgewassen aangezien ik altijd gevochten heb met varenrauwmug wat ik zelf nog wel leuk vond aangezien dit een strijd was hun wouden mijn wiet mollen en ik houden ik won altijd dus is het goed . Nu heb ik een andere buitenaardse vijand ontmoet waar ik alleen nog maar van verloren heb. Plss help me de veldslagen hebben ze allemaal gewonnen maar de oorlog nog niet. Zelfs na de tent ontsmetten en leeg halen zijn ze altijd met de bloei weer op de steeltjes van de plant om de helle plant te verzwelgen. Ik weet niet hoe ik er aan kom of van af kom SOW.
 6. BlackWolf

  Goede soortjes kleinschalig scrog?

  idd haze is goed in scrog zelf doe ik lemon haze en volgende word purple haze
 7. BlackWolf

  5x purplehaze reg.

  mwa je hebt planten die ruiken en planten die stinken deze ruikt iets nou zoon plantje een heel huis laten stinken wens ik het succes mee heb nog nooit iets gemerkt.
 8. BlackWolf

  Greensell.nl

  yea yea yea yea yea eindelijk top
 9. BlackWolf

  5x purplehaze reg.

  klein beetje maar niet wat ik verwachtte maar ja ik heb nog een stek in leven van deze plant en als ik kijk hoe groot en hoe mooi zei is geworden zit het wel goed geen rotje gewonden en vind haar de makkelijkste plant ever me ouders gaven af en toe water en ik maar 3 keer voeding haha. top plant.
 10. BlackWolf

  5x purplehaze reg.

  Ze ia gisteravond om gegaan en opgehangen op zolder bij mijn ouders om met zoon struik nou naar huis te rijden op de motor lijkt me niet echt een goed idee. Was ze rijp geen idee had ze langer kunnen staan ja onder een lamp buiten kijk zelf naar buiten andwoord zat. Ik denk dat ik het precies goed heb gedaan. Ruikt goed plakt goed handschoenen kreeg ik bijna niet uit haha.
 11. BlackWolf

  Hoelang blijven trichs niet verdort

  te vroeg oogsten levert ook niks op. maar ja ik heb planten laten staan en laten staan en laten staan en gebeurde niks Ik vraag me af wat je hebt als het autoflower is die worden niet amber zelf getest en ja je kan ze laten staan maar als ze water hebben blijven ze leven. verder ja top rot is echt reden van om doen als je denkt gaat hard regenen de komende dagen dan ja zal ik zeggen om mits ze alleen clear zijn
 12. BlackWolf

  Help! Toppen zien bruin

  paars worden doet de een wel ander niet kou kan oorzaak zijn maar zo paars lijkt eerder te komen door het soort. zorgen waarom lekker paars is geil meer kan ik er niet van maken.
 13. BlackWolf

  Frisian Dew en AutoMazar voor buiten

  gave foto's mooie planten
 14. BlackWolf

  !!!PLEH, eerste thuiskweek

  mooie plant, ja wat te doen meer planten meer watt al eerder voor groeien zo dat ze direct kunnen bloeien, zelf een eigen shop beginnen
 15. BlackWolf

  5x purplehaze reg.

  heb achter de schotten stroom zat te denken daar klein iets te doen maar zie wel.