Johnny_sack

Members
 • Topic Teller

  1270
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  10

Johnny_sack last won the day on November 11 2018

Johnny_sack had the most liked content!

Forum Reputatie

895 Excellent

About Johnny_sack

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1004 profile views
 1. Wild rent meteen weg als ze mij zien, scheelt weer. Tnx voor de info Vos.
 2. Dat is het ding, gewoon overal op in zetten. Moet het wel dit jaar worden maar omgekeerd wil je niets oosten. Ben erg benieuwd.
 3. Het is ook maar gewoon wat proberen hoor. Niet dat ik het helemaal uitgezocht heb of zo. Ik ben meer van het afkijken. Die bodem verbeteraar jaar eerder op 1 plek gebruikt en daar waren de resultaten wel goed. Dus op die reden dit jaar overal maar gebruikt. Kost wel een beetje naar na verhouding natuurlijk niet heel veel. Wat voor schimmels er in zitten is nogal vaag. Zelfde geld voor culterra, luffthegreenstuff had goede resultaten met die rode, toen zijn wij de groene gaan proberen met wat extra bitterzout er bij. Bitterzout gebruik ik niet meer, meeste kalk zit ook wel MGo in. Ik ken het verhaal dat je niet voeding en kalk niet tergelijk mag toevoegen. Ik heb het als nood wel eens gedaan, geen verschil met waar ik wel eerder heb gekalkt.
 4. Johnny_sack

  hoe EKO is ECOstyle eigenlijk ??

  Het enige eco aan die slakkenkorrels is dat ze na een regenbui zo weg geschimmeld zijn.
 5. Even snel nagekeken wat ik dit jaar heb gebruikt. De bentoniet was inderdaad van eifel, heel fijn spul. Inderdaad anders als van Ecostyle. Dat heeft ook een heel andere kleur, ecostyle zijn net kleine kattegrit korrels terwijl eifel bruin fijn poeder is. Dit zijn de verhoudingen die ik dit jaar gebruikt heb. Semi auto's: 300gr Culterra groen 150gr Fertiel bodem verbeteraar 200gr Eifel lavameel "laat": 450gr Culterra groen 150gr Fertiel bodem verbeteraar 200gr Eifel lavameel Moet eens uitrekenen wat het per gat gekost heeft. Zal ergens rond de euro per gat zitten zo uit mijn hoofd. Dit werkte voor mij dit jaar, meeste tot het eind mooi groen. @Buitenlucht Zoals Buitenlucht al zegt bestaat er geen perfect recept omdat de omstandigheden zo uit een kunnen lopen.
 6. Denk niet dat justitie tijd heeft om 15.000 leden te vervolgen. Ben benieuwd hoe dit stand houd, er zijn al wel meer test labs als je de juiste wegen kent.
 7. Johnny_sack

  Black Friday

  Als je alvast zaden voor volgend jaar wilt hebben zijn er morgen (meeste nu al) leuke kortingen op zaden. 30% korting bij Sweet Seeds, 20% Real Gorilla seeds, 50% sensi seeds. Zullen vast meer zijn waar je voor een stuk minder geld zaden kunt halen. Zaden zijn al duur genoeg!
 8. Ik gebruik al jaren geen kippenmest en geen cocos meer. Met aardig succes al zeg ik het zelf. Volgend jaar gaan we het nog simpeler aanpakken.
 9. Wat ook nog een grote factor is qua vegetatie is bomen/planten die zeer gevoelig zijn voor bladschimmel. Daar moet je echt je soorten op zo'n plek op uitzoeken anders kun je net zo goed er niet gaan kweken. Goed bezig vos!
 10. Johnny_sack

  om over na te denken in de winterslaap....

  Nu zal ik wel heel simpel denken.... Maar je graaft in het voorjaar/winter een groot gat, dekzeil er in van 10 a 20 euro. Als je gat groot genoeg is kun je de hele zomer er mee doen. Dat heeft dit jaar mijn jaar gered. Brainstormen is hartstikke leuk, alleen jammer dat het financieel gewoon niet uit kan als je een beetje aantallen kweekt. Het blijft G growen dus grote investeringen in dit soort dingen is naar mijn mening een te groot risico.
 11. Johnny_sack

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Voor de grote auto flower velden misschien minder leuk maar door spreiding gaan we toch volgend jaar weer kilo's oogsten. In elk weer, we flikken het gewoon! Van de winter goede voorbereidingen treffen.
 12. Johnny_sack

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Je laat je toch niet klein krijgen door het systeem?! Beetje slimmer en anders en gewoon volgend jaar weer knallen. Je hebt er plezier in toch? Laat je toch niet verknallen door die gele flikkers.
 13. Johnny_sack

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Genieten van zijn wel verdiende rust denk ik.
 14. Johnny_sack

  Rabarbarbaar 2018 - bigger better longer and uncut

  Mooi man, valt mee dat er nog geen rot in zat. Gaat hard met dit weer.
 15. Johnny_sack

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Goede optie alleen moeten ze dan die korrels ook weer niet zien. 😙 Kun je altijd fijn stampen en voor regenbui strooien.