wiet61

Members
 • Content count

  4,016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Everything posted by wiet61

 1. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Van een plantje ongeveer eenn7000 Zaden als ik moet schatten . de golden heribei die eind sept klaar is ,pas geoogst de zaden ervan ,nu nog een aantal weken goed door drogen ,dan de vriezer in ,er zullen er weer veel blij mee zijn denk ik haha volgend jaar gaan veel zaden gemaakt worden ,
 2. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  Hier kan je mooi de zaden beschrijven ,wanneer ze klaar waren ,de afbloei tijden zijn heel belangrijk geworden ,nu sweet seeds laat afweten ,dit jaar stonden ze in nov nog ,waardeloze shit was het ,of dat in de zaden zat denk ik niet ,omdat andere breeders dat ook hadden ,maar dat willen wij niet . Als jullie mooie soorten zien ,graag delen hier . zeker die dit jaar vlug waren afgevloeid .
 3. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  Over de bemesting is al zat gezegd lijkt me ,een gat van125 liter ,5 kopjes mest ,drie groene culterra en twee kippen Mest ,1 kop bodem verbeteraar ,en een grote kop lava meel ,een half kopje kalk vroeg in het gat .en dat is alles ,in de zomer een schepje bitterzout ,en daar moeten ze het mee doen .
 4. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  https://www.forum.haszysz.com/forumdisplay.php?573-Growlog-OUT-2020 kijken jullie maar eens op dit forum bij de Polen ,ongeveer het zelfde klimaat als hier ,en de afbloei tijden ,dat bracht me op het idee
 5. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  Juist jongens ,zoiets bedoelde ik ,puur de afbloei tijden ,zodat je de keus kan maken gezien de zaden doe je het jaar erop gaat kopen Het ene jaar is het andere niet zoals jullie ook wel zien in de afbloei tijden ,dat is toch waar het om gaat ,en of ze mooie wiet geven . alle soorten die ik had van sweet seeds geven mooie wiet ,alleen zeer laat in bloei ,dat is nog nooit geweest ,dit jaar is het klote ,ook van andere zaden shops ,die bloeide helemaal niet af ,de tunder en de Maya gold van sumo seeds ,die was helemaal niet klaar en verrot . Als ik dan zie dat soorten in England en Polen wel klaar waren en af bloeide doen wij iets grandioos verkeerd . daarom zoek ik die vroege soorten ,ook welke soorten graag hier melden ,en waar te koop eventueel ,het valt me op dat vele soorten uitverkocht zijn Zouden ze wachten op Black Friday of zo ,alle mooie soorten zijn niet leverbaar ,kijk maar eens op de side genomegarden van de Polen ,mooie soorten ,te zien op hun forum ,en vroeg klaar ,maar allemaal uitverkocht ,een soort heb ik gekocht ,de gg2-passion ,is klaar eind aug staat er ,als dat half sept word ben om tevreden . Dit zou een mooi naslagwerk kunnen worden voor de buiten kwekers . Dan word heg voor menig kweker wat makkelijker .
 6. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Fem stuif heb ik niet , maar wel reguliere stuif van de golden heri , van dit jaar ,die zaden krijg je van me . Ik zal ook wat stuif mee sturen voor je , wel de vriezer in met dat stuif als je dat binnen krijgt , en schilderen maar volgend jaar hahahahahah .
 7. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Liever de vroegste mooie vrouw ,kruisen met de vroegste mooie man , en met fem zaden maken , de mooiste vroegste vrouw . Waar je stekken van trekt , die in spuiten met sts , en met die stuif bestuiven , dan krijg je zaden met dezelfde , precies dezelfde gene als de moeder natuurlijk , vele bewaren hun moeders om altijd weer terug te kunnen kruisen , en je hebt altijd dezelfde zaden . Vele doen dat niet , dat is teveel werk ,daarom krijg je veel verschil in afbloei tijden . Ik zou willen dat ik nog ruimte had binnen , 15 jaar geleden was het geen punt geweest ,nu wel ,thuis doe ik helemaal niks . Had ik maar ruimte , dan had ik zo duizenden fem zaden gemaakt , Eigenlijk moet je nog een selectie eraan vooraf doen , welke moeder de minste last van stress heeft ,dus ook geen herma ontwikkeld , die vrouw moet je hebben , dat is dat de stabiele .
 8. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  die zal ik eerst zelf eens proberen , de beste heb ik zelf gemaakt , en dan nog klote met andere fem zaden . volgend jaar probeer ik zeker flink wat fem stuif te maken , dat was dit jaar ook gelukt , maar door tijd gebrek niet geoogst . Wat jammer is natuurlijk .
 9. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  dan zit je inderdaad goed bij die afbloei tijden , dat einde sept okt is klote .
 10. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Van de week de jouwe ook , en voor de trimmermesjes specialist ook .hahahahah
 11. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Wij hebben dit jaar ook lopen klote ,alles dik een maand later ,als hef aan een zaad bank had gelegen zou ik zeggen dat het klote zaden waren,🤪ik had van drie zaad banken zaden ,en allemaal te laat ,dus weer op zoek naar andere soorten nu ,de real gorilla seeds komen weer in zicht ,ook die van ggs een Poolse breeder geloof ik ,ik heb al van biogenetics bij gnome garden de guerilla gold -passion gekocht 20 stuks ,als je kijkt hebben Poolse kwekers heel vroeg kunnen oogsten ,dan moeten wij dat ook kunnen lijkt me ,dus elke keer weer zoeken naar zaden ,het ergste is dat de zaden niet constant blijven ,ik wil zeggen dat de afbloei tijden veranderen elke keer .wat waardeloos is
 12. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Die zal ik ook eens gaan kopen dan , ik heb al gekeken op een side ,die poison fast is ook vroeg klaar , geeft aug aan , als het dan midden sept is , is het heel goed .
 13. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Het is nooit nutteloos ,alles kan je gewoon vragen hier ,alles is bespreekbaar over onze planten , we zullen iedereen helpen als het kan . Wij hebben het ook moeten leren , je moest eens weten wat ik dik 30 jaar geleden heb lopen klote met binnensteks buiten , bijna geen gram te oogsten elk jaar , toen was dat buitengebeuren nog niet zo , internet was er niet ,je kon niks op zoeken , degene die het wist zei niks ,of je wist er niet van dat hij het deed . Nu hoeven ze maar een knop in te duwen , en alle antwoorden komen eruit rollen als het ware , en je kan het vragen . Dit is een van de forums waar gewoon normaal met elkaar om word gegaan, en we mekaar respecteren , af en toe komt er een vreemde snoeshaan om de hoek kijken met veel praatjes , die hebben ze dan ook weer zo weg . Daarom loopt het hier als een trein , zeker het buiten gebeuren is nergens zoals hier .
 14. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  seedheaven uitverkocht bijna allemaal ,bij die andere heb ik ze besteld .
 15. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Je moet trouwens goed zoeken wil je die zaden ergens vinden ,bij een Deense side gekocht ,ik spreek vloeiend Deens ,wel als ik 20 flessen bier op heb hihihih
 16. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Ik gooi ze in een zeef eerst ,flink wrijven en veel kaf valt erdoor ,het heeft dan wel aan de tak gezeten en gedroogd twee weken ,dan pak ik een diep bord waar ik ze op gooi ,en ik blaas de rest weg ,het losse spul vliegt uit het bord ,en de zaden blijven liggen .
 17. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  De wilde royal dane met mijn wilde heribei ,dat zal ook een mooie worden neem ik aan .Zoek ook maar plekjes Voske . Dan kan je me helpen zaden te maken volgend jaar , ik heb nog zoveel soorten te doen . Als dit zo doorgaat heb ik volgend jaar een kruiwagen vol zaden hahahahahah Dan moet ik nog een ijskast bij kopen , ik denk dat ik daar naar kan fluiten bij die kleine vrouw van me .hihihi Ze moppert nu al dat de ijskast vol ligt . En wat denk je van de wilde royal NDB !!!!!
 18. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  DAt weet ik wel ja welke ik bestuiven moet , ik hoop dan op een vroeg manneke .en mooie dames . Die kan ik mooi kruisen met mijn vroege Golden heribei , dat zal wat worden ,op naar weer veel verschillende soorten .
 19. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Net drie soorten gekocht van Esbe , de wild royal dane , de DG en de grape verzie gekruist met andere soorten .
 20. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Wild royal Dane ,dat zag ik ook ,maar bijna nergens te krijgen ,we zullen toch met deze soorten moeten kruisen ,en werken ,real gorilla seeds doet dat ook ,hij zal wel de compacte hebben geselecteerd neem ik aan ,ze komen bij elkaar te staan ,dus dat zie ik wel tegen die tijd ,je krijgt er dan weer een zooi van ,ik heb grape heribei hier liggen ook nog ,verwacht ik ook veel van ,en de wilde grape ook ,maar daar komt soms herma in zei iemand ,of dat waar is weet ik zelf niet ,kan jij dat testen voor me volgend jaar ,en vermeerderen ,die is heel en heel vroeg ,eind aug ,eerste week sept verwacht ik .
 21. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Ja juist voske , ik heb nog royal dane van esbe , zeer vroege moet dat zijn , een zakje met 15 zaden of zo , ik heb hem nog nooit gezien ,raar maar waar , ik weet dat jij die soort goed kent , is dat wat , om te kruisen wel geloof ik . Die gaan sterk vermeerderd worden natuurlijk .
 22. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Je kan hier gerust alles vragen in mijn topic hoor , ik geef er niks om , ik ben blij dat er zoveel zijn die het leuk vinden , en er over willen praten ,als je niks vraagt weet je ook niks , zelfs de oudere kwekers leren nog steeds elk jaar bij . En wie zou dat zijn hahahahahahahahah Elk jaar is weer een mooi avontuur in de bossen , iik denk dat ik er nog loop als ik 80 mag worden , zeker zullen er mooie strains . worden ontwikkeld , de mooiste worden gemaakt door fouten die je maakt met mannekes, en die je over de kop ziet , zo heb ik veel soorten gemaakt . Wel door fouten die zeer goed uit pakte
 23. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Ik heb er verschillende van gehad ,maar geen een op tijd klaar hoor . Ze beloven van alles ,maar geen een die het waar maakt . Of de eerste zending zaden is goed , en op tijd klaar , het jaar erna is het komer en kwel . Omdat ze vlug zaden maken om flink te verdienen ,omdat ze zien dat het goed loopt . Wel stom ,want ze breken hun eigen soort af . EErst was spliff seeds goed en op tijd klaar ,hetzelfde met sumo seeds , en sweet seeds dit jaar . allemaal eind okt klaar ,terwijl er op de side staat midden sept tot eind sept . Volgend jaar gaan de vroege eigen soorten weer de grond in , dan maar regulier , ook deense soorten zijn van de partij weer . Ik heb nog danische gold -gg2-gg3 nog , en royal dane hele vroege ., en henkes lolland - daniche gold , en danische gold zelf . OOk worden er weer 10 zaden kweken verzorgt ,waar ik nu al plekken voor aan het maken ben . Dus weer plannen zat .
 24. wiet61

  De nieuwe lading zaden

  Natuurlijk Tune , en ik rook niet kan je na gaan,het zal de leeftijd wel zijn.