hodjob

Members
 • Content count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by hodjob

 1. hodjob

  Mr. Green Special MCP

  Het blijft een spijtig verhaal mr green. Op naar een beter jaar, dat gaat vast goedkomen. En de groeten voor mevrouw green.
 2. hodjob

  OutdoorKing's Update vd Guerilla Gids

  Ik heb ook een Pm gedaan.
 3. hodjob

  Karel terug op Weedforum

  Sterke en welkom terug Karel.
 4. Goedemiddag medekweker, In voorgaande jaren ben ik erachter gekomen dat het bijhouden van verslagen niet echt mijn ding is. Toch wil ik om anderen te helpen toch een klein verslagje bijhouden. Dit zal voornamelijk bestaan uit foto's. Mijn buitenseizoen is reeds van start gegaan. Op mijn balkon staat momenteel het volgende: 1 X sunny vains AF (Hy-seeds) https://hy-seeds.com/nl/premium-zaden/99-610-hs-sunny-vains-premium-autoflower-zaden-gefeminiseerd.html#/1-aantal_zaden-1_zaadje 2 x NL x WW (Hy-Seeds) https://hy-seeds.com/nl/gefeminiseerde-zaden/67-northern-light-x-white-widow-zaden-gefeminiseerd.html 2 x Auto waarvan ik de soort niet weet. Hier wat foto's van hoe ze er nu bij staan: De Grootste (onbekende) Auto. Zo'n 60 cm momenteel : De 1na grootste: Sunny Vains: De NL x WW: Momenteel ben ik nog wat aan het ontkiemen: Namelijk 2 auto's voor de cnnbs test (soort onbekend) 1 x Sunny vains Ook heb ik de frisian dew reeds onder de grond gestopt. Ik hoop dat deze snel boven komt! Deze Frisian zal in de volle grond komen te staan. Deze wil ik gaan scroggen. Frisian Dew: https://dutch-passion.com/nl/wietzaden/frisian-dew Ik ga gebruik maken van de bio voeding van TKA Tot de volgende keer Hodjob!
 5. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  goedeavond kwekers, Een tijdje geleden alweer. Ondertussen heb ik de 2 auto's geoogst totaal kwamen ze samen uit op 50 gram. Wat er nu nog staat: NL x WW : De frisian dew:
 6. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Dag medekwekers: ondertussen heb ik 2 planten geknipt. De kleine auto en de grote. De grote had nog wel even gemogen maar zat door het slechte weer vol rot.. die is nu aan het drogen. De kleine auto is al droog een dikke 40 gram. Wat staat er nog? NL x WW : NL x WW: Beide dames lijken op de foto wat lichter van kleur. Zijn in het echt een stuk donkerder! De scrog dan: de Frisian dew: tot slot nog 2 kleine autos: Tot de volgende update! Hodjob.
 7. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Zal deze week nog even een update doen !
 8. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  dag medekwekers: Hier weer een update: De mainline: NL X WW Normale NL X WW De Frisian Dew Scrog: Think different: Seedstocker Test auto: Tot de volgende, Hodjob
 9. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Dag kwekers, een foto update: tot de volgende keer, Hodjob
 10. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  de totale opbrengst van de 2 eerste auto's is nu definitief 54 gram droge compacte toppen.
 11. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Medekwerkers! De totale opbrengst van 2 auto's zal ongeveer zon 50 Gr compacte toppen worden. Er is nog een klein deel aan het drogen. De eindscore van de dames horen jullie nog: Wat er nu nog staat: Tot de volgende keer, Hodjob!
 12. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Goedenavond medekwerkers, Een tijd geen update geplaatst omdat we een overlijden hadden in onze familie. Daardoor heb ik ook weinig tijd gehad om de dames te verzorgen. Gevolg is veel rot in mijn bloeiende autoflowers.. Voornamelijk de kleine van het stel. Vandaar dat ik de keuze al eerder heb gemaakt om een deel te oogsten. Droog heeft me dat deel 9 gram opgeleverd. Vandaag heb ik de rest van de plant geoogst, de weegschaal geeft aan 80 gram nat. De totale droge uitslag zullen jullie later horen. De grote autoflower heeft ook te maken met veel rot.. maar goed wat kan ik anders verwachten met dit hondenweer.. Ze moet nog wel even, vanaf nu probeer ik het goed in de gaten te houden.. Voor de rest heb ik de frisian dew nog staan, deze staat in de volle grond in een scrog. Deze wil nog niet heel hard groeien. De temperatuur is dan ook aan de lage kant.. We kijken het maar even aan. Daarnaast doet de NL x WW het erg goed die staat lekker te groeien. Tot slot staan er nog 2 autos op het balkon. 1 kleine dame en 1 dame van bijna 1 meter. Binnenkort zal ik foto's uploaden! Tot snel, Hodjob
 13. hodjob

  brain damage growers choise

  mooi resultaat geniet ervan!
 14. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een wat latere update dan normaal. Met 1na grootste autoflower heb ik voor 4 x te maken gehad met rot nu. Dit maal wederom ruimschoots weggehaald.. Ik hoop maar dat er wat van overblijft.. Toch erg spijtig.. ze zal er wel gevoelig voor zijn. Ze staat droog, voor zover bij mij bekend is de lv in de overkapping niet bijzonder hoog. Ook staat er een ventilatortje .... Bij de grootste autoflower (gelukkig) nog geen last van rot. Verder is de frisian wat gegroeid. De mainline is niet helemaal goed gegaan, ik kijk even aan wat ik met dat plantje doe. Verder gaat de andere NL x WW goed, ook de andere autos doen hun best! De fotos: kan ik nu niet uploaden... die houden jullie dus nog tegoed!
 15. hodjob

  brain damage growers choise

  ben ook erg nieuwsgierig naar je eindgewicht
 16. hodjob

  Nieuwe ronde Bruce banner

  te gek!
 17. hodjob

  Nieuwe ronde Bruce banner

  dat ziet er interessant uit! hoeveel heb je er?
 18. hodjob

  Rouge is here

  welkom!
 19. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Hallo Kwekers, Hier een korte update: Helaas door bezoek van een aantal slakken afscheid moeten nemen van ondertussen 2 dames.. erg jammer, maar we gaan door. De bloeiende dames gaan redelijk. Heb gisteren het eerste rot moeten verwijderen.. Hou het dus goed in de gaten.. De foto's: De 1na grootste auto, hier zat wat rot in.. De grootste dame: De Frisian dew , sinds 20-6 in de volle grond: Andere auto: NL X WW: Tot de volgende update, Hodjob!