Running Water

Members
 • Topic Teller

  812
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

581 Excellent

3 Followers

About Running Water

 • Rank
  Connaisseur Kweker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1857 profile views
 1. Running Water

  bentoniet.....je geloofd het niet...

  Dat kan goedkoper: https://boerengoed.nu/index.php/product/bentoniet-25kg/ € 17,50 voor 25 kilo
 2. Heb je al een idee waar dat aan zou kunnen liggen Wietefras?
 3. Goed man dat je de pH weer stabiel hebt gekregen. Slobberen ze nog goed?
 4. Planten zien er prima uit en de prille topjes ontwikkelen zich weer lekker
 5. Running Water

  Sleepwet

  H.M. van Randwijk (9 november 1909 – 13 mei 1966) - Verzetsman, journalist, schrijver, dichter en mede-oprichter van Vrij Nederland en de eerste hoofdredacteur daarvan, ook na de oorlog.
 6. Running Water

  hok bouwen? tent niet mogelijk!

  GreenQube Roof 120x240x180 (RQ1224)
 7. Natuurlijk bestrijding van plaaginsecten In het verleden heeft u contact met ons gehad en wellicht al eens roofmijten bij ons besteld via de webshop Tryptomera. Hartelijk dank daarvoor! Sinds deze week hebben wij een nieuwe website online met daarop nog meer nuttige insecten. Roofmijten, roofwantsen, sluipwespen en roofkevers die op een 100% biologische manier de strijd aangaan met diverse plaaginsecten. Zo leveren wij o.a. bestrijders van spint, trips, witte vlieg, wolluis, bladluis, bloedluis, en varroamijt. Hieronder alvast een greep uit het assortiment. Bestrijding van Bloedluis €9.00 - €29.95 Lees meer Bestrijding van Spint (preventief) €23.50 Lees meer € 5,00 korting? Graag! Om de lancering van de nieuwe website te vieren bieden wij u nu € 5,00 korting aan op uw eerste bestelling. Voer de volgende code in tijdens het afrekenen: KORTING Van welke plaaginsect heeft u last? Bladluis Spint Trips Witte vlieg Varenrouwmug Wolluis Schildluis Bloedluis Varroamijt Onduidelijk, help mij bepalen Bestrijding van Bladluis (correctief) €17.50 Lees meer Bestrijding van Trips (correctief) €45.00 Lees meer Ondersteuning nodig? Heeft u verdere vragen? Laat het ons gerust weten! info@biobestrijding.nl | 050-3137464 | Contactformulier Copyright © 2018 Biobestrijding, All rights reserved. U heeft in het verleden contact gehad met ons via de website www.tryptomera.nl Ons adres is: Biobestrijding Admiraal de Ruyterlaan 5 Groningen, Gr 9726 GN Netherlands Add us to your address book
 8. Running Water

  Nieuw hier

  Welkom en succes met rapen
 9. Running Water

  Kokosolie

 10. Running Water

  Associatief woordgedrag!

  molen!
 11. Running Water

  Bouw je eigen ledarmatuur

  Aha dat is 'm dus en niet met strips zoals gedacht maar met COB's ...
 12. Running Water

  Wegpiraat bouwt een citizen 1825 frame in elkaar

  Gaan RVS A2 schroeven geschroefd in aluminium profielen elkaar wel of niet aantasten? ... Antwoord • Aanwezigheid van vocht Het fenomeen dat optreed tussen twee metalen met een verschillende potentiaal (in het kort: verschil in edelheid) is dat er een stroompje tussen deze metalen gaat lopen, in aanwezigheid van vocht, waardoor het ene materiaal zich opoffert, en dus wegvreet. Hiervoor zal er een elektrolyt, bijvoorbeeld water, aanwezig moeten zijn. • Geen elektrolyt in omgeving In een omgeving waar geen elektrolyt (water) aanwezig is, is de stroomkring onderbroken. Het proces treedt in een dergelijk geval niet op. • Zout aanwezig In een omgeving waar zout aanwezig is, dat door de lucht dwarrelt en vervolgens neerslaat, zorgt het zout dat er vocht aangetrokken wordt en tevens de geleidbaarheid verbeterd. Hierdoor kan het fenomeen alsnog versneld in een ogenschijnlijke droge omgeving optreden. • Binnenomgeving In een binnen omgeving, waar nauwelijks vocht en/of zout aanwezig is, staat dit proces stil. • Verhoudingen Een ander aspect dat benut kan worden, is de verhouding van beide materialen ten opzichte van elkaar. Is er veel aluminium ten opzichte van een geringe hoeveelheid edeler metaal? Dan is het effect kleiner doordat de corrosie van het aluminium zich in een groter gebied afspeelt. Principe van galvanische corossie Raadgeving Het beste is om aluminium met aluminium bouten te bevestigen. Afhankelijk van de toepassing/sector is dit ten aanzien van kosten niet overal een goede oplossing. In bouwtoepassingen raden wij aan aluminium middels RVS te bevestigen (liefst A2 kwaliteit). Qua potentiaal zit een RVS A2 kwaliteit dichterbij het aluminium ten opzichte van een A4 kwaliteit en daardoor zal er nauwelijks corrosie optreden.
 13. Running Water

  Wegpiraat bouwt een citizen 1825 frame in elkaar

  Grappig dat je steeds vaker Citizen 1825 voorbij ziet komen @Wegpiraat Waarom gekozen voor actieve i.p.v passieve koeling?