• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Drugsverdachte na achtervolging op A16 bij Hazeldonk aangehouden

Recommended Posts

HAZELDONK - Een 27-jarige automobilist is na een achtervolging dinsdagavond op de snelweg A16 bij grensovergang Hazeldonk aangehouden. Tijdens de achtervolging heeft hij meerdere tassen met onder andere hennep uit de auto gegooid.

Agenten zagen de man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Rotterdam in de buurt van een coffeeshop in een auto met een Frans kenteken contact maken met de bestuurder van een andere auto. De agenten besloten de bestuurders in de gaten te houden en volgden hen toen ze wegreden.

Gevaar voor omgeving
Toen duidelijk werd dat beiden via de A16 naar de Belgische grens reden, besloten de agenten de man een stopteken te geven om hem te controleren. De andere auto lieten de agenten gaan. De man negeerde het stopteken en ging ervandoor. De bestuurder overtrad tijdens de achtervolging bijna alle denkbare verkeersregels en veroorzaakte gevaar voor zichzelf, de politie en andere weggebruikers.

Met behulp van een motorrijder van de Koninklijke Marechaussee is de man uiteindelijk klemgereden en aangehouden. De tassen met hennep die de man uit de auto gooide, zijn in beslag genomen. Ook zijn auto is in beslag genomen. De verdachte is weer teruggebracht naar Rotterdam, waar hij de nacht in de politiecel moest doorbrengen.

 

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/210752692/Drugsverdachte+na+achtervolging+op+A16+bij+Hazeldonk+aangehouden.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Alchemistic Seeds
  Growers Choice
  Greensell
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online