• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
lastpak

Cannabis olie

Recommended Posts

Cannabis olie om in allerlei recepten te gebruiken.

Up in smoke! Dat is waar 85% van je dure gekochte wiet gaat. Slechts 15% van de geïnhaleerde rook wordt geabsorbeerd door je longen. De rest word gewoon weggeblazen!

THC (TetraHydroCanabinol) is het actieve deel van cannabis. De cellen van de cannabis plant bevatten cannabedoieden, waarvan het merendeel bestaat uit THC. De truc is het nu om deze stoffen via de spijsvertering in je bloedbaan op te nemen. Helaas was God niet van plan om de mens te laten kauwen op gras, zoals koeien doen waardoor onze spijsvertering niet is afgestemd op eten en verteren van de buds en bladeren van wiet. Als men deze plantdelen in zijn geheel eet gaan deze naagenoeg onveranderd door je spijsverteringskanaal en komen er onverteerd weer uit. Echter de cellen die door het kauwen kapot zijn gegaan geven wel hun inhoudstoffen af en kunnen worden opgenomen maar een hoog percentage van de cellen zullen niet kalopt gaan en onveranderd weer je jichaam verlaten. Het is dus de truc om zo veelmogelijk cellen kopat te maken om de hierin opgesloten cannabidoiden opneembaar te maken.

Het eerste stuk keukengerei dat je nodig hebt is een blender. HINT: een koffie molen zal ook werken. Doe je zeer droge knipafvalen/of kleine budjes in de blender en vermaal het tot een fijn poeder. vervolgens zeven we dit nog een aantal malen om eventuele takjes eruit te zeven. Het doel is om te eindigen met een poeder dat in qua consistentie in de buurt van meel komt. Dit alles om het reactie oppervlakte zo groot mogelijk te maken. Vervolgens moeten we de cannabis cellen openbreken om aan de geliefde cannabedoiden te komen.

Het volgensde stuk keukengerei is een magnetron.

Plaats uw zeer verfijnd cannabis poeder in een hittebestendige ovenschaal. Voeg olijfolie aan het cannabis poeder toe. De hoeveelheid olie kan niet nader worden omschreven omdat dit afhangt van de hoeveelheid cannabis poeder vuistregel is 80 % olie/poeder verhouding. Vervolgens verwarm je het mengsel voor een korte tijd (10 sec). Voeg indien nodig nog wat olie toe. herhaal het kortstondig verwarmen en laat het mengsel tussen elke verwarm beurd al roerende afkoelen. Uiteindelijk houd je een vet dik, zwart, en van een teer-achtige mengsel over.

Wat er gebeurt is dat de microgolven de cannabis cellen uit elkaar laten spatten. De nu vrijgekomen cannabedoiden worden opgelost in de olijfolie. Hierdoor word de cannabis volledig verteerbaar en bijna 100% van de THC wordt geabsorbeerd door je spijsvertering en komt via je bloedbaan tot je hersenen!

Vervolgens laat je het hele zaakje afkoelen tot kamertemperatuur en plaats je het aansluitend in je vriezer. Doordat de cannabis cellen bevriezen word het mengsel nog potenter omdat door het invriezen de laatste paar intact gebleven cannabis cellen open barsten doordat het water in de cel uitzet bij bevriezing.

Als je het mengsel niet invriest, verwerk het dan meteen in je gebak of gerecht naar keuze. De cannaolie is niet lang houdbaar. Wil je een deel wel bewaren dan kun je het invriezen in kleine porties en zo maandenlang bewaren voor later gebruik.

De effecten van volledig verteerd THC duurt ongeveer vier uur in plaats van 15-30 minuten bij het roken.

Grtz Monty

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 50 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online