Johnny_sack

Members
 • Content count

  1,291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Johnny_sack last won the day on November 11 2018

Johnny_sack had the most liked content!

Community Reputation

925 Excellent

About Johnny_sack

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,097 profile views
 1. Johnny_sack

  De oude stek...

  Als de ik naar de strek en de top opbouw in post 1 kijk en het is nu weer een paar jaar later dan zou ik hier nooit gaan kweken. Is gewoon tussen bomen van 30 meter die nu nog niet in het blad zitten. Iedereen zijn feestje natuurlijk.
 2. Johnny_sack

  De oude stek...

  Komt daar wel genoeg zon?
 3. Johnny_sack

  Gropro 2019

  Dat zou ik maar niet geloven... Zelf weten.
 4. Johnny_sack

  Gropro 2019

  Waarom zou je op deze manier de politie op de hoogte brengen dat jij met kweken bezig bent? Als ze flauw zijn komen ze als je net geoost hebt en ben je je huis kwijt of gaat ie dicht. Je had toen toch best leuk spotje? Alleen beetje snoeien.
 5. Johnny_sack

  Wat nou als..

  Aan de voorbereidingen zal t niet liggen!
 6. Johnny_sack

  Spotgrond een ph check geven

  Als test ergers naar mijn idee zure grond weggehaald en nou wordt ie wel geel. Het is leuk als indicatie maar precies zal het niet zijn.
 7. Johnny_sack

  Spotgrond een ph check geven

  Ik heb van de week eens zo'n test kitje gehaald nadat ik overal grond samples had meegenomen. Volgens mij klopt er niets van die test, alles is namelijk PH 5. Zou natuurlijk kunnen maar er zit wel verschil in grond van de verschillende spots. Misschien willen ze wel dat iedereen AZ kalk gaat halen...... Kun je beter voor 20 euro een goedkope digitale PH meter kopen, heb je veel meer aan dan zo'n test kutje.
 8. Johnny_sack

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Ja, laatste jaar op sommige plekken die profijt gepakt van de welkoop. Zit 18% Mgo in. Op andere plekken Dolokal kalk, ook 19% Mgo maar dit is in poedervorm. Verdeelt wel mooi. Nadeel daarvan is dat je het moet bestellen, daar heb ik geen zin meer in.
 9. Johnny_sack

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Met die kleine korrels kun je het wel mooi verdelen. Toch kies ik voor een kalk met magnesium er in, zijn volgens mij alleen in grote korrels verkrijgbaar. Ecostyle troep als gewoonlijk ook weer duur.
 10. Laat het maar mooi weer zo warm worden. Maar verwacht een gemiddelde Nederlandse zomer.
 11. Johnny_sack

  winterslaap raadseltje.....rara wat is dit?

  Lijkt me niet echt een groeizaam plekje. Aparte dingen, nog nooit gezien.
 12. Johnny_sack

  Wat nou als..

  Pas maar op, straks heb je voor 20 jaar lang te smoken. Succes dit jaar man! Aan de voorbereidingen zal t niet liggen.
 13. Johnny_sack

  bentoniet.....je geloofd het niet...

  Dat spul is ook troep waar het eigenlijk voor dient, als kattenbakvulling. Paar jaar geleden was het goed spul wat goed klonterde maar tegenwoordig lijkt er wat anders in de zak te zitten. Ik ben er ook niet helemaal uit of ik het dit jaar ga gebruiken. Heb het de afgelopen jaren wel gebruikt maar of het nou gewerkt heeft? Moet ook zeggen dat ik het niet getest heb met gaten die het wel en niet hadden dus ook lastig een conclusie trekken. Wat ik wel weet uit mijn binnentijd is dat silisum producten wel degelijk een toegevoegde waarde hebben. Daar zag ik wel degelijk verschil in het belangrijkste, de opbrengst. Ik gebruikte toen regulator van aptus, tering duur spul. Er werd toen door de grote jongens kali glas water gebruikt, een stuk goedkoper. Dit spul: https://www.deoplosmiddelspecialist.nl/kopen/natriumsilicaat-glaswater Verhoudingen weet ik zo niet. Maar zie er best wel waarde in om dit vloeibaar mee te geven in de bloei. Maakt de plant toch sterker en weerbaarder tegen rot. Vloeibaar op guerrilla is natuurlijk niet ideaal maar zou ook prima kunnen als het een week niet regent.
 14. Wild rent meteen weg als ze mij zien, scheelt weer. Tnx voor de info Vos.