Running Water

Members
 • Content count

  818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

587 Excellent

3 Followers

About Running Water

 • Rank
  Connaisseur Kweker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,272 profile views
 1. Running Water

  ChilLED Logic Puck´s

  @skunkmonster klopt ik ben minder vaak op het web te vinden, dus niet zo heel vaak meer hier. Dat is 'old school' als je zelf de onderdelen bij elkaar aan het scharrelen bent …. Maar draai je inmiddels al en heb je een soort op het oog die je gaat zetten? Met plantjes bezig zijn is toch wel het leukste van de hobby. Ja toch niet dan.
 2. Running Water

  ChilLED Logic Puck´s

  Je neemt er de tijd voor, maar het ziet er wel 'high end' uit …
 3. Running Water

  Stekken slaan slecht aan onder led licht.

  Een luchtvochtigheid van 40% is echt te laag. Al aan een plantenstolp gedacht? Kan ook zijn dat ze het kleurenspectrum van de Citizen COB's niet fijn vinden. Onder een HPI lamp gedijen je planten waarschijnlijk een stuk beter …
 4. Running Water

  ChilLED Logic Puck´s

  @skunkmonster ik weet niet of ze aan particulieren verkopen, anders zou je voor profielen hier en voor onderdelen hier kunnen kijken. Hou er wel rekening mee dat alles bij elkaar toch weer aardig aantikt, dus hou het anders bij die hoekprofielen werkt ook prima.
 5. Running Water

  Stekken slaan slecht aan onder led licht.

  @MisterX LED's dimmen het ligt niet aan de cocos …
 6. Running Water

  ChilLED Logic Puck´s

  @Tune Hij zal lekker aan het knutselen zijn …
 7. Running Water

  bentoniet.....je geloofd het niet...

  Dat kan goedkoper: https://boerengoed.nu/index.php/product/bentoniet-25kg/ € 17,50 voor 25 kilo
 8. Heb je al een idee waar dat aan zou kunnen liggen Wietefras?
 9. Goed man dat je de pH weer stabiel hebt gekregen. Slobberen ze nog goed?
 10. Planten zien er prima uit en de prille topjes ontwikkelen zich weer lekker
 11. Running Water

  Sleepwet

  H.M. van Randwijk (9 november 1909 – 13 mei 1966) - Verzetsman, journalist, schrijver, dichter en mede-oprichter van Vrij Nederland en de eerste hoofdredacteur daarvan, ook na de oorlog.
 12. Running Water

  hok bouwen? tent niet mogelijk!

  GreenQube Roof 120x240x180 (RQ1224)
 13. Natuurlijk bestrijding van plaaginsecten In het verleden heeft u contact met ons gehad en wellicht al eens roofmijten bij ons besteld via de webshop Tryptomera. Hartelijk dank daarvoor! Sinds deze week hebben wij een nieuwe website online met daarop nog meer nuttige insecten. Roofmijten, roofwantsen, sluipwespen en roofkevers die op een 100% biologische manier de strijd aangaan met diverse plaaginsecten. Zo leveren wij o.a. bestrijders van spint, trips, witte vlieg, wolluis, bladluis, bloedluis, en varroamijt. Hieronder alvast een greep uit het assortiment. Bestrijding van Bloedluis €9.00 - €29.95 Lees meer Bestrijding van Spint (preventief) €23.50 Lees meer € 5,00 korting? Graag! Om de lancering van de nieuwe website te vieren bieden wij u nu € 5,00 korting aan op uw eerste bestelling. Voer de volgende code in tijdens het afrekenen: KORTING Van welke plaaginsect heeft u last? Bladluis Spint Trips Witte vlieg Varenrouwmug Wolluis Schildluis Bloedluis Varroamijt Onduidelijk, help mij bepalen Bestrijding van Bladluis (correctief) €17.50 Lees meer Bestrijding van Trips (correctief) €45.00 Lees meer Ondersteuning nodig? Heeft u verdere vragen? Laat het ons gerust weten! info@biobestrijding.nl | 050-3137464 | Contactformulier Copyright © 2018 Biobestrijding, All rights reserved. U heeft in het verleden contact gehad met ons via de website www.tryptomera.nl Ons adres is: Biobestrijding Admiraal de Ruyterlaan 5 Groningen, Gr 9726 GN Netherlands Add us to your address book
 14. Running Water

  Nieuw hier

  Welkom en succes met rapen
 15. Running Water

  Kokosolie