D'n dieje

Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by D'n dieje

 1. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Goedenavond vriendjes en vriendinnetjes, Jullie hebben me om. Hierbij het officiële begin van mijn kweekverslag op dit mooie forum. Ik ben al even bezig. Officieel op 25 September. Weten jullie nog waar je was die dag? (Haha). Ik ben begonnen met een verslag schrijven op de 27e. Reden: toen was meer dan de helft van mijn eerst badge naar de knoppe. Helaas, maar toen al besloten dat dit niet meer ging gebeuren. Een paar dagen daarna kreeg ik de 2e badge gekregen. Wel wat probleempjes gehad al (zoals een paar van jullie al weten). Temperatuur schommelingen, zielig uitziende plantjes, een lamp die knetterde.... Maar nu merk ik aan mezelf dat ik erop zit en het ook echt leuk vind. Ik leer iedere dag, ook hier. Ik weet niet of je pics kan toevoegen en dat weer txt kan zetten, daarvoor excuses. Als eerste mijn setup: - 400wt afzuiging - Raam lijkt geblindeerd, maar aan de buitenkant niet. Gordijn in stukken geknipt en zitten tussen raam en folie - De buis voor afzuiging tegen de muur richting raam - SS enerprise ( control center) - dmv buizen extra luchtinlaat geregeld Daaronder zie je de ontwikkeling van de groene dames. Wat je ziet is dat het eerst 1 grote was, maar nu niet meer. Daarna id dus meer dan de helft van de zaden zelf opgestapt. Daarna kwam ik in de shit. Daarom zie je nu ook de grote. Gister voor het eerst bloei gegev. Ik zit nu op 12 12. Komt goed jongen?
 2. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  6 reusachtige!
 3. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Zo even eruit geweest, het gaat goed met de dames, ik heb er wat ondergebracht bij een vriend. Het liep echt de spuigaten uit, ze waren elkaar aan het beconcurreren! Maar nu heb ik wat meer ruimte, en de lv daalt gelukkig nu!
 4. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Hoe weet je zoiets in godsnaam? ;-)
 5. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Dat klopt john, 's nachts gaat hij omlaag, maar de middag sessie is altijd wat hoger. Als is hij al wat lager in top dan voorheen. Volgens een vriend van mij heeft het alles te maken met mijn manier van voeren. Ik gaf ze gewoon teveel. Alles wat teveel in die potten kwam werd 1 op 1 het vijverzeil opgelaten. En dat was een hoop. Leek een beetje op een moeraslandschap. Maar nu is het zeil droog, het zand voelt nog vochtig aan dus ik maak me niet zo druk! Ik was toch wakker dus ff checkup gedaan. Toch maar 2 planten verzet, die kwamen gevaarlijk dicht bij het licht. Die een beetje water bijgegeven. En hier zijn mijn dames!!
 6. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Vandaag eens even flink gehobbied in de tent. Jullie wisten natuurlijk allemaal van mijn aankomende ruimtegebrek. Heb vandaag gemerkt dat je met een beetje puzzelen en logisch nadenken een heel eind komt! Mijn planten waren eerst als volgt onderverdeeld. Ik had eerst een badgevan 20 waar 12 planten van sneuvelden. Daarom hebben we nog een 13 potten gezaaid. Bij elkaar dus 21 planten, 1tje heeft het niet gered dus nu weer 20. Die eerste badge hebben we langer in de grow laten staan, omdat we die gelijk wilde trekken met die 2e. Daardoor is die eerste badge zo groot geworden. Ze overwoekerden anderen, met name 2 planten die ook nog bij die eerste badge hoorde. Maar die konden niet tegen de zusters op. Weet je wat pok nog bleek? Dat 2 dames van de 2e badge ook een flinke spurt hadden. Die begonnen dus ook moeilijk te doen. Eerst het ik alle dames er weer eens uitgehaald. Vijverzijl een keer schoongemaakt en het net iets anders neergelegd, waardoor je toch aan alle kanten een paar cm kon pakken. Daarna begonnen met de kleinere plantjes. Goed puzzelen! De 2 van de 2e kleinere badge die toch flink gegroeid waren, heb ik tegen de wand aan gezet. Waarom? Omdat die 2 een beetje scheef groeide, nu heb ik ze andersom richting licht gezet. Zie foto 1! Dat zijn die planten. Omdat ik de potten dichter tegen elkaar aan kon zetten en die 2 grotere weg waren, kreeg ik door heel de tent meer ruimte. Veel meer ruimte bij de ingang van de tent, die kon ik nu gebruiken voor de grote jongens (zie 2). Maar ook in het midden van de linkerkant veel meer ruimte (3 en 4). Nu staan dus de grote jongen echt aan de zijkant, en deze 2 planten worden niet meer overwoekerd (foto 5). De laatste weken heb ik veel last gehad van water wat zo leek het1 op 1 door mijn potten heen stroomde. heb ze nu 2 dagen niks gegeven, de luchtvochtigheid is stukken minden. Vanavond hebt ik wel het roostertje aan de zijkant van de tent open, misschien dat er nog wat vocht uit moet. Zie foto 6. En voor jullie gemoedsrust ook nog de hydrometer op foto 7
 7. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  3 steps ahead, R.I.P.
 8. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Ik kan uren doorgaan
 9. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  En ff gasse!! Go to my show, analyse how to sound flow, on the down low, lay around fuck around ho ho ho...... Vette shit!
 10. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  En dit is niet de beste, maar wel een brute break en een vette party knaller!! We are slaves....
 11. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Of deze... Braincracking
 12. D'n dieje

  Hardcore with El Plantos! Youtube hardcore dump!

  Heeeey een topic naar mijn hart! Ik krijg nog altijd kippevel als ik de oude hardcore hoor!!, Hier pak aan! French connection, jiehaaaaaaa http://youtu.be/wDBy0hO9jQ4
 13. D'n dieje

  cannabis documentaires online

  Misschien niet echt een docu, maar wel een mooie ode!
 14. Ik herken dit wel. Heb in mijn leven alles wel een keertje gehad, behalve heroïne. Er is niks wat mijn rijden zo beïnvloedde als wiet. In je 2de versnelling rijden op een weg waar je 100 mag. Dat soort dingen... Misschien is dit een leuke:
 15. Ja goed idee, maar ben alleen bang dat ze een wietje gaan afleveren wat niet aan de eisen vd consument voldoet. En wat voor prijzen gaan ze aan de shops vragen? Wat voor prijzen gaan de shops aan de consument vragen? In eindhoven hadden ze ook zo'n idee. Maar ben bang dat dit ook weer bij een idee blijft.
 16. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Maar even als afronding van dit probleem: Zouden jullie ze allemaal laten staan? En knakken en buigen hoor ik jullie zeggen, is daar een goede manier voor dat ik niet de hele plant verneuk?
 17. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Nu 2 weken op 12/12 denk ik
 18. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Ben alleen bang dat ze dan het plafond raken!
 19. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Hey el plantos, Wees gerust, ik zie het echt als hobby nu. Vind het superleuk, en rijk wordt ik er niet van. Ja ze staan op 12/12 en in de bloei. Ikben uitgegaan van oogst na 2 maanden. Ben nu een maand bezig
 20. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Is dat heel erg? Als je het echt wil weten. Ik heb jarenlang geblowd, daarna jarenlang gestopt. Nu kan ik er inderdaad niet meer zo goed tegen. Dit jaar alles verloren. Zit in de sanering, ben gescheiden. En dit kan me inderdaad de helpende hand bieden. Maar ik werk ook nog gewoon hoor.
 21. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Hmmmm, dat wordt moeilijk. Ze moeten nog een maand....
 22. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Nou john, dat gaat ook niet. Ik heb de lamp bij de kleintjes lager hangen....
 23. D'n dieje

  My new hobby, and I love it!!

  Hey maar even een vraag. Ik had net een vriend op bezoek, en die schrok zich wezenloos van de grootte van mijn planten van de eerste badge. De linkerkant van mijn tent staat vol, lijkt meer op een struik dan aparte planten. Allemaal minsten tot de middel, en 2 zelfs groter. Nu zei hij dat ik er 2 of 3 van die joekels uit moet halen zodat ze elkaar niet gaan beconcurreren. Wat vinden jullie? Zijn jullie het met hem eens of is er een andere oplossing? Kan ik ze snoeien om meer ruimte in mijn tentje te creëeren? Het zou me pijn doen om er een paar weg te doen.... Gaarne jullie input!