• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Hennepkwekerij met 2489 stekken in Waalwijk ontdekt: mannen uit Waspik en Raamsdonksveer aangehouden

Recommended Posts

WAALWIJK - In een pand aan de Elzenweg in Waalwijk heeft de politie donderdagavond een hennepkwekerij ontdekt. Er stonden 2489 hennepstekken.

De politie heeft twee mannen (24 en 28) uit Waspik en een 38-jarige man uit Raamsdonksveer opgepakt. Zij waren in het pand aanwezig.

Surveillerende agenten ontdekten de kwekerij rond tien voor tien toen ze in de buurt van het pand een sterke henneplucht roken.

 

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/210531452/Hennepkwekerij+met+2489+stekken+in+Waalwijk+ontdekt+mannen+uit+Waspik+en+Raamsdonksveer+aangehouden.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this