Tune

Moderators
 • Topic Teller

  13033
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  178

Everything posted by Tune

 1. Tune

  Buis afzuiger in softbox

  Word dat daar niet te warm binnen?
 2. Tune

  E:19 display opticlimate

  Hmmm....kan er zo snel niets over vinden. Ik zou eens een shop raadplegen.
 3. Werkt die Trimbag goed @mYst ?
 4. Tune

  Wat te doen aan die kou

  Nu growen in een schuur is gekkenwerk. Of je moet gaan verwarmen of anders een andere plek zoeken die warm is. In het geval van verwarmen denk ik dat je dan nu je geld door de raam aan het gooien bent.
 5. Tune

  Belgian Neighbour seeking for tips and advice

  Dan zou ik idd zo snel mogelijk een Davin kastje kopen. Deze is voor een 1000W maar voor een 63€ zit ik toch graag veilig. https://www.greensell.nl/a-26090506/davin/dv-1000w-schakelkast/#description Je hebt er ook voo max 600W qua prijs ongeveer hetzelfde. Je zou niet willen dat er ergens kortsluiting komt met mss alle gevolgen vandien. Ook als je ze op 12/12 regime zet dan wil je idd niet dat je lamp gaat falen.
 6. Even gekheid opzij. Ik denk dat het te maken heeft met de geuren die vrij komen van de planten. Als je dat voor enkele uren gaat inademen dan zou het wel eens kunnen dat je er wat lichthoofdig van gaat worden. Wat boswandeling zegt heb ik ook....als ik me enkele uren moet focussen op iets dan ga ik ook suffer worden. Wat ook kan zijn is dat je gaat knippen in een kleinere ruimte die afgesloten is en dat na een tijd het zuurstofgehalte naar beneden gaat.
 7. Tune

  Belgian Neighbour seeking for tips and advice

  Hoi ChiChi, Welkom op het forum. Je bent al een heel eind gekomen. Planten staan mooi erbij. Ze vertonen nog geen tekorten op dit moment. Je planten zo mooi laten growen in zo een kleine potten....knap. Wat je zal moeten doen is deze overpotten, een pot van 18L of zelfs 25L is aan te raden en kan perfect in je tent. Als je aan Lightmix zou geraken dan zou ik deze nemen omdat die lekker luchtig is. Anders een potgrond met witveen in is ook goed. Ik weet niet welke potgrond je nu had gebruikt? Ze hebben zich daar in elk geval goed op gehouden dus kan je die ook verder gebruiken. Verder je spreekt over 300W lamp en een 600W lamp. Welke lampen zijn dit juist? HPS of LED lampen? Indien het HPS lampen zijn heb je dan ook een schakelklok met een relais in? De HPS lampen genereren een stroompiek bij opstart en als je dit op een gewoon klokje zet dan kan deze wel eens doorbranden. Iets dat je niet wil Ik neem aan dat ze nu nog altijd op en 18/6 uur schema staan? Dan zou ik ze, nadat ze verpot zijn, op een lichtschema van 12/12 uur zetten. Hierdoor gaan de planten in bloei komen te staan. En dat is wat we uiteindelijk willen Dan kan je ook beginnen met het tellen van je weken. Geef me wat info over de hardware die jullie gebruiken (of maak er een foto van) en regel al het nodige voor het verpotten. Dan kunnen we je verder informeren.
 8. Zou het niet kunnen zeggen want ik knip altijd met een jointje erbij.
 9. Idd leuk om je planten niet teveel stress te bezorgen. Bedankt om te delen.
 10. Tune

  Is hij in bloe

  Daar zit wel al eerste bloei in.
 11. Tune

  Stekjes bewaren in de koelkast

  Gewortelde stekken kunnen ook opgestuurd worden. Dus die zijn ook een 2 tal dagen in het donker. Zo kan je in Oostenrijk stekken laten opsturen. Enkel naar een adres in Oostenrijk! Ik weet dat Hanf & hanf het zo doet. Ik denk dat stekken in een koelkast kunnen bewaard worden. Als zal dit niet voor lang zijn. Ze hebben toch licht nodig.
 12. Cool! Zou je dit willen doen als het bvb te warm in de tent/hok is?
 13. Tune

  Druppels hars, SAP?

  Hmmm...dat heb ik nog niet gehad. Kan het mss afgedrupt zijn van een hoger hangende top?
 14. Tune

  5 power kush op omni

  Bam! Dat is een hoop licht op hun kop. Zo jong en al aan de bondage Hehehe...nee alle gekheid op een stokje. Ze zijn al goed gegroeid op die week. Gaan dat potje snel gevuld hebben als je ze zo blijft verwennen.
 15. Tune

  LED Spectrum Test 2.5

  Allemaal redelijk in elkaars buurt. 1,14 tot 1,25 g/W. Niet slecht zou ik denken....en het beste is je kan het allemaal oproken Mooie test Karel en laat het smaken.
 16. Tune

  Mooi dit!

  Hallo Ricardo en welkom op het forum. Kijk gerust even rond en kennis delen is altijd leuk. Even voor de goede orde we zijn een softdrugs forum, dus alles wat met hard drugs te maken heeft kunnen we niet toelaten. Maar je zal onze huisregels al zeker gelezen hebben?
 17. Tune

  1e setup/complete kit?

  Ik weet niet of je al eens in een toilet of badkamer bent gekomen waar zo een ventilator hangt? Die maken pokke veel herrie vind ik Nu ja...ik ben er mss gevoelig aan.. Kan me inbeelden als dat in je woonkamer staat te blazen dan zit je niet rustig. Iedereen reageert er anders op natuurlijk. Ter info : Bij De Sjop hebben ze dit in combi met een filter : https://desjop.nl/nl/lucht/afzuig-motoren/buisventilatoren/mini-fan-buis-slang-ventilator-125mm-can-lite-150m/a-18627-20000070
 18. Onderste bladeren kan je idd al verwijderen. Maakt het iets eenvoudiger om te gieten. Als er uitspringers zijn dan kan je die ook altijd tussen duim en wijsvinger pletten en dan de steel naar een kant buigen.
 19. Tune

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Wat die toch groeien op een kleine week!
 20. Hier werkt ie gewoon normaal. Inladen van verschillende pagina's getest en werkt prima.
 21. Tune

  1e setup/complete kit?

  Het heeft idd allemaal met elkaar te maken. De afzuiging heeft als primaire functie de geur van uit je tent te halen maar ook om de warme lucht af te voeren. Licht is een heel belangrijk aspect, hoe beter de spreiding van het licht hoe beter voor de groei en bloei. Als ik mijn geld ergens zou instoppen is het in de lampen. Voor de afzuiging kan je altijd nog eens kijken op marktplaats. Filter zou ik wel nieuw kopen want je weet niet hoeveel keer die al is gebruikt. Je tent komt in de woonkamer dacht ik? Dan kan je met je cv de temperatuur op peil houden. In de eerste weken heb je ook nog niet direct een filter nodig. Je plant begint maar pas te ruiken na enkele weken. Dus mss een idee om die aanschaf uit te stellen tot volgende maand?
 22. Hier geprobeerd en werkt gewoon prima. @growerschoice : Was er iets mis gegaan met jullie site?
 23. Tune

  Hallo! binnen / buiten kweker

  Welkom op het forum. Met zo een Nickname ben je het zonnetje in huis.
 24. Tune

  Zaad in toppen enemy of The state

  Zoals fSmidt reeds heeft gezegd. Moeilijk uit te maken. Kan bestoven zijn van een man in de buurt maar kan ook van zelfbestuiving door herma. Die zaden kan je planten en zien wat ervan komt maar ik zou het niet aanzien als sterke genetica. De kans op herma is dan ook zeer reëel.