• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
pretsigaret

Grote politieactie tegen coffeeshopketen Grass Company in Tilburg en Den Bosch, 20 panden doorzocht

Recommended Posts

TILBURG - De politie is vrijdag in Tilburg en Den Bosch bezig met een grote actie tegen de coffeeshopketen The Grass Company. Het bedrijf wordt verdacht van witwassen, hennephandel, valsheid in geschrifte, corruptie en belastingfraude. Volgens het Openbaar Ministerie zijn in totaal twintig huizen en bedrijven doorzocht. Er is niemand gearresteerd.

In Tilburg en Den Bosch zijn vrijdagochtend onder andere vier coffeeshops doorzocht. Het zwaartepunt van de actie ligt bij het kantoor van TGC Trading aan de Valkenjachtstraat in Tilburg. Dit bedrijf zou tegenwoordig los staan van The Grass Company. 

De eigenaar van TGC zegt dat de actie niet tegen hem gericht is, maar tegen The Grass Company. "Ze zullen bij mij wederom niks vinden", vertelt hij aan Omroep Brabant. "Ze zijn alles aan het doorzoeken, net als vorig jaar. Dat vind ik heel vervelend, dat kun je je niet voorstellen."

Bankrekeningen
Tijdens de invallen is administratie in beslag genomen en is er beslag gelegd op bankrekeningen en negentien panden. 
 

Afgelopen woensdag is in deze zaak bij meerdere invallen in het buitenland al beslag gelegd op grote geldbedragen. Er is niemand aangehouden. 

Militairen zoeken mee naar verborgen ruimten
Aan de actie werken tweehonderd politiemensen mee samen met de FIOD, Arbeidsinspectie en een speciale zoekploeg van Defensie. De militairen komen van de legerplaatsen Oirschot en Havelte. 

De militairen zijn getraind op het zoeken naar verborgen ruimten in gebouwen. De kennis hebben ze opgedaan tijdens missies in Afghanistan.

Jarenlang onderzoek
Het onderzoek naar de criminele organisatie is volgens de politie in 2011 opgestart. De politie rolde in dat jaar de voorraad van het bedrijf op. 

De politie noemde dat toeval. Het bedrijf meende dat gericht jacht werd gemaakt op de voorraad. 

Arrestaties in 2013
Vorig jaar mei deed de Taskforce B5 ook al een inval bij TGC Trading. Daarbij werden zeventien mensen gearresteerd. Tot een veroordeling heeft dat niet geleid. 

Het onderzoek van vrijdag staat volgens de politie los van de eerdere actie.

 

 

 

bronhttp://www.omroepbrabant.nl/?news/213600372/Grote+politieactie+tegen+coffeeshopketen+Grass+Company+in+Tilburg+en+Den+Bosch,+20+panden+doorzocht.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

is al 3 jaar achter elkaar ,elke keer tgc

Trieste Taskforce om zo een grote keten  te willen Naaien

normaal elke dinsdag ruim dag alleen die was er afgelopen dinsdag niet,wist dus dat er iets aan zat te komen maar wat ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus dan is het maar normaal da ze je zo naaien?

ALs jij 10 miljoen hebt en ze pakke je elke x voor iets wat gedoogd is dan word jij daar ook een beetje flauw van denk ik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this