BlackWolf

Members
 • Content count

  4,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

BlackWolf last won the day on October 28 2021

BlackWolf had the most liked content!

Community Reputation

674 Excellent

About BlackWolf

 • Rank
  eigenwijze weedforum.eu tester!
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar de natuur nog ongerept is

Recent Profile Visitors

2,507 profile views
 1. BlackWolf

  Coca.

  Wat problemen gehad met diertjes maar ja voor de rest leven ze nog. Ook vandaag gezien dat de stam dikker is geworden moest het ijzerdraad los draaien van het stokje waar ik hem mee gepot had. Maar ze leven en dat is het belangrijkste. Ik verwacht ook wel dat ze zullen herstellen. De tent staat goed vol met veel planten en zaden van klein blijvende koffie tot een tamarillo
 2. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Gisteravond oogst feest gehad. Ik was niet in staat iets te knippen maar gelukkig 2 vrienden wel. Na 4 verschillende jointjes en uit eindelijk 1 blund waar ik gewoon paar hijsen van mee rookte was ik te lui om nog te gaan knippen haha. Ook hebben we 1 top lemonhaze die ik wat sneller had gedroogd gerookt. Ik proef helaas slecht en ruik weinig. Maar iedereen die er van rookte vond het lekker ook de blund van lemonhaze was goed volgens hun.
 3. BlackWolf

  SLH in space-bucket 2.0

  Wou lekker hoor.
 4. BlackWolf

  Zaaien op de spot

  Nice ziet er ook gewoon goed uit. Prima wiet voor eigen gebruik zo te zien. En je mag blij zijn dat er maar weinig rot is geweest. Het was nou geen denderende na zomer. Geniet er van.
 5. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Bedankt. Nog ff wachten wil ze wel goed laten drogen maar kan eigenlijk niet wachten. Ze zijn enorm compact. Zulke toppen heb ik nog nooit gekweekt. Wil er graag 1 grinderen.
 6. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  De hoofd toppen alvast geoogst ik tel altijd een na goede week zichtbare bloei tel ik pas. 10 weken plus de 1 week bloei voor het tellen. Is 11. Kon niet langer wachten.
 7. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Mmmm. Einde van de maand mag ik deze oogsten. Helaas al wat top rot gehad maar blijft nu onder controle. Voor de volgende keer iets breeder kweken. Maar eerste keer dat ik zulke dikke toppen heb gekweekt dus erg tevreden
 8. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Helaas wat top rot gehad in de lemonhaze die het verste afgeboeid is. Ik zie bijna geen spint meer de roofmijten hebben hun werk al goed gedaan en zijn nog steeds bezig. De plant die ik eigenlijk zonder voeding kweek behalve bananen schil of andere dingen die is toch behoorlijk geel aan het woorden dus zal ik echt moeten bedenken hoe ik daar voeding in de grond ga krijgen zonder daar voor een potje pk boost en bloei open te draaien.
 9. BlackWolf

  JW 2021

  Vervelend. Het is snachts ook best vochtig. Als je dan een droge dag hebt rotten de toppen wel in de nacht weg. Er is denk ik niks aan te doen mits je afdak bouwt en dan ook nog een fan hebt zo dat er genoeg lucht door de toppen gaan. Anders is het of rot knippen of vroeger oogsten dan je wilt.
 10. BlackWolf

  Serious Outdoor 2021

  Jammie. Mooie foto's lukt mij helaas niet
 11. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Ze staan nu allemaal binnen onder de lamp. Buiten af bloeien woord niks met een lemonhaze en nu gaat ook de grote jonge onder de lamp heb helaas wel even moeten knakken anders paste die niet. Ik heb nog 1 behandeling varenrouwmug en spint besteld met aaltjes en roofmijten. Heb het redelijk onder controle maar wil geen plaag krijgen en mijn wiet vol beesten hebben. Beter iets meer uitgeven aan dit dan straks een plaag krijgen en geen oogst. Ik weet dat de plaag van mijn kamerplanten af komt en zal deze ook moeten behandelen. Ik ben erg tevreden met hoe de kweek verloopt er had veel meer tegen kunnen zitten mij kennende. Ik merk dat ik door de jaren heen iets serieuzer ben geworden. Het is nu ook officieel een binnen kweek geworden.
 12. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  De rest van de oogst ook maar binnen gehaald 115 zaden uit 1 plant die ik bestoven heb en heel veel wiet. Ook de al bijna droge takken nog een kleine knipbeurt gegeven klaar voor potten de eerste jointjes gerookt. Smaak 100% effect is minder dan ik gehoopt had. Na een bong hit wel even de oogjes wat kleiner poe maar daar is het ook mee gedaan. Volgende keer beter. Geur 10 Smaak 10 effect 6 compactheid 6 Conclusie lekker wietje om de hele dag door te kunnen roken. Geen bankhangen meer high dan stoned kalmerend maar energiek. Upper geen downer
 13. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Nee groeien doet hij niet meer. Maar wil hem wel laag houden dus heb ik het even zo gedaan. Dus buigen in plaatst van scroggen. De een heeft 2 weken bloei en de andere nu 0 weken dus gaan voor deze de 11 weken bloei nu in. De plant bleef te klein in het begin had meteen al een scrogge kweekje van willen doen maar helaas.
 14. BlackWolf

  3x lemonhaze.

  Gaat mooi binnen buiten daar in tegen niet. Dit woord echt een duel voor mij wat nou de beste kweek manier is. Toppen of gewoon soort van scrogge haha de plant groeide te snel en te hard wou graag scroggen maar ja. Of een grote kerstboom. Ook al is die al 2 keer getopt dit om dat ik een hoogte limiet heb. En dan kan ik volgend jaar met 1 plant mischien wel heel veel kweken. Buiten voor laten groeien tot een mega plant en dan binnen af bloeien
 15. BlackWolf

  Handje volzaden Bluewolf regulier auto.

  41 zaden geoogst van de plant die ik bestoven had. Persoonlijk had ik meer verwacht maar helaas is het niet meer dan dit. Als alle wiet klaar is wil ik toch de mooiste zaden gaan planten allemaal hun eigen pot niet alles in 1 pot. Gewoon een serieuze kweek doen de mannetjes weg halen maar het mooiste vrouwtje bestuiven met het grootste mannetje. Word dus vervolgd