• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Cannabis Bevrijdingsdag niet in Eindhoven maar in Amsterdam

Recommended Posts

EINDHOVEN - De zesde Cannabis Bevrijdingsdag wordt 15 juni gehouden in het Flevopark in Amsterdam. De organisatoren wilden het aanvankelijk op Strijp-S in Eindhoven houden. De Eindhovense VVD en SP wilden een motie indienen om het festival naar Eindhoven te halen, maar die motie werd op advies van burgemeester Van Gijzel ingetrokken.

Dit jaar moest de organisatie noodgedwongen op zoek naar een alternatief voor de vaste locatie van Cannabis Bevrijdingsdag, het Westerpark in Amsterdam. De organisatie overwoog een eenmalige verhuizing naar Eindhoven, maar koos uiteindelijk voor het Flevopark in Amsterdam Oost.

Cannabiscultuur vieren
Sinds 2009 organiseert het VOC Cannabis Bevrijdingsdag om de internationale cannabiscultuur te vieren en bezoekers te informeren over de nadelen van het cannabisverbod, de voordelen van legalisering en de potentie van de plant als medicijn, milieuvriendelijke grondstof, bioplastic en biobrandstof.

 

 

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/2106591073/Cannabis+Bevrijdingsdag+niet+in+Eindhoven+maar+in+Amsterdam.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

stelletje zotten vier cannabis bevrijdingsdag voor  ivo opstelten zijn deur gvd !

met veel groeten van weedforum.eu hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this