• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Auto met 39 kilo hennep in Etten-Leur, bestuurder aangehouden

Recommended Posts

ETTEN-LEUR - De politie heeft zondagavond 39 kilo hennep ontdekt in een auto in Etten-Leur. De 33-jarige bestuurder uit Roosendaal is aangehouden.

Agenten controleerden de auto bij industrieterrein Vosdonk. De bestuurder gedroeg zich verdacht. Toen de portieren van de zwarte Mercedes opengingen, kwam er een overweldigende wietlucht naar buiten. 

Jointje
De Roosendaler vertelde dat hij net een joint had gerookt, maar de wietlucht was aanzienlijk sterker dan één jointje. Bij nadere inspectie vonden agenten in de kofferbak van de auto zeven grote, zwarte zakken met henneptoppen. Die zijn in beslag genomen.

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/210340362/Auto+met+39+kilo+hennep+in+Etten-Leur,+bestuurder+aangehouden.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this