• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

 Cannabisplantage in serre diende ‘voor eigen gebruik’

Recommended Posts

IZEGEM - In de serre van een Izegems koppel werd op 21 augustus 2012 een cannabisplantage gevonden. Cathy B. (54) en Hans B. (54) moesten zich gisteren voor deze feiten verantwoorden in de correctionele rechtbank van Kortrijk.

‘We roken al enkele jaren cannabis en hebben de plantjes gekweekt om te vermijden dat we ons nog in het drugsmilieu moesten begeven. Bovendien is het ook goedkoper om je eigen plantjes te kweken’, zegt Hans B.

Het Openbaar Ministerie vermoedt dat het duo ook drugs verkocht aan vrienden maar dat ontkennen ze zelf met klem. ‘De plantjes leveren om de tien weken minstens 480 gram cannabis op, dat kan onmogelijk alleen voor eigen gebruik zijn’, verduidelijkte het Openbaar Ministerie. ‘Het kan dat er eens iemand heeft meegerookt van hun zelf gekweekte cannabis maar ze zeggen daar nooit geld voor te hebben gekregen’, repliceerde de advocaat van het koppel daarop.

Hans B. verklaarde dat hij nu nog maar zelden drugs gebruikt, zijn vrouw zegt helemaal afgekickt te zijn. Beiden zijn vijf jaar geleden al eens veroordeeld voor drugsfeiten. Hans B. en Cathy B. riskeren elk een gevangenisstraf van 7 maand en een boete van 6.000 euro. De zaak komt opnieuw voor op 3 september.

Het nieuwsblad

Share this post


Link to post
Share on other sites

blijt smoelen

 

dat kan onmogelijk

 

25 gram per week hier met 2 dat maakt 100 gram per maand dus 250gram per 10 weken

 

en ik werk elke dag van 8 tot 16u en dan blow ik niet dus als je niet werkt is 400 gram per 10 weken wel haalbaar .

als je nu 480kg bedoeld dan zou ik ook even na denken en zeggen commerce ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this