hodjob

Members
 • Content count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hodjob last won the day on September 27 2020

hodjob had the most liked content!

Community Reputation

162 Excellent

5 Followers

About hodjob

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

941 profile views
 1. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  goedeavond kwekers, Een tijdje geleden alweer. Ondertussen heb ik de 2 auto's geoogst totaal kwamen ze samen uit op 50 gram. Wat er nu nog staat: NL x WW : De frisian dew:
 2. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Dag medekwekers: ondertussen heb ik 2 planten geknipt. De kleine auto en de grote. De grote had nog wel even gemogen maar zat door het slechte weer vol rot.. die is nu aan het drogen. De kleine auto is al droog een dikke 40 gram. Wat staat er nog? NL x WW : NL x WW: Beide dames lijken op de foto wat lichter van kleur. Zijn in het echt een stuk donkerder! De scrog dan: de Frisian dew: tot slot nog 2 kleine autos: Tot de volgende update! Hodjob.
 3. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Zal deze week nog even een update doen !
 4. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  dag medekwekers: Hier weer een update: De mainline: NL X WW Normale NL X WW De Frisian Dew Scrog: Think different: Seedstocker Test auto: Tot de volgende, Hodjob
 5. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Dag kwekers, een foto update: tot de volgende keer, Hodjob
 6. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  de totale opbrengst van de 2 eerste auto's is nu definitief 54 gram droge compacte toppen.
 7. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Medekwerkers! De totale opbrengst van 2 auto's zal ongeveer zon 50 Gr compacte toppen worden. Er is nog een klein deel aan het drogen. De eindscore van de dames horen jullie nog: Wat er nu nog staat: Tot de volgende keer, Hodjob!
 8. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Goedenavond medekwerkers, Een tijd geen update geplaatst omdat we een overlijden hadden in onze familie. Daardoor heb ik ook weinig tijd gehad om de dames te verzorgen. Gevolg is veel rot in mijn bloeiende autoflowers.. Voornamelijk de kleine van het stel. Vandaar dat ik de keuze al eerder heb gemaakt om een deel te oogsten. Droog heeft me dat deel 9 gram opgeleverd. Vandaag heb ik de rest van de plant geoogst, de weegschaal geeft aan 80 gram nat. De totale droge uitslag zullen jullie later horen. De grote autoflower heeft ook te maken met veel rot.. maar goed wat kan ik anders verwachten met dit hondenweer.. Ze moet nog wel even, vanaf nu probeer ik het goed in de gaten te houden.. Voor de rest heb ik de frisian dew nog staan, deze staat in de volle grond in een scrog. Deze wil nog niet heel hard groeien. De temperatuur is dan ook aan de lage kant.. We kijken het maar even aan. Daarnaast doet de NL x WW het erg goed die staat lekker te groeien. Tot slot staan er nog 2 autos op het balkon. 1 kleine dame en 1 dame van bijna 1 meter. Binnenkort zal ik foto's uploaden! Tot snel, Hodjob
 9. hodjob

  brain damage growers choise

  mooi resultaat geniet ervan!
 10. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een wat latere update dan normaal. Met 1na grootste autoflower heb ik voor 4 x te maken gehad met rot nu. Dit maal wederom ruimschoots weggehaald.. Ik hoop maar dat er wat van overblijft.. Toch erg spijtig.. ze zal er wel gevoelig voor zijn. Ze staat droog, voor zover bij mij bekend is de lv in de overkapping niet bijzonder hoog. Ook staat er een ventilatortje .... Bij de grootste autoflower (gelukkig) nog geen last van rot. Verder is de frisian wat gegroeid. De mainline is niet helemaal goed gegaan, ik kijk even aan wat ik met dat plantje doe. Verder gaat de andere NL x WW goed, ook de andere autos doen hun best! De fotos: kan ik nu niet uploaden... die houden jullie dus nog tegoed!
 11. hodjob

  brain damage growers choise

  ben ook erg nieuwsgierig naar je eindgewicht