wiet61

Members
 • Content count

  3,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

wiet61 last won the day on June 30

wiet61 had the most liked content!

Community Reputation

2,899 Excellent

About wiet61

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday September 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  waar een boer drie keer op dezelfde plek slaat
 • Interests
  Alles wat niet mag doe ik toch

Recent Profile Visitors

2,397 profile views
 1. Mooi klote weer met die regen die bijna niet valt , veelste weinig hier weer , om gek van te worden , geven elke keer ik weet niet hoeveel regen aan , en er valt bijna niks . Wat een klote zooi zeg , op de ene plaats stroom je weg , op de andere valt bijna niks . Ik word er niet goed van dit jaar , je sjouwt je een breuk , nou @Buitenlucht, ik heb liever een bui over mijn spot als elke week . Wat zeg ik , elke dag sjouwen met dat weer met water . Hagel kan je geen reet aan doen natuurlijk . Maar geen regen daar gaan je planten ook van kapot , ook zijn ze veel kleiner als vorig jaar , dat is logisch ook . De watergaten worden nu al gegraven voor volgend jaar , en dan maar hopen dat ze niet worden gezien, daar ligt het natuurlijk ook aan , Als het word gevonden ben je meteen klaar op die plek . Wat een klote jaar heb ik zeg , nog nooit zoveel shit meegemaakt als dit jaar , eerst een konijn dat alles opvreet . Dan zet ik alles op alles om nog wat te laten groeien , pak ik de fast green piossons , blijken het autoflowers , waar ook heel veel muziek in zit . De ene is al klaar de andere moet nog een week of 4 , waardeloze zaden , de ene word meer als eenmeter ,. de andere 30 cm . wat een klote zooi zeg . De planten die er nog staan doen het redelijk , maar hebben wel een achterstand door dat weer ,sweet en sour , ik weet niet wat ik daar van moet denken , De haze soort van realgorilla seeds pffffffff, en nog wat cream caramel van sweet seeds , kleine klote planten van een meter , vorig jaar waren ze al veel groter . Dit jaar zijn ze allemaal klein lijkt wel, de mooiste zijn nog de bubble blanch van LBH en de apple pie , ze zijn nu al aan het voorbloeien , dus een mooie vroege soort , een is iets later waar ik stekken van ga nemen . Ook van de greenpiosons die wel goed is , bijna van alle soorten ,we proberen fem gaan te maken , testers zijn hier zat hahahahahaha . Ik denk dat ik het slechtste seizoen sinds jaren ga draaien dit jaar , en dat met zoveel werk wat ik heb verricht . Je word er soms moedeloos van , we gaan het zien , mischien gaat het nog mee vallen , de wonderen zij de wereld nog niet uit .
 2. wiet61

  Oeiiii....

  Ik kan er ook niet op , werkt voor geen meter .
 3. Als je dit allemaal leest krijg je wel de kriebels ppffffffffffffffffffffffff
 4. Dan moet ik van de winter de cintelbaan op Zie je mij al sprinten , hahahahahah
 5. Hier word je niet zo vrolijk van als ik dit lees , wat een toko land zijn wij aan het worden zeg .
 6. wiet61

  niet nieuw maar wel weer terug SpeesCees

  voor , DeVos blijven ze echt niet weg hoor ,die voegt hier heel veel toe , een top man . . Ik ken hem persoonlijk , hij helpt iedereen , ik snap niet hoe je erbij komt dat voor het voske de mensen weg blijven . We komen allemaal wel eens een keer niet goed over .
 7. wiet61

  niet nieuw maar wel weer terug SpeesCees

  Welkom hier @SpeesCees,net wat jij zegt dat ze hier niet ze zuigen en denken alles te weten , het gaat er hier ook af en toe aan toe hoor , maar wel met respect voor elkaar . Daar is een forum voor , om mekaar dingen te leren ,en dingen voor te leggen , iedeeen denkt anders over dingen . We hopen veel te lezen over je , en over zaden maken . Het is je gegund omdat jij ook een mede grondlegger bent van onze geliefde planten , dat zullen vele onder ons niet weten .
 8. Er is hier redelijk wat gevallen de laatste dagen , de grond is lekker nat aan het worden . De planten doen het ook naar behoren , de uitgezette ierdbei,s zij ook al bijn 80 cm , en nog wel getopt . Die groeien nog wel even , de andere doen het ook goed sinds er regen buien vallen , dat doet ons toch allemaal veel goeds , ook de klote green poison auto,s doen het goed , nog nergens rot bespeurt . Wel zit in die shit veel variatie , de ene is klein , de andere worden groot , in afbloeitijd zitten ook weken verschil . Niet echt stabiel , dat wist ik al , als je inplaats fast green pioson , de auto krijgt , ik hoop er ook nog wat moois vanaf te krijgen .\ Dan valt het nog mee ,die Sweet seeds gasten doen net of ze gek zijn .
 9. wiet61

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  water geven is ook geen overbodige luxe lijkt me .
 10. En hier hebben we weer de NDB zaden kweek , en er staan nu twee vrouwkes volgens mijn schele ogen hahahaahh , het vroegste manneke is weg , die staat onder een klein lampie om stuif te oogsten ervan . Ook is er een manneke te zien bij die er nog in staan ,nog 6 staan erin nu , ik hoop op veel vrouwen .
 11. Dat kan ook niet met zaden van meer dan 15 jaar oud , selecteren kan met veel meer zaden , als we er zat hebben kan er geselecteerd worden . We mogen al blij zijn dat we zaden ervan zullen krijgen als het goed is . En Jan veen , Dam blanche geheten was echt niet gek , die had al geselecteerd op , vroegheid , stabielheid , schimmelbestendigheid en nog veel meer , Maar de man was nog niet tevreden , hij wilde graag nog een selectie gaan doen , dat is er erg zat nog nooit van gekomen . Wat het word zullen we pas volgend jaar weten , het is dan ook een echte buitensoort die je niet binnen moet kweken , dat is vragen om narigheid .
 12. We hoeven niet veel meer te slepen met water , er komt nog zat aan volgende week .
 13. Ik heb geluk nu , het regent nu al twee uur hier , ik hoop op nog een paar uur voor het lekker doortrekt in de grond. Ik bezorg elke week bijna 200 liter op de spots , ik moet iets , kapot laten gaan is geen optie , ondanks dat het watergat nog half vol zit sleep ik toch met water .