Tjoe

Members
 • Topic Teller

  1142
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  2

Tjoe last won the day on February 25 2016

Tjoe had the most liked content!

Forum Reputatie

397 Excellent

2 Followers

About Tjoe

 • Rank
  Banned
 • Verjaardag 24-04-1977

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Tjoe

  Cannabis chat box

  Precies wat je zegt karel als prive prive is dan blijft dat zo maar jij mag meelezen in prive en als ik prive berichten openbaar post kan het opeens niet meer. Spreek je wel tegen zo vind je ook niet.
 2. Tjoe

  Cannabis chat box

  Ik kan ook niet weten wat je doet zei alleen dat je dr niet was en dat was alles. Maar als jullie dit een normale gang van zaken vinden dan houd het hier voor mij op en onttrek ik me van alle bezigheden op dit forum. Nogmaals prive is prive en mag absoluut niet door derden gelezen worden.
 3. Tjoe

  Cannabis chat box

  Waar zijn die woorden die niet door de beugel kunnen dan? Allemaal klets. Wees een vent en ik bedoel niet jij tune maar degene. Voelt zich wel aangesproken denk. Maar die laat ze porum niet zien vandaag, en wees eerlijk.
 4. Tjoe

  Cannabis chat box

  Intern oplossen? Os beetje het zelfde als je kop in het zand steken want stel je voor dat leden meelezen en dat er fouten worden toegegeven. Dit is er gezegt in pm tussen karel en master: Tot me spijt je toch een ban moeten geven, ik had gehoopt dat het niet zover had hoeven komen en de 2 fora's gewoon naast elkaar konden bestaan. PM acties om jou forum te boosten, vind het erg jammer. Gr Karel Reactie van master: ja had ook gekund wat mij betreft , maar als mensen mij vragen of ik ze wil inlichten als t forum online is , dan doe ik dat , ik zei al tegen hun dat jullie PM berichten nakijken , en ik waarschijnlijk een ban zou krijgen , beetje vies om PM van leden te lezen dat wel , dat zal ik ook ff voorleggen aan alle anderen die er inmiddels al zijn , fora naast elkaar bestaan vind ik best , oorlog vind ik ook best , ik heb toch schijt aan alles en niemand verteld mij wat te doen ..... , en dat allemaal omdat ik geen zaadjes mag weggeven op jouw site , das bij ons nou net ff anders smile-emoticon
 5. Tjoe

  Cannabis chat box

  Mooi gezegt tune ben het gedeeltelijk met je eens maar als er nou eens eerlijk gezegt word waar het om allemaal om gedaan is dan komen we nog ergens. Geef dan toe dat het om een simpele link gaat,want dat is de enigste logische verklaring. Als een link naar een site toe plaatsen ook al niet mag,dan zouden alle youtube filmpjes in bovenstaande pagina's al veel bans opgeleverd hebben denk.
 6. Tjoe

  Cannabis chat box

  En Om welk sterk vermoeden ging de controle van kroblo zijn pm dan? Want ik ga er van uit dat kroblo niet zomaar dingen gaat verhandelen als hij een eigen webshop heeft. Zou een beetje raar zijn om dat risico te gaan lopen met een eigen bedrijf. En tevens zal hij ook wel weten naar wie hij een pm stuurt en dat de ontvanger daarvan niet een mod gaat tippen om een bruin armpje te scoren. Denk zelf eerder dat het gaat om het feit dat hij een eigen forum is begonnen en dat dat in de ogen van de "eigenaar " van .eu als een bereiging word gezien. En om een lang verhaal kort te houden,komt het er op neer dat hij een ban heeft gehad om eigenbelang van het beheer van .eu.
 7. Tjoe

  Cannabis chat box

  Ik persoonlijk ben niet zo prive gevoelig kwa gegevens heb niks te verbergen en ben niet bang voor overheden en dergelijke. Gaat mij om principe dat prive,prive is.
 8. Tjoe

  Cannabis chat box

  Word over gepraat idd. Maar exht ver gingen de gesprekken niet want er word simpelweg niet meer over gepraat. Iig niet in het openbaar. Normaal gesproken is dit het drukst bezochte topic van het forum maar als er een verhitte discussie aan de gang is valt het mij wel op dat de meeste met uitzonderingen daar gelaten(jullie dank daarvoor)verstek laten gaan en hun mening niet willen of durven uiten. Dit soort zaken mag gerust over gesproken worden door ALLE belanghebbenden en alle belanghebbenden zijn alle leden. Geen enkel persoon in welke vorm dan ook heeft het recht om prive zaken van andere te lezen om welke reden dan ook. Als ik bij jullie voor de deur ga liggen en elke dag je post onderschep gaat er vast ook wel protest komen denk of niet? En zolang iedereen dr niks over zegt blijf ik voor de deur liggen. Koffie tijd.
 9. Tjoe

  Cannabis chat box

  In mijn text bedoelde ik. Maar ben ik nou echt een van weinige die dit als schending ziet of wat. Want zoals ik het nu zie zijn alle "vrienden en vriendinnen" van karel het er mee eens of durfen niet voor hun mening uit te komen omdat ze benoemd zijn tot mod oftewel forum slaafje