Tune

Moderators
 • Content count

  15,797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  272

Tune last won the day on May 23

Tune had the most liked content!

Community Reputation

6,664 Excellent

About Tune

 • Rank
  Groen Kieke

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Antwerpen

Recent Profile Visitors

5,149 profile views
 1. Tune

  Cannabis chat box

  @kritischemassa en ik stellen ons kandidaat om als onafhankelijke jury de nodige kritische maar rechtvaardige analyses over te geven. We zullen deze met veel zorg testen en beoordelen.
 2. Tune

  Cannabis chat box

  Santa Maria XL auto ?! Owww yeah...klinkt als muziek in de oren. Die Pink Rozay wat zit daar in van genetica?
 3. Tune

  Buitenkweek 2022

  Niet enkel spreeuwen werden vroeger hier in B gevangen en opgegeten maar ook mussen. Ik weet nog in mijn jonge tijd (idd enkele decennia geleden) dat m'n grootvader en zijn buur mussen in de tuin vangen met een klapval. En 's middags was er dan een pan mussen op het menu. Maar ook een duifje werd regelmatig gevangen en later de pan in. Dat vond/vind ik wel lekker.
 4. Tune

  Buitenkweek 2022

  Breng hem niet op ideeën @Janwiet
 5. Tune

  Ja en ik kweek stug door

  Als het eruit ziet dat het een goede draai zal worden dan zal de weegschaal zekers niet protesteren. Proficiat al met een mooie oogst. Hehehe...dat stinken tijdens het knippen is niet normaal hé. M'n vriendin word er niet goed van, te sterke geur vind ze. Blijven proberen zeg ik dan...ooit zal ze er wel aan wennen zeker
 6. Die eerste fot o van zaterdag : Die is wel wat doorgeschoten. Redelijk wat strek in gekomen. De andere hebben het minder zo te zien?
 7. Tune

  4x bruce banner in DWC

  Looking good! Succes met je kweek.
 8. Tune

  Mohammed in Space-bucket 2.0

  Hmmm....kwijl kwijl.
 9. Tune

  KPS op DWC

  Yep, die gaat de tent in no time vol zetten. Zeker omdat het een Sativa is, die gaat nog even door op 12/12.
 10. Tune

  Buitenkweek 2022

  Ik ben ook heel goed in slechte beslissingen.
 11. Tune

  Buitenkweek 2022

  Ik heb van die mooie blauwe korrels. https://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/product/4453/professionele-slakkenkorrels-1000-g?gsh=1&gsk=1&gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQKx_5zPqJCtyF7iltfVCIAau7hYKp8T0F7scYO7vte53N5HXl8jGrYaAu7pEALw_wcB Slakken houden er wel van want ze gaan er als een pijl naartoe. Eens ze van die korrels gegeten hebben gaan ze weg en sterven ze. Je vind de dag erna een hoop slakkenhuisjes of naaktslak lijkjes. Nu ja....ik woon in een rijhuis welke door muren omringd is dus een egel heb ik nog nooit in m'n tuin gezien. Vogels daarentegen wel maar die laten die slakkenhuisje met rust.
 12. Wat me steeds is blijven hangen is dat je best altijd wat overcapaciteit hebt, mss is dat met een Opticliamte anders. Zoals gezegd geen ervaring met die dingen.
 13. Geen idee of hier mensen zijn met zo'n kweekopstelling of ervaring met een Opticlimate. We zijn een hobbyforum waar we een maximum van 1800W hanteren (zie onze regels). Maar mss dat iemand je van antwoord kan dienen.
 14. Tune

  Nieuwsgierig

  Welkom Jantje