• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Casto 2.0

Medicinale gebruikers gezocht die mee willen werken aan een verhaal!

Recommended Posts

Hallo allemaal!,

 

Karel en ik waren een beetje aan het ouwehoeren over medicinale gebruikers en hun verhaal.
Toen heb ik een kennis van me een bericht gestuurd, en die gaat een verhaal schrijven over zijn medicinale gebruik, en nu zou ik willen vragen of er hier mensen zijn, die willen meewerken.
Het gaat om medicinale gebruikers, die vertellen waarom en waarvoor ze het gebruiken, het mag anoniem, dus onder een andere naam als die je op het forum gebruikt, als je daar behoefte aan heb.

Ik hoop dat ik via deze weg mensen kan vinden die dat voor mij willen doen, en morgen of heel msichien vanavond nog komt het eerste verhaal op wietblog te staan zodat je een beetje een idee kunt krijgen wat ik bedoel.
Het hoeft allemaal niet zo heftig als het verhaal wat ik zal plaatsten, maar ik wil graag dat mensen kunnen lezen dat ze er niet alleen voor staan!

 

dus heb je interesse, stuur me dan een pm!
ik zou jullie medewerking zeer waarderen!, want samen staan we sterk.

grtss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super dat je het ook direct op pakt Casto, 

Ja het is wel kloten het verhaal wat je vertelde , maar lijkt me wel ook dat meer mensen de zelfde problemen onder vinden ,.. dus vind dat we het maar eens bespreekbaar moeten maken . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vind dit een leuk idee zit nog maar net op dit forum. Maar eigenlijk al een hele lange tijd wil ik wel een stukje kwijt over baat bij goede gezonde wiet. Dus sta hier zeker voor open.laat maar wat weten.

Grtzz

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wil men verhaal wel doen.

Ik heb er een helle tocht op zitten van 2006 tot nu door artsen die niet luisteren.

En waarom ik canna gebruik ipv lexotan, xanax, valium, enz...

Met die laatste mag je wel auto rijden natuurlijk........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Artsen die niet willen en kunnen luisteren, of in 5 minuten weten wat je hebt en dat meteen de psychische hoek in drukken uit onwetendheid en onkunde........

Je mag zelf niet eens uitpraten want ze onderbreken je en geven een eigen draai aan hun verhaaltje, grote schande!

Ben er zelf nu ook al ruim 10 jaar mee aan het vechten, dus ik weet precies wat je bedoeld.

Pillen vol chemische rotzooi voorschrijven zijn ze goed in, dat levert tenslotte lekker geld op voor die farmaceutische boevenbendes!!

 

Kan er wel een boek over schrijven helaas.......zo, weer genoeg liggen zeiken haha! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op zich wel een leuk idee, maar het hele verhaal is behoorlijk persoonlijk en uiterst uniek zover ik weet!

Daar ben ik toch liever een beetje terughoudend mee als jullie het niet erg vinden.........mensen in mijn omgeving zouden het herkennen en dat is niet de bedoeling.

 

Buiten dat zie je wel dat het veel negatieve gedachtes en ervaringen ophaalt en ik wil me juist omgeven met positieve energie en dat negatieve stuk achter me proberen te laten! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gorrila, ik snap heel goed dat je niet openbaar wilt hebben dat je cannabis gebruikt. 

Hoewel er niks mis mee is, zijn er toch (vaak) mensen die een negatief beeld hebben bij het gebruik van wiet. of het direct koppelen aan crimineel gedraag en activiteiten. 

 

En als jou situatie uniek is, waardoor je denkt dat je snel word herkend moet je het ook zeker niet doen, we hebben daar natuurlijk alle respect voor. 

 

We willen wel graag, verhalen van medicinale wiet gebruikers op het blog, maar niet met het gevolg dat deze dan daarna niet meer voor zijn eigen medicatie kan zorgen natuurlijk ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gorilla

Als je daar bang voor bent moet je het niet doen, maar je kunt eventueel wel alles een beetje veranderen, zodat het wel de waarheid blijft, maar jou persoonlijke tintje verdwijnt ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Casto,

 

Ik wil wel eens kijken wat ik er van kan maken maar dan zou ik graag van je willen horen wat precies de achterliggende gedachte is en wat belangrijk is om erin terug te laten komen. Ik kan wel een verhaaltje schrijven over artsen met foute diagnoses enz, maar wie heeft daar wat aan?

Verder ben ik tot op heden nog geen gebruiker van (medicinale) wiet of wat dan ook, dus daar kan ik nog niet veel over vertellen. Zolang mijn eigen kweekje nog niet klaar is krijg ik van iemand anders iets om uit te testen, maar dat is natuurlijk nog maar afwachten hoe ik erop reageer......

 

Vandaar mijn vraag; wat zou je graag als inhoud willen hebben in een verslagje en wat is het doel ervan precies?

Overtuig me en ik maak een verslagje voor je! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even ter info.....

 

Ik heb een pb van Casto gehad waarin hij uitgelegd heeft wat precies de bedoeling is.

Aangezien ik nog zeer weinig ervaring heb met medicinale cannabis en dus niet weet wat ik ervan kan verwachten, wacht ik nog ef met mijn blogje omdat het anders vrij nutteloos is.

 

Als ik er aanzienlijk resultaat bij boek zorg ik ervoor dat ik onder andere daarvan een mooi stuk post! :D

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By karel kweker
   Dat een jointje enorm veel verlichting kan brengen bij mensen die leiden aan chronische pijn zoals dat voor kan komen bij multiple sclerose en migraine weten we natuurlijk al lang. Sinds kort is er echter ook een wetenschappelijke verklaring voor dit fenomeen. Onderzoekers van de gerenommeerde Britse Universiteit van Oxford hebben precies onderzocht hoe cannabis pijn beïnvloedt. Daardoor weten we nu dat cannabis met name een positief effect heeft op de manier waarop pijn wordt ervaren. De pijn is er nog wel, maar wordt door de gebruiker als minder heftig ervaren. Geen verrassing, we weten natuurlijk allemaal dat je van een blowtje een positieve ervaring krijgt.

    
  • By Casto 2.0
   ik ben bezig met een meerdelig blog over cannabis en alcohol, niet alleen negatief, vooral waarom het 1 wel en het ander niet, en ik probeer de lezer daarbij te betrekken.
   hopelijk waarderen jullie het artikel


   https://www.weedforum.eu/wietblog/25-01-2016-cannabis-of-alcohol-een-keuze/
  • By Rock de Braziliaan
   Vanochtend stond onderstaand bericht in het Brabants Dagblad, gelukkig nemen rechters de juiste beslissingen bij woninguitzettingen. Ieder mens heeft het recht op wonen en welzijn. Ook bij de zaak Hillebrand heeft de rechter dit bepaald in Hoger beroep.
   Als men veilig kweekt binnen met een NEN gekeurde kast en stroomvoorziening, waarbij men ook verzekerd is, je het medicinaal gebruikt, mag een woningbouwvereniging het lef niet hebben je uit huis te willen zetten! Er moet nog veel voorlichting gegeven worden omtrent het veilig thuiskweken, zodat men ziet dat het ook anders kan.
   Het wordt tijd dat meer burgemeesters in het land dezelfde stap gaan ondernemen als Noordanus dat in Tilburg heeft gedaan bijna twee jaar geleden, zodat patiënten voor eigen gebruik 5 planten mogen kweken
   Medicinale cannabis gebruikers worden ook vergeten bij de VNG, daar zou de thuiskweek geregeld kunnen worden.
   Cannabis hoort bij het ministerie van gezondheid, niet bij justitie!
    
   ‘De ene wietkweker is de ander niet’: zieke Johan (45) mag van rechter in zijn huis blijven wonen

   DEN BOSCH – Ongeneeslijk zieke Bosschenaar zielsblij met vonnis van rechter; hij mag niet uit zijn huis worden gezet. Ook al kweekte hij daar achttien wietplanten.
   Hij sliep nauwelijks meer, was eerlijk gezegd volkomen over de rooie. Bezoeken aan een psychiater en kalmerende middelen werden noodzakelijk. Zowat een jaar lang leefde Johan Gruyters (45) in angst omdat woningcorporatie Zayaz dreigde hem uit zijn Bossche huis te zetten. De politie had vorig jaar oktober één dood en zeventien levende wietplantjes bij hem aangetroffen. Plus 50 gram gedroogde hennep. Tja, dat mag niet …
   Misselijk
    
   Maar … wát nou als je ongeneeslijk ziek bent, besmet met het hiv-virus? Als je medicijnen moet slikken om te voorkomen dat de infectie tot aids leidt? Als je van die aidsremmers zo misselijk wordt dat je ze meteen weer uitkotst? Ja, dan helpen ze niet natuurlijk. En wat dan als wiet ervoor zorgt dat je niet hoeft te braken? Dat je beter slaapt, minder pijn hebt en tenminste een béétje eetlust. Dan kan een jointje het verschil maken tussen leven en dood. En als je het van je uitkering niet kunt kopen, tja, dan oogst je het zelf.
   De Bossche kantonrechter begreep dat wel. De ene wietkwekerij is de andere niet, vonniste hij. ,,Meneer heeft zijn lot niet zelfgekozen.” De rechter gaat ervan uit dat Gruyters niet genoeg heeft aan de oogst van vijf wietplanten. Vijf wietplanten kweken is overigens ook verboden. Maar het wordt wel gedoogd. Volgt u het nog? Hoe dan ook, de rechtbank vond het maatschappelijk onaanvaardbaar een ernstig zieke man op straat te zetten voor een relatief lichte overtreding.

   lees meer: https://www.pgmcg.nl/2018/09/zieke-johan-mag-in-zijn-huurhuis-blijven-na-vondst-18-wietplanten/
    
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   4 Members, 1 Anonymous, 56 Guests (See full list)