Orzeł

Super User
 • Content count

  4,357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Orzeł last won the day on April 29 2018

Orzeł had the most liked content!

Community Reputation

1,186 Excellent

About Orzeł

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 09/13/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cannabis Valley

Recent Profile Visitors

2,584 profile views
 1. Orzeł

  IamRoot

  welkom
 2. Orzeł

  Cannabis chat box

  Hadden jullie nog te goed van mij deze fotos Kabeltjes beetje weggewerkt in het profiel, casambi met relais gemonteerd en een waterdichte kabel connector gebruikt. Is aanrader voor iedereen.
 3. Ik heb er 3 op aan kunnen sluiten wel met relais.
 4. Orzeł

  Cannabis chat box

  Hallo Forumers. Zoals sommige misschien al hebben gelezen in de chat van gisteren doe ik mee aan een erg grote prijzen wedstrijd van seedsman. Ik heb n aantal fotos geupload en ik kan hier iets mee winnen. Dit hangt er natuurlijk van af hoeveel vote ik krijg per foto. De prijs is HUGE en als ik mocht winnen wil ik n aantal dingen aan t forum schenken voor n paar leden. Dus wil jullie allemaal vragen of jullie misschien op deze 8 fotos wilde stemmen. Wel moet ik er even bij vermelden dat je alleen kan stemmen als je je eigen inlogt via FB ( als je op vote klikt op de foto moet je je eigen inloggen via fb.. ) Ik snap dat dit voor velen een strop is. Wat je kan doen is de instellingen veranderen tijdens het inloggen dus de gevraagde info die ze vrage denk hierbij aan email friendlist dit kan je uitvinken. Maar als je t niet wilt ook geen probleem. Hier zijn de fotos als je erop klikt wel even wachten tot de pop up van de foto dut kan even duren iig bij mij. Zal wel weer aan de verbinding liggen .... https://gleam.io/sg/FSntN/rd6t1?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rd6pl?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rd6tb?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rdaf6?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rdaf7?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rd6um?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rdaen?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup https://gleam.io/sg/FSntN/rdaf8?u=https%3A%2F%2Fwww.seedsman.com%2Fen%2Fseedsman-photo-cup Alvast hartelijk dank voor t stemmen dames en heren. En hopelijk win ik en jullie ook want dan deel ik n aantal prijzen hier. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet misschien tegen die tijd met Karel eens bespreken. Mocht ik winnen natuurllijk Nogmaals bedankt Een fijne dag nog allemaal.
 5. volgt er nog uiteindelijk een smoke report?
 6. Orzeł

  Budshot topic!!

  ja ik weet dat ze hier niet horen Dit zijn seeds direct van India North Indian Red Stem F2 De groepsorgie foto is met een Sigma 105mm Macro genomen.. auto focus De solo orgie is met een Laowa 25mm Ultra macro genomen... manual focus
 7. Orzeł

  Fotografie

 8. Orzeł

  Cannabis chat box

  Zo na n aantal weken wachten toch nieuwe landrassen ontvangen North Indian Redstem f2 en Odisha lijst weer n stuk langer geworden. 😁💥💥💥💥
 9. Orzeł

  Who is Ziran

  Welkom
 10. Orzeł

  Cannabis chat box

  Goedemorgen Ben n tijdje naar goede brillen aan t zoeken voor de LED. deze bril Agent 939 LEDFX para LED zou goed moeten zijn voor de LED fullspectrum maar die prijs hey... Iemand n alternatief voor dit model?
 11. Orzeł

  Help ..Wie kent Stinky pinky nog..

  Nou ze staat al op mn verlanglijstje LBH Hopen dat t luk succes