Tune

Moderators
 • Content count

  13,639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  200

Tune last won the day on August 5

Tune had the most liked content!

Community Reputation

5,486 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Antwerpen

Recent Profile Visitors

2,843 profile views
 1. Tune

  Wanneer is deze klaar om te oogsten?

  Nog steeds moeilijk plus ook het feit dat oogst voor iedereen ander is. Sommige hebben graag een meer high gevoel dan moet je oogsten als de trichomen wit zijn. Wil je eerder een stoned dan ga je voor meer amber trichomen. Maar zoals Karel vertelde is het met autoflowers een beetje anders. Ik vind ze nogal mager van opbouw....en zou nog wat wachten. Tenzij je ziet dat er rot in zou komen dan moet je niet twijfelen.
 2. Tune

  Wanneer is deze klaar om te oogsten?

  Moeilijk te zeggen William. Best een zakmicroscoop of loep aanschaffen en de trichomen bekijken.
 3. Tune

  Aanschaf kweektent

  Ik heb nu mijn 740W aan LED lampen op een 100W Davin kastje hangen. Werkt prima. Met de nodige knak en buig technieken kan je ook sativa's kweken in een DR60. Tja....keuze in zaad is reuze en smaak is iets persoonlijk vind ik. Maar idd een indica is niet slecht om mee te starten. Ik zou zeggen kijk eens bij Growers Choice of zambeza en je zal al tijd te kort komen om alles ooit te zetten
 4. Tune

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Met alles is het eigenlijk simpel. Hou je hand eronder...brand het op je hand? Dan ook voor je plant. Nu met kiempjes moet je zekers opletten omdat deze snel kunnen uitdrogen. Qua lichtintensiteit zit het wel snor ook als je je lamp er een halve meter vanaf hangt.
 5. Tune

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ik heb in de tijd nog met 1000W HPS gestart. Gewoon hoger hangen die lampen en dat komt in orde. Mss idd wel overkill want met een lamp die minder verbruikt had het ook gegaan.
 6. Tune

  Aanschaf kweektent

  Ben ook geen elektricien maar wat ik er van ken is dat als je hoger gezekerd bent alles wat eronder valt is goed Filter is zekers goed. Dus met een filter en een schakelkastje kan je beginnen! Top. Is ideaal toch...je moet een minimum uitgeven en je kan van start gaan. Ik kijk uit naar de foto's van je opstelling.
 7. Tune

  Aanschaf kweektent

  Dat maakt idd niet uit. Dan heb je zekers overschot als je later een upgrade gaat doen. Filter is idd best dat je een nieuwe haalt. Zeker even checken welke diameter die afzuiger heeft. Niet dat je een een filter met diameter van 160mm op een afzuiger met 125mm gaat aansluiten. Best je filter nemen die even groot of groter is dan je afzuiger qua m³ Je afzuiger is een 330m³/h dan kan je best een 360m³ of meer nemen qua filter. Verder heb je nog slangen nodig om alles aan te sluiten (wederom de diameter nakijken) Een ventilator voor in de tent is ook nodig om luchtverplaatsing te hebben. Thermometer is handig, uiteraard potten en aarde. Voeding voor je planten.
 8. Tune

  Aanschaf kweektent

  Dat is idd al een mooie setup als je daar mee kan beginnen. Ik zou je echt aanraden om een relaiskast aan te schaffen! HPS trekken een piekstroom als ze opstarten. In alles wat je doet, doe het voorzichtig. Het is niet de eerste die een brand heeft veroorzaakt door slecht materiaal. https://www.greensell.nl/a-26090506/davin/dv-1000w-schakelkast/#description Dan ben je zekers safe en voor een 63€ slaap je gerust. Had je ook al een filter van je maat?
 9. Tune

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ja, altijd 18/6 in het begin. Ze mogen ook wat rust hebben
 10. Pass the Duchy: Luxembourg’s grand plan to legalize cannabis While others are dealing with medical cannabis, Luxembourg wants to become the first in the EU to legalize recreational weed. Lees meer op : https://www.politico.eu/article/luxembourg-legalize-cannabis/?fbclid=IwAR3jABvjrKY4Up8vwrAUNbXwn28_6CF6Elxf96zI8XQ20mMinH3PjyP3GZg
 11. Tune

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Verloren gelopen in het bos
 12. Tune

  Eerste keer kweken

  Voila, antwoord gegeven door mijn voorgangers.
 13. Tune

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Met zaad open en met stekken dicht.
 14. Wauw kijk eens aan. Dat zijn al mooie toppen. Bij mijn buitenplant nog niets te zien maar ik kan ze ook niet verdonkeren elke dag.