D'n dieje

Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

5 Followers

About D'n dieje

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  6 reusachtige!
 2. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Zo even eruit geweest, het gaat goed met de dames, ik heb er wat ondergebracht bij een vriend. Het liep echt de spuigaten uit, ze waren elkaar aan het beconcurreren! Maar nu heb ik wat meer ruimte, en de lv daalt gelukkig nu!
 3. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Hoe weet je zoiets in godsnaam? ;-)
 4. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Dat klopt john, 's nachts gaat hij omlaag, maar de middag sessie is altijd wat hoger. Als is hij al wat lager in top dan voorheen. Volgens een vriend van mij heeft het alles te maken met mijn manier van voeren. Ik gaf ze gewoon teveel. Alles wat teveel in die potten kwam werd 1 op 1 het vijverzeil opgelaten. En dat was een hoop. Leek een beetje op een moeraslandschap. Maar nu is het zeil droog, het zand voelt nog vochtig aan dus ik maak me niet zo druk! Ik was toch wakker dus ff checkup gedaan. Toch maar 2 planten verzet, die kwamen gevaarlijk dicht bij het licht. Die een beetje water bijgegeven. En hier zijn mijn dames!!
 5. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Vandaag eens even flink gehobbied in de tent. Jullie wisten natuurlijk allemaal van mijn aankomende ruimtegebrek. Heb vandaag gemerkt dat je met een beetje puzzelen en logisch nadenken een heel eind komt! Mijn planten waren eerst als volgt onderverdeeld. Ik had eerst een badgevan 20 waar 12 planten van sneuvelden. Daarom hebben we nog een 13 potten gezaaid. Bij elkaar dus 21 planten, 1tje heeft het niet gered dus nu weer 20. Die eerste badge hebben we langer in de grow laten staan, omdat we die gelijk wilde trekken met die 2e. Daardoor is die eerste badge zo groot geworden. Ze overwoekerden anderen, met name 2 planten die ook nog bij die eerste badge hoorde. Maar die konden niet tegen de zusters op. Weet je wat pok nog bleek? Dat 2 dames van de 2e badge ook een flinke spurt hadden. Die begonnen dus ook moeilijk te doen. Eerst het ik alle dames er weer eens uitgehaald. Vijverzijl een keer schoongemaakt en het net iets anders neergelegd, waardoor je toch aan alle kanten een paar cm kon pakken. Daarna begonnen met de kleinere plantjes. Goed puzzelen! De 2 van de 2e kleinere badge die toch flink gegroeid waren, heb ik tegen de wand aan gezet. Waarom? Omdat die 2 een beetje scheef groeide, nu heb ik ze andersom richting licht gezet. Zie foto 1! Dat zijn die planten. Omdat ik de potten dichter tegen elkaar aan kon zetten en die 2 grotere weg waren, kreeg ik door heel de tent meer ruimte. Veel meer ruimte bij de ingang van de tent, die kon ik nu gebruiken voor de grote jongens (zie 2). Maar ook in het midden van de linkerkant veel meer ruimte (3 en 4). Nu staan dus de grote jongen echt aan de zijkant, en deze 2 planten worden niet meer overwoekerd (foto 5). De laatste weken heb ik veel last gehad van water wat zo leek het1 op 1 door mijn potten heen stroomde. heb ze nu 2 dagen niks gegeven, de luchtvochtigheid is stukken minden. Vanavond hebt ik wel het roostertje aan de zijkant van de tent open, misschien dat er nog wat vocht uit moet. Zie foto 6. En voor jullie gemoedsrust ook nog de hydrometer op foto 7
 6. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  3 steps ahead, R.I.P.
 7. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Ik kan uren doorgaan
 8. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  En ff gasse!! Go to my show, analyse how to sound flow, on the down low, lay around fuck around ho ho ho...... Vette shit!
 9. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  En dit is niet de beste, maar wel een brute break en een vette party knaller!! We are slaves....
 10. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Of deze... Braincracking
 11. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Heeeey een topic naar mijn hart! Ik krijg nog altijd kippevel als ik de oude hardcore hoor!!, Hier pak aan! French connection, jiehaaaaaaa http://youtu.be/wDBy0hO9jQ4
 12. D'n dieje

  cannabis documentaires online

  Misschien niet echt een docu, maar wel een mooie ode!
 13. Ik herken dit wel. Heb in mijn leven alles wel een keertje gehad, behalve heroïne. Er is niks wat mijn rijden zo beïnvloedde als wiet. In je 2de versnelling rijden op een weg waar je 100 mag. Dat soort dingen... Misschien is dit een leuke:
 14. Ja goed idee, maar ben alleen bang dat ze een wietje gaan afleveren wat niet aan de eisen vd consument voldoet. En wat voor prijzen gaan ze aan de shops vragen? Wat voor prijzen gaan de shops aan de consument vragen? In eindhoven hadden ze ook zo'n idee. Maar ben bang dat dit ook weer bij een idee blijft.