• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
pretsigaret

Schoolstraat Helmond afgesloten van stroom na vondst hennepkwekerij: ‘Levensgevaarlijke situatie’

Recommended Posts

HELMOND - De politie heeft donderdagavond rond 19.45 uur twee personen aangehouden in een woning aan de Schoolstraat in Helmond. Daar troffen agenten kort daarvoor drie hennepkwekerijen aan.

Het gearresteerde duo betreft de bewoner en een 40-jarige vrouw uit Bosnië-Herzegovina. In de woning waarin zij verbleven ontdekte de politie een kwekerij met in totaal 513 hennepplanten. 

Aanleiding voor het inspecteren van de woning was een sterke henneplucht die om het pand hing. De agenten kregen toestemming van de bewoner om het pand te betreden. 

Elektriciteit voor hele wijk tijdelijk afgesloten

In de woning troffen ze drie hennepkwekerijen; een op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Naast de genoemde hennepplanten werden er ook 38 lampen aangetroffen. De hennep en het kweekmateriaalis inmiddels geruimd en zal worden vernietigd.

De stroom werd illegaal afgetapt. Omdat deze constructie zeer gevaarlijk bleek, werd besloten om tijdens de herstelwerkzaamheden aan de stroommeter de elektriciteit voor de gehele wijk tijdelijk af te sluiten. 

De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

 

 

 

bronhttp://www.ed.nl/regio/helmond/politie-vindt-drie-hennepkwekerijen-in-helmondse-woning-bewoner-en-vrouw-uit-bosni%C3%AB-vast-1.4352062

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idd plantos dit moet je helemaal niet willen.

Levens gevaarlijk met dank aan ivo opstelte .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Alchemistic Seeds
  Growers Choice
  Greensell
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 67 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online