BlackWolf

Members
 • Content count

  4,007
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

BlackWolf last won the day on June 29

BlackWolf had the most liked content!

Community Reputation

654 Excellent

About BlackWolf

 • Rank
  eigenwijze weedforum.eu tester!
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar de natuur nog ongerept is

Recent Profile Visitors

2,252 profile views
 1. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Doen dan dikke lamp helemaal verliefd en hij is dik en met dik bedoel ik zwaar
 2. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Hier heb ik geen verstand van maar het zal wel goed zijn toch.
 3. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Jep en geen paars maar gewoon lekker licht. Denk dat ik er in mijn vakantie op donkere regenachtige dagen gewoon ook bij onder kruip
 4. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Nieuwe lamp binnen zullen ze lekker vinden als de zon er niet is.
 5. BlackWolf

  JW 2021

  Action voeding voor tomaten lijkt erg op bac voeding. Gebruik dit ook werkt goed en natuurlijke bemesting is ook goed. Kweken van bomen is niet moeilijk alleen heeft voorbereiding nodig. Maak je eigen compost en gooi je bananen schil niet in de groen bak maar in je tuin. En zo lang je gewn zware medicatie gebruikt zou je zo nu en dan een plasje bij je plant kunnen doen. Is ook niks mis mee. Hoe biologisch wil je het hebben 😁
 6. BlackWolf

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Zeker mooi. Is het al herfst aan het worden?
 7. BlackWolf

  Op zoek naar led kenners :)

  Reageer even hier. Ik heb een broeikas 240x240. Hier staat coca in. Ook wil ik de kweek lamp gebruiken bij afbloei van wat buiten planten als ze niet te groot zijn. Ik wil dus een grotere oppervlakte belichten maar meer om de planten in groei te houden van de coca. Die hebben namelijk extra licht nodig in de winter. Eerste lamp heeft mijn voorkeur. Zelf bouwen ben ik niet heel goed in en geld is niet een enorm probleem of zo als het maar geen 1tje voor komt dan deze bedragen.
 8. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Ik denk dat het komt door de bananen voeding die vol aan kalium en fosfor zitten. dit kan dan zorgen voor een lage calcium in de grond. Dus meer eieren koken.
 9. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Raar. Ik geef ze ook het water waar ik eieren in gekookt heb. Maar zal eens even kijken of ik het anders kan doen. Erg bedankt
 10. BlackWolf

  Coca.

  Ik zit te kijken naar 1 led lamp voor in deze grote broeikas. Er zijn er zo veel en zelf bouw zie ik niet zitten. Iemand enig idee wat hier in kan hangen en wel alles belicht. De coca groeit goed. Ook hebben ze een behandeling tegen de varenrouwmug gekregen. Ik heb ook andere planten staan. 2x manderijn. En de mammoetboom is eindelijk uit zijn zaadje gekomen.
 11. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Eentje knalt echt de lucht in terwijl de getoote het nu zwaar heeft. Er zit iets op het blad ik weet niet wat lijkt wel schimmel. Iemand tips
 12. BlackWolf

  Goede dag allen

  Nog 1 ding ik smoke veel meer als vroeger op de een of de andere manier is dat ook gegroeid. Door alle jaren heen had ik zo veel over dat ik sinds begin 2020 bijna elke dag rookte en eindelijk is het een soort van op. Dus dit jaar extra kweken en meer genieten geen vrouw die mij maar 2 potten geeft. Huwelijken belemmeren soms een beetje de passie voor kweken.
 13. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Vandaag al bedacht hoe ik het ging doen. Planten lekker in de zon lamp alvast klaar staan. En nu is het net bewolkt geraakt en de planten naar boven gebracht lamp op de juiste hoogte wand blijkbaar had ik de stapel dozen te kort. Snel wat dozen gepakt en klaar. Je ziet niks door het raam als het buiten licht is dus staat de klok van 8 tot 8.
 14. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Ik ga kijken. Anders gewoon er op gokken. Staat een grote broeikas voor het raam dus mischien valt het mee.
 15. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  Even vraagje. Het weer blijft best wel bewolkt en nat de komende weken. Zal ik de planten anders binnen onder lamp meer licht geven? Gaat om een kweek led lamp alleen heb ik geen tent maar als ik ze overdag er boven heb voor 12 uurtjes zie je het niet. Of toch maar buiten laten staan? Ze bloeien en ik wil wel toppen haha.