Tune

Moderators
 • Content count

  13,843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  209

Everything posted by Tune

 1. Ik gebruik deze: https://www.greensell.nl/a-40079867/rootit/rootit-propagation-kit/#description Pleur een paar pluggen in de propa, met een beetje water onderin de bak. Geen gedoe met die wortelgel of first feed. Zaad in zo'n plug en deksel van de propa erop. Na enkele dagen komen de eerste boven.
 2. Goh. Uiteraard hebben ze water nodig. Ik kan niet inschatten wat jou definitie van gul is. Ze hebben ook wel lucht nodig. Vroeger deed ik ze altijd in Root-it pluggen en dat ging goed.
 3. Tune

  Voorstellen, hallo dan

  Hi Chris, Welkom op het forum.
 4. Tune

  White widow in de buitenlucht

  Veel plezier ermee. Laat maar weten wat de uitkomst is.
 5. Tune

  Space bucket 2.0 De Bubble

  Gaan ongelooflijk hard. Altijd prachtig om te zien zo'n bucket grow.
 6. Tune

  4xGG in 60x60 onder 2xspectrabox 260

  Spijtig dat je wat moest weg gooien maar toch nog een lekker rokertje zo te zien. Geniet ervan en op naar de volgende ronde zou ik zeggen.
 7. Die maken vlug terug nieuw blad aan.
 8. Mooie oogst dat je al hebt Catje. Kan je weer even mee verder.
 9. Tune

  Voorstellen

  Heb het voor alle zekerheid aangepast.
 10. Tune

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Ook hier staat duidelijk op de website te lezen dat de alcohol NIET geschikt is voor consumptie! Jullie doen ermee wat jullie willen maar ik raad dit ten strengste af!
 11. Tune

  Cannabis chat box

  Prachtig! Ik heb bij mij eergisteren de helft van mijn plant kunnen weg gooien. Vorige vrijdag nog alles ok, ga op weekend en kom maandag terug en >50% voor de composthoop.
 12. Tune

  4x Bubble van Hy-Seeds

  Ik denk dat je je eigen antwoord al hebt gegeven op je vraag. https://www.growweedeasy.com/cannabis-plant-problems/ph-fluctuations
 13. Tune

  2de ronde Outlaw - Amnesia

  Lekker veel toppen in de maak.
 14. Tune

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Ze ziet er toch niet zo zielig uit? Ik denk wel moesten ze elk hun eigen pot hebben dat ze het beter zou doen. Maar dat is maar een ingeving van mij.
 15. Tune

  Voorstellen

  Zat met net hetzelfde probleem....vorige vrijdag alles ok. Ben op weekend vertrokken en kom gisteren terug en meer als 50% moeten weggooien.
 16. Tune

  Space bucket 2.0 De Bubble

  Ze ziet er mooi uit.
 17. Ik vrees dat een week extra je onderste toppen niet echt veel meer grammen in de weegschaal gaan brengen. Ik zou eerder denken dat tijdsdruk ( of luiheid) hier een belangrijke factor speelt. Maar het kan best om je plant in meerder keren te oogsten. Ik doe het niet en ze gaat bij mij in 1 keer om...ik heb dan ook maar 1 plant staan.
 18. Tune

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  @Domination : Als je gaat zien op de site van Etos dan staat daar duidelijk bij dat de alcohol niet geschikt is voor consumptie. Zoek je zelf soms iets op of lees jij je wel eens in? Ik heb de indruk dat je voor elke vraag die in je opkomt een topic aanmaakt of vraagt in een andermans topic. Begrijp me niet verkeerd, met vragen stellen is niets mis maar sommige vragen die jij stelt lijkt het me dat je wil lopen voor je kan stappen. Dit kan wel eens verkeerd aflopen. Ook wederom je vraag naar het verdampen. Als je wil verdampen van alcohol doe dat ALTIJD buitenshuis. Het is idd niet het eerste huis dat zo in de fik vliegt. Met het kweken is de regel doe wat je doet voorzichtig. Ik had het je al eens gezegd in het verleden toen je vraag had of je een relais moest gebruiken. Het kan allemaal goed gaan maar als het mis gaat dan zou ik niet graag je buur willen zijn.
 19. Tune

  purple dosi punch onder een spectrolight

  Lekker groen en stralend. Ziet er mooi uit. Beestjes onder controle gekregen?
 20. Kijk eens aan...kunnen ze die pot in "no time" vullen met hun wortels
 21. Wauw...nu nog aardbeien? Ze zien er in elk geval lekker uit.
 22. Voelen zich lekker zo te zien.