• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
lastpak

Montys Hash Appel

Recommended Posts

Snel even een verfrissend receptje tussendoor uit Montys keuken, de hash appel.

Receptje is gebaseerd op de welbekende kaneel appel.

Men neme:

4 flikke appel, ras naar keuze

8 zoete kersen, verse of uit het potje;

4 eetlepels basterd suiker;

4 eetlepels citroensap;

4 eetlepels fijn gesneden hash

1 pakje bladerdeeg.

Schil de appels en verwijder met een appelboor de klokhuizen. Als je geen appelboor in de keukenla hebt liggen kun je ook met een aardappelmesje voorzichtig het klokhuis rond wegsnijden. Meng in een kommetje de basterd suiker met de kaneel en de hash eerst heel goed mengen dan een heel klein beetje water toevoegen en nogmaals goed mengen. Leg de appels elk op een plakje bladerdeeg. Vul de holte van het klokhuis met het suiker/kaneel/hach mengsel. Met de kersen dicht je de appel af. Vervolgens besprenkel je elke appel met ongeveer 1 eetlepel citroensap eventueel sprenkel je hier nog iets kaneel overheen en vouw je het bladerdeeg om de appel. Als het een grote appel is kun je een extra plakje bladerdeeg gebruiken. Bak de appelpakketjes in ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin in een goed voorverwarmde oven op 160 graden.

Een heerlijke afsluiting van een maaltijd en ook heel smakelijk met een kopje koffie de mazzel.

Voordelen van kaneel; 1/2 theelepel van kaneel per dag kan het LDL cholesterol verlagen; kaneel kan een regulerend effect hebben op je bloedsuiker; het is een verbazingwekkende mogelijkheid om de weerstand tegen medicijnen, zoals gistbesmettingen tegen te houden; in een studie over kaneel verminderde de kaneel, de snelle vermenigvuldiging van leukemie en Lymfoma, tumor van lymfklier (bij geneeskunde); het heeft een anti-klonterend effect op het bloed; aan het voedsel toegevoegd, onderdrukt het de groei van bacterien en voedselbederf, het maak dat je het voedsel op een natuurlijke manier kan bewaren; aan kaneel ruiken verhoogt de cognitieve functie en het geheugen op. Kaneel bestrijdt de bacterië van E.coli in ongepasteuriseerde sappen; het is ook een grote bron van mangaan, vezel, ijzer, en calcium.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this