• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

14 arrestaties en bijna 2700 planten geruimd na grote hennepruimdag in Midden- en West-Brabant

Recommended Posts

ROOSENDAAL - Bij een grote hennepactie in Midden- en West-Brabant zijn woensdag veertien verdachten aangehouden en 2695 planten geruimd. Ook nam de politie drie auto's en twee televisies in beslag.

De politie viel binnen bij vijftien panden in Brabant. Dat gebeurde onder meer in Zevenbergen, Roosendaal, Putte, Bergen op Zoom, Oosterhout en Etten-Leur. 

Grootste vangst in Roosendaal
De meeste wietplanten vonden agenten in een pand aan de Hoge Bergen in Roosendaal. In totaal 903. Op hetzelfde adres zijn twee verdachten aangehouden.

De actie was ook in Zeeland. Daar vielen agenten binnen in twee panden in Overslag en Sas van Gent. In totaal werden daar twee mensen gearresteerd.

 

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/210770672/14+arrestaties+en+bijna+2700+planten+geruimd+na+grote+hennepruimdag+in+Midden-+en+West-Brabant.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this