Johnny_sack

Members
 • Content count

  1,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Johnny_sack last won the day on November 11 2018

Johnny_sack had the most liked content!

Community Reputation

946 Excellent

About Johnny_sack

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. Johnny_sack

  gp 1 2019.jpg

 2. Johnny_sack

  gp 2 2019.jpg

 3. Mijne zag er meer uit als die van Buitenlucht maar blijft wel verdacht. Zeker na een aantal weken.
 4. Binnen en buitenkweken op de zelfde locatie is geen slim idee. Meerdere forum leden zijn op die manier hun huur huis kwijt geraakt. Just saying. Succes met je plantjes.
 5. Johnny_sack

  De oude stek...

  Leuke spot! Stukken beter als die andere als je het mij vraagt. Alleen je gat is geen 2 meter.
 6. Johnny_sack

  De oude stek...

  T werkt echt wel. De opzuig kant slang mag niet langer als 3 meter zijn. Lawaai valt wel mee, gewoon boormachine in een gat leggen en een kussen of iets dergelijks er over heen leggen. Alleen waar je wel rekening mee moet houden is dat de liters per uur die de fabrikant opgeeft totaal niet klopt. Is minder. Ook heeft de slang dikte en het vermogen van je accu boormachine er invloed op.
 7. Johnny_sack

  De oude stek...

  Als de ik naar de strek en de top opbouw in post 1 kijk en het is nu weer een paar jaar later dan zou ik hier nooit gaan kweken. Is gewoon tussen bomen van 30 meter die nu nog niet in het blad zitten. Iedereen zijn feestje natuurlijk.
 8. Johnny_sack

  De oude stek...

  Komt daar wel genoeg zon?
 9. Johnny_sack

  Gropro 2019

  Dat zou ik maar niet geloven... Zelf weten.
 10. Johnny_sack

  Gropro 2019

  Waarom zou je op deze manier de politie op de hoogte brengen dat jij met kweken bezig bent? Als ze flauw zijn komen ze als je net geoost hebt en ben je je huis kwijt of gaat ie dicht. Je had toen toch best leuk spotje? Alleen beetje snoeien.
 11. Johnny_sack

  Wat nou als..

  Aan de voorbereidingen zal t niet liggen!
 12. Johnny_sack

  Spotgrond een ph check geven

  Als test ergers naar mijn idee zure grond weggehaald en nou wordt ie wel geel. Het is leuk als indicatie maar precies zal het niet zijn.
 13. Johnny_sack

  Spotgrond een ph check geven

  Ik heb van de week eens zo'n test kitje gehaald nadat ik overal grond samples had meegenomen. Volgens mij klopt er niets van die test, alles is namelijk PH 5. Zou natuurlijk kunnen maar er zit wel verschil in grond van de verschillende spots. Misschien willen ze wel dat iedereen AZ kalk gaat halen...... Kun je beter voor 20 euro een goedkope digitale PH meter kopen, heb je veel meer aan dan zo'n test kutje.
 14. Johnny_sack

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Ja, laatste jaar op sommige plekken die profijt gepakt van de welkoop. Zit 18% Mgo in. Op andere plekken Dolokal kalk, ook 19% Mgo maar dit is in poedervorm. Verdeelt wel mooi. Nadeel daarvan is dat je het moet bestellen, daar heb ik geen zin meer in.