Tune

Moderators
 • Content count

  15,011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  235

Everything posted by Tune

 1. Tune

  Beat for wiet 2021

  Er stond toch niets of was je met materiaal aan het zeulen?
 2. Tune

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Stil zitten is ook niet voor jou hé? Op verschillende fronten aan het werk....prachtig.
 3. Tune

  Skunk op cocos

  Wie zou dat willen? Je mag me altijd een PM sturen.
 4. Zijn hardnekkige krengen die varenrouwmuggen. Goed dat je ze biologisch kan bestrijden: https://www.biogroei.be/plagen/rouwvliegjes Die aaltjes en roofmijten werken prima tegen de larven van de rouwmug. Die kleefplaten zijn dan weer effectief tegen de volwassen exemplaren, en je kan de progressie of afname van aantallen bijhouden. Mooie oogst. Laat het smaken.
 5. Tune

  goriilaunit on weedforum

  Welcome to our forum. Nice plants you have grown last year. Where did you buy your seeds? I recently bought some from Gnomegarden. I think it's from Poland.
 6. Tune

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Topic titel aangepast voor je.
 7. Tune

  Oud lid

  Het was die rosse die toen aan mijn mouw trok Hoe is het uiteindelijk allemaal afgelopen nadat ze bij jou waren binnen gevallen? Alles kwijt dat weet ik maar je mocht toen hele tijd niet meer in aanraking komen met het plantje dacht ik?
 8. Tune

  Serious Outdoor 2021

  Als ik het zo lees ga je serieus vergiftigd zijn dit jaar met al die Poisons.
 9. Ze gaan even moeten wennen aan het overpotten. Hopelijk wortelen ze snel in de aardebak.
 10. Tune

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Amai ja....chique kastje.
 11. Is dit weer een andere aardebak? Heb je er 3 dan?
 12. Idd een uitvloeier is ook mogelijk zoals fsmidt zegt. Maar uiteraard niet in huis dus doe ik het de old school way....een teil nemen en daar water in doen en pot erin. Laat die aarde zich maar terug vol zuigen, nadien even laten uitlekken en klaar. Best is het om je aarde altijd iets vochtig te houden. Het is beter om bvb 2 x 0,5L per dag te geven ipv 1 keer 1L om de 2 dagen.
 13. Tune

  Oud lid

  Hierzie Mysti is terug. Welkom kerel, ik ben nog bij jou thuis geweest in de tijd. Als je het je nog kan herinneren. Heb je die lieve kat nog? Ze had wat aandacht nodig
 14. Dat is het toffe..je bent steeds naar verbeteringen aan het zien. En ze zeggen dat het kweken verslavender is als het smoken. Ik kan ze geen ongelijk geven.
 15. Tune

  Serious Outdoor 2021

  Ziet er een mooie zomer uit
 16. Als ze te droog hebben gestaan dan kan je best een emmer vullen met water en daar je pot inzetten. Omdat de aarde te droog is dan loopt het water er los door als je van boven giet. Mijn ervaring is dat als je ze in een emmer zet dan slurpen ze stilaan terug water op en dan komt de capillaire kracht terug.
 17. Hehe....het is een mooie hobby hé.
 18. Tune

  Karel terug op Weedforum

  Welkom terug Karel.
 19. En al van start gegaan Mia?
 20. Tune

  Skunk op cocos

  Laat eens weten wat het aan de smaak doet. Ben echt wel benieuwd.
 21. Hehehe...ik ook al mee gemaakt. Was rommelmarkt in ons straat en een zwangere dame hield het ook niet meer. Baby was iets te wild op alles aan het duwen.....dus ja de dame maar naar de eerste boom links verwezen
 22. 'Opschorting van straf voor Antwerpse cannabisclub: ziet nu ook gerechtelijk apparaat eindelijk het licht?' Lees verder op : https://www.knack.be/nieuws/belgie/opschorting-van-straf-voor-antwerpse-cannabisclub-ziet-nu-ook-gerechtelijk-apparaat-eindelijk-het-licht/article-opinion-1705343.html?utm_medium=social_knack&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0NdJx1BpqTwrOUqNrBioeCB6tyONYLdyUBn4oNdxmFdbxi-ZHTDCXQ98o#Echobox=1614416598
 23. Hehehe....doe je dat dan wel veel in Nederland zo bij wild vreemde mensen aanbellen en vragen of je mag poepen?
 24. Tune

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Ik heb het ook al buiten gebruikt. Planten ermee ingespoten en dan laten drogen in het zonnetje. Omdat je het direct op de plant spuit denk ik dat er niet echt veel insecten er last van hebben. Of ze zouden al op de plant zelf moeten komen....maar ik neem aan dat het voor hen uren in de wind moet stinken en dat ze liever op enkele bloemen een paar meeter verder zullen landen.