QnQ

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About QnQ

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veluwe, NLD
 • Interests
  Breien en haken.

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. QnQ

  Geurtjes

  Of (fiets)binnenbanden. En die 90-graden-bochten moeten er echt uit, dat kost je minstens 50% van je afzuigcapaciteit!
 2. QnQ

  Geurtjes

  Is dat de empire classic Pluto ? 50cm lang en 30cm diameter lijkt me vrij krap voor 1000m3. Het ding weegt ook maar 16 kilo. Een Can filter van 1000m3 weegt 40 Kg! Ik vermoed dat de kwaliteit van het filter niet even goed is als de echte 'classics' en dat de capaciteit in de praktijk een stuk minder is dan waar ze mee adverteren. Eventueel kun je de slangen nog checken. Of vervangen. Zorg dat er geen 90graden bochten in de slangen zitten, Liefst helemaal geen bochten. Maar, omdat de filter eigenlijk nooit goed gefunctioneerd heeft vermoed ik dat het daaraan ligt.
 3. QnQ

  Amnesia stek , Waneer komt de bloei ?

  Yeah, oke...maar als je nu stekken neemt van een buitenplant, en die stekken op 20/4 gaat zetten, dan gaan ze sowieso reveggen. Het kan wel, net zoals het bij beginnende bloei kan, maar je bent een week of 5-6 kwijt omdat je ze eerst goed moet laten reveggen, dus helemaal terug in de groei laten komen, en pas als ze weer 5-7-9-vingerig blad gaat aanmaken kun je ze weer in bloei gaan zetten.
 4. QnQ

  Amnesia stek , Waneer komt de bloei ?

  Denk dat ze nog wel wat minder dan 14 uur licht nodig hebben voor ze in bloei gaan. Rond 25 september is het pas 12/12 buiten. De late (en lange) bloeiers, zoals bijvoorbeeld Amnesia (de echte) kunnen best tot half september in groei/voorbloei blijven. Die bloeien ook 10-12 weken dus zijn niet geschikt voor buiten. Echt vroege soortjes (bijv. Grapefruit) gaan rond half augustus in bloei. Mgoed..het zou wel helpen als je er een paar foto's bij zou doen. Nu is het een beetje gokken.
 5. Ik weet niet of dat wel zo biologisch is als een cannabisteler verstaat onder 'biologisch kweken'. Oke, en welke veel voorkomende cannabisplagen zijn dat dan ? Aaah, oke...das mooi, maar welke veel voorkomende cannabisplagen bestrijd het nou ? Want die staan er niet bij, toch ? Idunno man, dit zinnetje zegt mij heel wat: ".....Hoewel Bt mogelijk niet effectief is tegen al deze soorten, kan het helpen......" Tsja...zo lust ik er nog wel een paar. Al die genetische experimenten en toepassingen hou je niet tegen, en de commercie verpakt het in mooie omschrijvingen en namen zodat Jan Modaal niet precies begrijpt wat het is. Mijn plantjes in de tuin krijgen geen middeltjes waar ik eerst een middag onderzoek naar moet doen of het niet schadelijk is voor andere insecten en zoogdieren (en mezelf) Het lijkt mij een overbodig product voor de buitenkweek en voor een binnen zou ik dit zeker niet aanraden.
 6. Yep, fosfor & calcium tekort of blokkade.
 7. QnQ

  100% indica / sativa wiet?

  Klopt, de meeste nieuwe kwekers zijn al teleurgesteld als het langer dan 2 maanden duurt, terwijl een langbloeiende haze, zoals Tune al zei, echt wel een ander koekie is dan een autoflower die na 10 weken geslacht wordt. Die uitzonderlijke Sativa's vind je meestal niet in de doorsnee coffeeshop. Daar gaat het alleen om het snelle geld.
 8. QnQ

  100% indica / sativa wiet?

  90-95 is geen 100 he... Ze bestaan nog wel, de 100% strains. Via seedfinder kun je de goeie er wel uitpikken.
 9. QnQ

  4 afjes buiten

  Je bent er zeker een tijdje niet geweest ?
 10. QnQ

  Man, vrouw of herma? Snel hulp gevraagd!

  Dat kunnen ze alleen zeggen als ze over alle zaden van die batch klachten krijgen. LST of naar beneden binden kan natuurlijk wel voor stress zorgen. De lamp zo ver af is ook niet bevorderlijk. Misschien is het een samenloop van omstandigheden of gebeurtenissen geweest. Een keer iets te lang nat of droog staan en je hebt al 3 kleine dingetjes die optellen. Ze bieden andere zaden aan. prima service, dat doen de meeste verkopers. Wat wil je dan, geld terug doen ze nooit. Je hebt ook geen goederen om terug te geven. Je gelijk heb je al, want ze bieden vervanging aan.
 11. Ook hier allemaal een fijn en vruchtbaar 2019!
 12. QnQ

  Powerplant van dutch-passion

  Boven de 300 gaat de grond vocht uit de Tensiometer trekken waardoor de waardes kunnen gaan afwijken. Zou proberen om toch een beetje constant tussen de 100 en 200 te blijven. Die krom trekkende bladpunten en gebobbeld blad wijzen op een overschot aan stikstof. Plantje ziet er goed uit verder, niks om erg paniekerig over te doen. Misschien een sproeikop op je gieter zetten, of een colafles met een hoop gaatjes in de dop ofzo..om het water beter te verspreiden. Succes.
 13. QnQ

  Autoflower stekken of juist niet?

  En heb je daar linkjes van, naar de reveg-verslagen van die autoflowers ?