• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
elmanito

Geen koekjes voor coffeeshop VS

Recommended Posts

Padvindsters in de Amerikaanse staat Colorado mogen geen koekjes meer verkopen voor de ingang van een coffeeshop. Dat heeft de Amerikaanse 'Girl Scouts'-organisatie bepaald.

De verkoop van koekjes is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de scouting. Een paar slimme padvindsters probeerde de verkoop flink te laten stijgen door met de koekjes voor een marihuanaverkooppunt te gaan staan.

Vreetkick

Marihuanagebruikers krijgen vaak een 'vreetkick' na het roken van een joint, en dan is het natuurlijk erg handig als er iemand met koekjes voor de deur staat.

Maar volgens de padvindersorganisatie zijn de, overigens onlangs legaal geworden, marihuanaverkooppunten geen veilige plek voor jonge meisjes om koekjes te verkopen. Net zo min als drankwinkels, cafés, casino's en stripclubs.

Hypocriet

Op internet roept het verbod gemengde gevoelens op. Sommige mensen vinden het hypocriet. De meisjes mogen namelijk wel koekjes verkopen voor supermarkten en daar worden ook sigaretten en drank verkocht.

In een ander commentaar schrijft iemand dat hij het niet eens is met de legalisatie van marihuana, maar dat dit toch wel een gemiste kans is om de koekjesopbrengst flink op te krikken.

bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now