• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Brabant grossiert in wiet en synthetische drugs

Recommended Posts

EINDHOVEN/HELMOND - Drugs tieren welig in Brabant. Er gaat geen week voorbij of er wordt in de regio wel ergens een hennepkwekerij - groot of klein - opgerold.

Tevens gaat met enige regelmaat een zolder in rook op, als gevolg van kortsluiting in de illegaal, buiten de meter om aangelegde bedrading van een energievretende wietkwekerij.

De politie was woensdag niet in staat om een inventarisatie te geven van het aantal wietkwekerijen - vanaf 500 planten - dat vanaf begin vorig jaar werd opgerold. Op basis van archiefmateriaal van het ED komt de teller op ruim twintig grote kwekerijen. Daaronder zijn enkele zeer grote, zoals de ondergrondse kwekerij in Valkenswaard met 1800 planten die vorig jaar maart werd opgerold door de Taskforce B5.

Minstens zo actief in Brabant zijn de producenten van synthetische drugs. In de eerste vier maanden van dit jaar waren er landelijk 79 dumpingen van drugsafval; 20 per maand. Vorig jaar waren het er 12,5 per maand.

bronhttp://www.ed.nl/regio/eindhoven/brabant-grossiert-in-wiet-en-synthetische-drugs-1.4340126

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this