wiet61

Members
 • Content count

  3,861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

wiet61 last won the day on September 3

wiet61 had the most liked content!

Community Reputation

3,099 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday September 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar een boer drie keer op dezelfde plek slaat
 • Interests
  Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

2,496 profile views
 1. wiet61

  Wat nou als..

  Hou ze in leven @OutdoorKing, en net wat jij zegt , dank zei ons herleven de gene van bijna verloren gewaande soorten , ik ben daar veel mee bezig . Het zou toch te gek voor woorden zijn als die mooie van jan veen verloren gingen , Zelfs jan Veen zelf had ze niet meer . Die was erna op zoek geweest , en laat LBH ze nu in zijn zaden koelkast hebben liggen , wel heel veel jaren oud , Er ontkiemde er ook maar een stuk of 7 in totaal van de vele zaden van de NDB , als je de plantjes had gezien , had je gezegd van wat moet ik hiermee , ze zagen er niet uit . Maar het is en blijft onkruid onze planten , de zeer vroege man liet zijn eigen eerst zien ,21 juni of zo begon hij al te bloeien , de dames later maar die heb ik ook veel later ontkiemd , tenminste LBH dan Later ontkiemd , dus ook later klaar , daar ben ik nu ook achter sinds heel veel jaren , je moet het eerst zelf mee maken . Nu heb ik het op twee spots , waar de planten staan vanaf begin mei zijn ze zeker drie volle weken eerder met bloeien als op de andere spot waar ik door een klote konijn alles later heb ontkiemt wat er nu staat , precies dezelfde soorten als op de andere spot . Nu ben ik echt met mijn neus op de feiten gedrukt , je wil het anders niet zien , daarbij opgeteld dat ik een beetje eigenwijs ben hahahahahahahah Zo leren we elk jaar bij , als je in verschillende stadia wil oogsten van dezelfde planten moet je ze gewoon weken na elkaar zetten .[ontkiemen ] daar zit dan zat muziek in zodat je ze in verschillende stadia kunt oogsten
 2. Als je het niet erg vind heb ik het liever niet ,er zit jammer genoeg geen schakelaar op ,anders had ik heb uitgezet , en net wat je zegt ,als het tussendoor waait en de zon schijnt kan het mee vallen Elk jaar hebben we zo,n week , vorig jaar ook , en steeds na die stormen in amerika , dat heeft ook met elkaar te maken .
 3. wiet61

  Wat nou als..

  dat is precies je Asian Haze, zo halen ze overal wat vandaan ,niet leuk om te zien dat ze met andermans veren pronken ,maar we doen het zelf eigenlijk ook . Alleen ontwikkelen we zelf soorten ,,die andere kruisen en fem maken , een andere naam erop ,en we hebben het zelf uitgevonden . Het gebeurd bij veel zaad banken zo , zelfs sannie jat alles van je als hij kan . Ik wil eigenlijk zeggen dat je moet vertellen waar je strain vanaf komt , en niet zelf doen of je ze hebt gemaakt ,daar hebben de makers ook veel respect voor . Je moest eens weten hoeveel zadenbanken met de strains van LBH gaan lopen ,en gemaakt hebben . Als je niemand zaden geeft kunnen ze ook niet kruisen , ik ga ook voortaan selectief te werk , ik zie links en rechts mijn strains ook voorbij komen ., de strain golden heribei heb ik ook niet zo,maar gemaakt van twee planten bij elkaar zetten en het gebeurd . Nee ,daar gaat ook selecteren aan vooraf ,we laten alleen niet alles zien .dat kan ook niet , dan ben ik heel de dag aan het schrijven .hahahahah DE NDB die vermeerderd worden azen er ook veel op ,en ik geef niks daarvan weg , eerst een aantal jaren samen selecteren en kruisen , en fem maken , dan komen zeer mooie strains fem op de markt , te krijgen bij LBH seeds
 4. Het grootst mogelijke kutweer komt eraan , ik kan het helaas niet anders zeggen ,het zal gaan rotten waar je bijstaat Gv d heel het jaar goed weer ,en als het goed moet zijn dan is het klote , nu hoop ik dat er af en toe maar een bui valt , dan kan de schade nog me gaan vallen ,misschien heb ik geluk dat de ene spot die later is met bloeien omdat ze later zijn geplant . Dus ook later klaar , ik hoop het in ieder geval , volgend jaar word het weer veel meer gespreid , en in mei de grond in , of vroeger als het kan , het weer moet het toe laten ook natuurlijk .
 5. IK denk dat je die zelf moet gaan maken @La Buena HierbaZe hebben volgens mij nog nooit gehoord van deze soort . Ik ook niet hoor , altijd leuk om die weer gaan te ontwikkelen . Ik help je wel mee dat weet je .
 6. Dat weet ik niet m ik heb er niet aan geroken ,en voor mij ruikt alle wiet hetzelfde , alleen soms heel zoet . Ik zal mijn neus er eens in steken als ik weer kom .
 7. wiet61

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  GVd wittewieven , wat een klotezooi zeg op je spot , die reeen zijn lekker stoned geweest denk ik , en wat betreft die pieper , dat zal ik ook eens gaan kopen als zekerheid op de spot , als er toch nog een konijn door het gaas komt dan schrikt hij zich een hoedje als dat begint te piepen , en weg is hij Dit jaar had ik dat wel kunnen gebruiken, op een spot heeft dat klote konijn twee keer alles opgevreten . Ik zal er eens een paar kopen .
 8. wiet61

  De oude stek...

  Heeft er weinig mee te maken jongeman , begin dan niks , iets posten kost 5 min , je maakt mij niet wijs dat je geen 5 min tijd hebt . Je weet niet hoeveel mensen dat doen , het is heel vervelend ,jij zult dat zo wel niet zien, dat is jouw probleem hiermee ,als je niet post maanden lang kan je ook melden dat je niks meer post . \En niet zoals dit ,maar ja ik zal het wel weer verkeerd zien hahahahahah
 9. DAt dacht ik ook al Voske ,het viel met ook op pas , de strain is gered ,wat zeker is ,of er heel veel zaden komen weet ik niet ,maar zeker een paar honderd neem ik aan ,dat is zat om volgend jaar een mooie selectie te doen ,dan zet ik er een kleine 25 bij elkaar ,waar ik het mooiste en vroegste manneke uitkies ,en dat kruis met de vrouwkes ,die mooi zijn en vroeg . Zo blijf ik mooi een aantal jaren bezig ermee , ik ga me erin verdienen in deze soort ,en kruisen . Ik ben ook blij dat ik de bevestiging heb gekregen van jouw Voske , je hebt er meer van gezien als ik in die tijd , ik heb weinig met Jan Veen gepraat , ik las in die tijd net mee ,ik kweekte al veel en veel langer buiten . Toen ja overleed viel het me allemaal pas op hoe grote kweker hij wel was , ik lag aan zijn lippen met het lezen van de erfelijksleer . Jan was zeer goed geschoold . Natuurlijk doe ik dat , dat scheelt weer selecteren natuurlijk ,daar ga ik weer verder mee selecteren . Ook met het vrouwke dat iets later is ,scheelt ongeveer anderhalve week denk ik , en dan staat er nog een die 3 weken later is , ik hou ze uit elkaar , dat is juist mooi ,dan kan je alles in etappe,s oogsten ,ze zijn dan mooi achter elkaar klaar .
 10. Dat is en word weer een mooie zeg , als je dat krijgt afgebloeid zonder al te veel rot heb je goud in handen , niks als toppen op een rij ,nu zo,n 3 a 4 weken bezig ,ik verwacht dat ze eind sept begin okt klaar zijn ,wel later omdat ze veel later zijn ontkiemt , en bestoven door een zeer vroege man .
 11. Jan veen zijn nakomelingen z Zaden in de maak
 12. helemaal waar Je weet echt wel wat goed is , dat hoef ik je niet wijs te maken wel .
 13. Wat een klote weer geeft hij aan volgende week zeg pfffffff 5 dagen regen achter elkaar , dan is meteen weer de schimmel in town denk ik ,die nu een week of drie bloeien ,daar zal het weer schimmel worden denk ik . Ik hoop echt dat we ervan verschoont blijven ,en redelijk kunnen oogsten .
 14. wiet61

  Guerrilla in eigen tuin

  Hier zijn anders testers zat ahahahaha
 15. Ben je zaden aanhet maken met die mannen allemaal ,of staan die niet op je spot . er waren er al aan het stuiven ,dus de vrouwkes die aan het bloeien zijn krijgen flin k wat zaden.