• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Gobru

Politie rolt grote cannabisbende op na tal van huiszoekingen

Recommended Posts

http://www.hbvl.be/limburg/politie-rolt-grote-cannabisbende-op-na-tal-van-huiszoekingen.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=hbvl&utm_content=article&utm_campaign=seeding

 

Politie rolt grote cannabisbende op na tal van huiszoekingen
politie-rolt-cannabisbende-op-na-huiszoe

17:53 LIMBURG In het kader van een onderzoek naar een professionele cannabisbende hebben er woensdagochtend in België achttien huiszoekingen plaatsgevonden en eentje in Nederland. Er zijn in totaal negen mannen en vier vrouwen gearresteerd. De speurders ontdekten zes in werking zijnde wietplantages en drie ontmantelde plantages. Verder werden enkele kilo's cannabis en grote sommen geld in beslag genomen. De Tongerse afdeling van het Limburgse parket maakte het nieuws woensdag bekend.

De onderzoeksrechter in Tongeren zal woensdag beslissen welke verdachten al of niet voorgeleid worden met het oog op een eventuele aanhouding. De afdeling drugs van de federale gerechtelijke politie Limburg, afdeling Tongeren, slaagde erin de professionele bende op te rollen, die zich al geruime tijd bezig hield met het opzetten van plantages, het verhandelen en het in- en uitvoeren van grote hoeveelheden drugs. De vereniging was vooral in het Maasland actief en stond in voor het volledige productieproces, namelijk het kweken van stekken, het telen, het oogsten en het drogen van de oogst.

Woensdag gingen de politiemensen tot actie over. Er waren negen invallen in Dilsen-Stokkem, twee in Lanaken, vier in Maasmechelen en telkens een in Bilzen, Luik en Manhay. Bij de huiszoeking in Nederlandtrof de politie een vuurwapen, enkele kilo's wiet en een grote drooginstallatie aan. De verdachte is inNederland opgepakt wegens het vuurwapenbezit. In België zijn zes actieve plantages van 20 tot 500 planten gevonden en drie ontmantelde installaties van elk ongeveer 500 planten. De politie liet dertien voertuigen wegslepen.

De federale gerechtelijke politie (fgp) Limburg kreeg steun van bijzondere eenheden en gespecialiseerde diensten van de federale politie, leerlingen van de politieschool, de Luikse fgp en de politiezone Manhay Malempré. Bijkomende arrestaties worden niet uitgesloten.

Lees donderdag meer in Het Belang van Limburg.
Belga, Foto MMD

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this