Johnny_sack

Members
 • Content count

  1,348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Johnny_sack last won the day on November 11 2018

Johnny_sack had the most liked content!

Community Reputation

993 Excellent

About Johnny_sack

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,248 profile views
 1. Johnny_sack

  Luier voor je watergift

  Ik geloof dat non toxic niet echt eigenlijk. Ik bedoelde ipv nat hard. Tja ik denk dat de grond eigenaar nu ook niet blij is. En lees in die nieuwsberichten dat buitenkwekers standaard veroordeeld worden voor iets van bodem vervuiling. Tja.
 2. Johnny_sack

  Gumby hasj voor het eerst maken

  Het beste resultaat krijg je als je het eerst laat drogen, vervolgens fijnmaalt en dan verwerkt. Ja daar doe je het materiaal in een zeefzak of gewoon een waszak. Dan laat je hem draaien zodat de kristalen in het water komen zonder te veel bladgroen. Vervolgens doe je dan het product door een zeef zodat je fijn poeder hebt die snel en gelijkmatig droogt. Zoek maar eens op iceolator op youtube, dat idee.
 3. Johnny_sack

  Gumby hasj voor het eerst maken

  Een dag drogen is echt niet genoeg. Wat gedaan word is de verse hash door een (keuken) zeef indrukken zodat het veel fijner word en beter droogt. Je hash is toch wel heel erg groen hoor. Ik zou eens gaan kijken naar een campingwasmachine, dat werkt perfect en sla je ook minder bladmateriaal kapot. Laat je het materiaal waar je het van maakt wel eerst drogen? Nat en droog draaien scheelt echt een hoop in opbrengst.
 4. Johnny_sack

  Luier voor je watergift

  Lijkt me toch geen prettig idee bij t roken. Zit eerder te denken om volgend jaar zooi perliet in de gaten te gooien. Kost niet veel en ook weinig gewicht. Zeker handig op plekken waar de grond nogal nat is.
 5. Johnny_sack

  Wat nou als..

  Leuke update weer Jay! Jammer dat er wat herma's tussen zitten en sommigen later zijn dan verwacht. Helaas niets aan te doen. Nog genoeg kansen om het komende jaar flink de smoken.
 6. Ach het is wat jammer van de vroege soorten maar gelukkig wel wind. Toch heb ik het gevoel dat het een uitstekende september maand gaat worden. Zegt niet alleen mijn gevoel maar accuweather geeft ook een hele mooie september maand aan. Het is een beetje jammer dat alle regen in 2 weken valt en niet wat meer gespreid. Met stokies er bij moeten ze dit gewoon kunnen hebben. @wiet61 ja dan zijn wat kleinere planten juist een voordeel. Grote getopte planten schuren uit elkaar met dit weer, met alle gevolgen van dien.
 7. Johnny_sack

  Guerrilla in eigen tuin

  Met 50 gram mag je echt niet klagen hoor. Zeer netjes voor een autoflower.
 8. Johnny_sack

  nieuwe moderators op weedforum

  @Buitenlucht jij bent echt een vieze ....................... Ban me dan Jonge.
 9. Jaar 2 water slepen. Als augustus/september kut worden dan ga ik echt huilen.
 10. Johnny_sack

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Ik vind roottrainers persoonlijk echt waardeloos. Veel te lang wachten tot er een goede kluit aan zit, je beschadigd makkelijk de wortels bij het overpotten, dingen zijn duur, bij t planten moet je diep en dat is kut. Ik doe bekertjes gewoon in een doos met vuilnis zak onderin, dan tot de hoogte van de plantjes afsnijden. Heb je t mooi compact. Bij meerdere bovenkant er weer op plakken met tape en dan meerdere op elkaar.
 11. Johnny_sack

  Wat nou als..

  Gaat lekker daar Jay, verstandig dat je een tumble gaat halen. Die ga je nodig hebben!
 12. We zullen het van morgen en vrijdag moeten hebben. Altijd afwachten maar, als je pech hebt gaat de zwaarste buien er net langs.
 13. Dat is het ook, maar je komt dan wel van een koude kermis thuis. Het wisselt ook die berichtgeving, je leest ook wel eens een kilo prijs van 1000 euro. Dat zie ik liever in de media. En mogen ze er ook wel bij zetten hoe hard het werken is. Even makkelijk snel geld verdienen is der niet bij helaas.