• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Legaliseren hennepteelt kan politie helpen

Recommended Posts

GENT - De tijd van praten en discussiëren is voorbij. De drugscriminaliteit moet nu bestreden worden, met alle mogelijke middelen en mensen. En dan is de hennepteelt maar klein bier vergeleken bij de grote bazen en de harddrugs.

"Hou dus op met eindeloos discussiëren, hak de knoop door, legaliseer hennep en ga vol op de zware criminelen." Dat zegt professor Tom de Corte, Belgisch criminoloog en internationaal vraagbaak inzake drugs. Komende week spreekt hij op een symposium van het Trimbos Instituut over de Europese regulering van de cannabismarkt.

Hij kent het Nederlandse probleem. Veel drugsproductie, veel criminaliteit, veel vraag om actie, veel burgemeesters die de wietteelt willen vrijgeven maar op een bikkelhard nee van de minister blijven stuiten. "Dat kan hij niet volhouden. Het roer moet om."

bronhttp://www.ed.nl/regio/eindhoven/legaliseren-hennepteelt-kan-politie-helpen-1.4340127

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this