Tune

Moderators
 • Topic Teller

  13017
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  178

Tune last won the day on January 17

Tune had the most liked content!

Forum Reputatie

5115 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Antwerpen

Recent Profile Visitors

2298 profile views
 1. Tune

  Mooi dit!

  Hallo Ricardo en welkom op het forum. Kijk gerust even rond en kennis delen is altijd leuk. Even voor de goede orde we zijn een softdrugs forum, dus alles wat met hard drugs te maken heeft kunnen we niet toelaten. Maar je zal onze huisregels al zeker gelezen hebben?
 2. Tune

  1e setup/complete kit?

  Ik weet niet of je al eens in een toilet of badkamer bent gekomen waar zo een ventilator hangt? Die maken pokke veel herrie vind ik Nu ja...ik ben er mss gevoelig aan.. Kan me inbeelden als dat in je woonkamer staat te blazen dan zit je niet rustig. Iedereen reageert er anders op natuurlijk. Ter info : Bij De Sjop hebben ze dit in combi met een filter : https://desjop.nl/nl/lucht/afzuig-motoren/buisventilatoren/mini-fan-buis-slang-ventilator-125mm-can-lite-150m/a-18627-20000070
 3. Onderste bladeren kan je idd al verwijderen. Maakt het iets eenvoudiger om te gieten. Als er uitspringers zijn dan kan je die ook altijd tussen duim en wijsvinger pletten en dan de steel naar een kant buigen.
 4. Tune

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Wat die toch groeien op een kleine week!
 5. Hier werkt ie gewoon normaal. Inladen van verschillende pagina's getest en werkt prima.
 6. Tune

  1e setup/complete kit?

  Het heeft idd allemaal met elkaar te maken. De afzuiging heeft als primaire functie de geur van uit je tent te halen maar ook om de warme lucht af te voeren. Licht is een heel belangrijk aspect, hoe beter de spreiding van het licht hoe beter voor de groei en bloei. Als ik mijn geld ergens zou instoppen is het in de lampen. Voor de afzuiging kan je altijd nog eens kijken op marktplaats. Filter zou ik wel nieuw kopen want je weet niet hoeveel keer die al is gebruikt. Je tent komt in de woonkamer dacht ik? Dan kan je met je cv de temperatuur op peil houden. In de eerste weken heb je ook nog niet direct een filter nodig. Je plant begint maar pas te ruiken na enkele weken. Dus mss een idee om die aanschaf uit te stellen tot volgende maand?
 7. Hier geprobeerd en werkt gewoon prima. @growerschoice : Was er iets mis gegaan met jullie site?
 8. Tune

  Hallo! binnen / buiten kweker

  Welkom op het forum. Met zo een Nickname ben je het zonnetje in huis.
 9. Tune

  Zaad in toppen enemy of The state

  Zoals fSmidt reeds heeft gezegd. Moeilijk uit te maken. Kan bestoven zijn van een man in de buurt maar kan ook van zelfbestuiving door herma. Die zaden kan je planten en zien wat ervan komt maar ik zou het niet aanzien als sterke genetica. De kans op herma is dan ook zeer reëel.
 10. Tune

  2de Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  Je kan een hele hoop planten zetten op een vierkante meter. Hangt er alleen vanaf voor de verzorging. In een pot met meer aarde heb je een grotere buffer dan in een kleine. Een 11L pot meet 23x23 cm dus kan je in theorie 16 potten in een 1M tent zetten.
 11. Tune

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Prachtige planten man.
 12. Tune

  White Widow en Haze Auto

  33€ voor 2 gr? Dat is redelijk duur zeg.
 13. Ze gaan nu de hoogte ingaan. Nu is het zaaks om ze in bedwang te houden.
 14. Tune

  De Ultieme Microkweek

  Dat ziet er mooi gemaakt uit kerel. Top
 15. Ik neem aan dat je hier niet veel meer mee kan doen. @Head Honcho : Kan jij hier meer info over geven?