hodjob

Members
 • Content count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hodjob last won the day on September 26 2019

hodjob had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

5 Followers

About hodjob

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

811 profile views
 1. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een wat latere update dan normaal. Met 1na grootste autoflower heb ik voor 4 x te maken gehad met rot nu. Dit maal wederom ruimschoots weggehaald.. Ik hoop maar dat er wat van overblijft.. Toch erg spijtig.. ze zal er wel gevoelig voor zijn. Ze staat droog, voor zover bij mij bekend is de lv in de overkapping niet bijzonder hoog. Ook staat er een ventilatortje .... Bij de grootste autoflower (gelukkig) nog geen last van rot. Verder is de frisian wat gegroeid. De mainline is niet helemaal goed gegaan, ik kijk even aan wat ik met dat plantje doe. Verder gaat de andere NL x WW goed, ook de andere autos doen hun best! De fotos: kan ik nu niet uploaden... die houden jullie dus nog tegoed!
 2. hodjob

  brain damage growers choise

  ben ook erg nieuwsgierig naar je eindgewicht
 3. hodjob

  Nieuwe ronde Bruce banner

  te gek!
 4. hodjob

  Nieuwe ronde Bruce banner

  dat ziet er interessant uit! hoeveel heb je er?
 5. hodjob

  Rouge is here

  welkom!
 6. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een korte update: Helaas door bezoek van een aantal slakken afscheid moeten nemen van ondertussen 2 dames.. erg jammer, maar we gaan door. De bloeiende dames gaan redelijk. Heb gisteren het eerste rot moeten verwijderen.. Hou het dus goed in de gaten.. De foto's: De 1na grootste auto, hier zat wat rot in.. De grootste dame: De Frisian dew , sinds 20-6 in de volle grond: Andere auto: NL X WW: Tot de volgende update, Hodjob!
 7. hodjob

  brain damage growers choise

  erg mooi snoop
 8. hodjob

  Dag verslag W.W. in Space Bucket

  Erg mooi verslag weer mr green. Hier heb ik echt wat aan. Bedankt.
 9. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een korte update: Helaas heeft de sunny vains het niet gered.. Ik weet niet wat er precies gebeurt is. Zonde is het wel.. De frisian dew ziet er ondertussen goed uit! ook de bloeiende dames doen goed hun best. Tot slot ben ik met 1 van de NL x WW begonnen om haar te mainlinen. Het mainlinen ga ik doen naar aanleiding van deze video: De foto's: De grootste autoflower (soort onbekend): De 1na grootste (soort onbekend): 1e De NL x WW: 2e NL x WW (Mainline?): De frisian dew, (op de achtergrond een test autoflower van Cnnbs): Tot slot de overleden Sunny vains: Tot de volgende update, Hodjob!
 10. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  heb het er al ff afgehaald!
 11. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Fsmidt hierbij de update ! De dames hebben de afgelopen week te veel water gehad door de regen.. Staan daardoor te nat.. Als oplossing heb ik wat folie gespannen over de potten. Dit vangt het water groot en deels op. Het water blijft er op liggen waardoor ik de pot kan kantelen en het water eraf stroomt. Opzich ideaal. Ik heb het zo proberen te maken dat het water niet naar het midden van de pot stroomt. Tot nu toe gaat dat redelijk tot goed. Het folie zit er nu een paar dagen op. Ze hebben 1 volle dag regen gepakt.. Ondanks de regen ben ik niet geheel ontevreden. De foto's: De grootste, Vorige update zon 60 cm, Vandaag gemeten: 80 cm De 1na grootste: 60 cm . De grootste NL X WW, 28 cm: De andere NL x WW samen met de Sunny vains De cnnbs test AF (soort onbekend) en een andere onbekende autoflower: De frisian dew heeft het best zwaar gehad. Ze is al een tijdje ontkiemd, maar wil nog niet helemaal op gang komen. Heb haar maar eens goed bekeken en zag het volgende: Maar besloten om haar te helpen, het resultaat: Nu afwachten hoe het zal gaan! Tot de volgende update, Hodjob!
 12. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Ik ben er (nog) niet echt mee bekend. Ik ga dit kweekje testen! ben benieuwd wat het gaat brengen!
 13. hodjob

  Eerste kweekje

  hoe oud is deze? en hoe groot?
 14. Goedemiddag medekweker, In voorgaande jaren ben ik erachter gekomen dat het bijhouden van verslagen niet echt mijn ding is. Toch wil ik om anderen te helpen toch een klein verslagje bijhouden. Dit zal voornamelijk bestaan uit foto's. Mijn buitenseizoen is reeds van start gegaan. Op mijn balkon staat momenteel het volgende: 1 X sunny vains AF (Hy-seeds) https://hy-seeds.com/nl/premium-zaden/99-610-hs-sunny-vains-premium-autoflower-zaden-gefeminiseerd.html#/1-aantal_zaden-1_zaadje 2 x NL x WW (Hy-Seeds) https://hy-seeds.com/nl/gefeminiseerde-zaden/67-northern-light-x-white-widow-zaden-gefeminiseerd.html 2 x Auto waarvan ik de soort niet weet. Hier wat foto's van hoe ze er nu bij staan: De Grootste (onbekende) Auto. Zo'n 60 cm momenteel : De 1na grootste: Sunny Vains: De NL x WW: Momenteel ben ik nog wat aan het ontkiemen: Namelijk 2 auto's voor de cnnbs test (soort onbekend) 1 x Sunny vains Ook heb ik de frisian dew reeds onder de grond gestopt. Ik hoop dat deze snel boven komt! Deze Frisian zal in de volle grond komen te staan. Deze wil ik gaan scroggen. Frisian Dew: https://dutch-passion.com/nl/wietzaden/frisian-dew Ik ga gebruik maken van de bio voeding van TKA Tot de volgende keer Hodjob!