wiet61

Members
 • Content count

  3,639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

wiet61 last won the day on May 23

wiet61 had the most liked content!

Community Reputation

2,773 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday September 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar een boer drie keer op dezelfde plek slaat
 • Interests
  Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

2,271 profile views
 1. wiet61

  De oude stek...

  OOO dan is het zeker goed voor je , daar lopen ze niet doorheen als het goed is , laat ze maar mooi weg blijven zo,n watergat is nooit weg , dat wil ik ook wel hahahahahahah
 2. wiet61

  De oude stek...

  Ik zou het nog wat groter graven dat gat waar je water uit schept , het is namelijk zo op als je wat planten gaat zetten , en dat gat loopt zo vlug niet vol . NOg een tip voor je , je hebt toch zeker die spot niet bij zo,n mast waar de stroomleidingen over lopen , die word namelijk bij gehouden, eens of twee keer per jaar word gekeken of alles wel goed is , dan klimmen ze daar in. En dan zien ze je spot liggen . Dan ben je het zeker kwijt , ik hoop het niet voor je , zeker niet als je al veel werk heb gedaan .
 3. Nu kom ik er achter dat ik het verkeerde spul op mijn lijf had gespoten hahahahahah , nu gebruik ik dat spul uit duitsland wel elke keer . En daar smeer ik mijn eigen goed mee in , het voelt ook plakkerig aan dat spul , het ruikt wat . Maar na een aantal keren op de spot te zijn geweest met dat spul op , heb ik geen een teek meer op mijn lijf gehad , dus het werkt wel degelijk . Gelukkig heb ik 4 flesjes gekocht , ik kan daar wel even mee vooruit .
 4. Je kan de gaten 10 cm van onderen boren in de zijkant , dan staat er altijd wat water in je pot , ik heb dat ook wel eens gedaan . Dat ging toen goed , niks geen rot gezien , trouwens dat heb ik nog nooit gehad nergens niet , en wat een klets kraamt die man uit zeg , hou het makkelijk gezien de voeding , bij de action worden voedingen verkocht voor tomaten en groeten , laat dat nu net de familie zijn van onze planten . Het hoeft niet duur , gewoon wat mixen , hier is zat te vinden , of anders bij shop , boerengoed .nu
 5. Ik weet er alles van hier ook @Buitenluchtik heb nog nooit zoveel teken op mijn lijf gehad als dit jaar tot nu toe , elke keer als ik ga heb ik er zeker 5 in mijn huid zitten , het is nog nooit zo erg geweest als dit jaar , en ik kijk toch echt wel uit , ik heb speciaal spul gekocht in duitsland , als beste getest daar . Maar niks voldoet dit jaar lijkt wel ik plak mijn armen en benen dicht met ducktape , ook dat werkt niet . Elke keer als ik thuis kom laat ik mijn vrouw kijken met een lamp , ze ziet niks ,twee dagen erna zie je ze wel , het lijkt net of ze later donker worden , het zijn kleine teken , dat wel . Ik zal weer eens naar de dokter gaan voor een kuur , of ik koop er een paar via internet .
 6. wiet61

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Ben maar niet bang , dat zien ze nu zo vlug niet hoor , ze hebben gewoon over die plek heen gereden met zo,n lomp apparaat , moeten ze ook nog terug dat kan je beter uitzoeken ,als dat is zijn je planten groter en meer zichbaar . Daar zal je dan helemaal ziek van worden neem ik aan .
 7. wiet61

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Mollen aanwezig op je spot toont ook aan dat de grond er goed is , volop wormen , daar leven ze van en van andere insecten die in de grond zitten , laat die nu net belangrijk zijn voor onze plantjes . En het toont de vruchtbaarheid van de grond aan , i heb het ook op alle spots .
 8. Dan is de key ook niet bij mijn gevallen vorig jaar , ik had spreiding zat , maar geen druppel regen op mijn spots .
 9. 5 kopjes kippemest per gat , van 50 cm rond en 50 cm diep , anders gooi je er veelste veel in . gr
 10. Gelukkig wil je dat doen , ik hoop echt dat deze strain gered kan worden door ons , met dank aan jouw natuurlijk , niemand had ze nog , alleen jij , en dat je ze wil delen is alleen een respect waard , Een teken dat je als mens goed in elkaar steekt . Ik krijg die zeker wel van LBH , en dan maar hopen op veel zaden , er kan dan nog veel gebeuren . De kracht is dan wel weg ja , ik had toch verwacht dat er meer uit zouden komen , de volgende die ik krijg van LBH zaai ik bovenaan de grond , nu zitten ze 5mm diep .en puur in stekken en zaai grond , dus dat is ook goed , alle andere zaden komen uit , dus daar ligt het niet aan , ik heb zelfs apple pie zaden en nog veel meer mooie strains .
 11. wiet61

  ( stilstaand) waterbuffer guerilla

  Dat kan je gerust doen , ze hebben het graag .
 12. wiet61

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Dat gaat echt wel goed met die potten daar , als ze weg zakken kan je ze altijd omhoog trekken , ik doe dat al heel veel jaren zo ,ik laat in de bodem van de pot altijd een cm rondom zitten dan zakken ze zeker niet weg . Zo leerde ik het ook , gewoon doen .
 13. Mooi weer een strijder erbij op het mooie forum hier , succes ik volg je op afstand . gr w61
 14. Ik word dit jaar ook niet goed van de vele teken op mijn lijf pffffffff, Vorig jaar eentje in heel het jaar , dit jaar al op een dag een stuk of 10 , wel hele kleine die niet te zien zijn als je uit het bos komt , pas na een dag , of twee dagen zijn ze te zien , zo klein zijn die klote beesten . Als je ze er dan uit wil peuteren , dan zitten ze met de kop in je vel , en die blijft nog zitten ook , gister net zo lang zitten peuteren tot het flink bloede . Ik heb ondekt dat ik met een pleister en wat wietzalf erop , die kop eruit kom krijgen , gewoon door een dag te laten zitten . Ik word niet goed van de gedachte dat er iets in je lijf zit van die klote beesten . Ik zal weer eens voor een kuur naar de dokter gaan , of ik koop er zelf een voor een 40 euro , of iets meer ,daar heb je dan twee kuren voor van twee maanden, dus dat valt ook nog wel mee . ook heb ik meteen tekenspree gekocht in duitsland , meteen maar een flesje of 4 dan kan ik er weer even tegen . https://antibiotica-kopen.nl/doxycycline-kopen.html Voor de gene die het ook wil kopen , dan kan je het hier doen !!!!!!!!!!
 15. Dat wel ,maar het valt me reuze tegen wat er op komt van die gekiemde zaden , maar eentje tot nu toe , daar valt weinig zaad mee te maken natuurlijk , ik had er graag meer gehad , die moeten vlug komen anders is dit ook weer voor jan met de korte achternaam . Als het een vrouwke is kan ik alleen een stek pakken , op laten groeien en inspuiten en vrouwelijke ballen maken , dan heb ik fem zaden , maar geen reguliere dan is de strain nog niet gered, ik ben benieuwd of dit goed gaat komen , ik heb er een rare kijk op gekregen .