• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
 • Similar Content

  • By Rock de Braziliaan
   Eva lijdt al jaren aan zware depressies en gebruikt sinds kort ketamine. Jesper gebruikt GHB tegen de slaapziekte narcolepsie. Drugs als medicijn, hoe werkt dat?
   We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het.

   Ook ontmoeten we Simone, borstkankerpatiënt en moeder van twee kinderen die medicinale cannabis gebruikt tegen de pijn van haar uitgezaaide kanker.
    
   Depressie behandelen met ketamine
   GHB als medicijn bij narcolepsie
    
    
   Uitzending Gemist: https://www.npostart.nl/dokters-van-morgen/30-10-2018/AT_2103629

   bron: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzending/30-10-2018/
  • By Rock de Braziliaan
   Ik erger me al een tijdje aan de online verkopers, sowieso erger ik me aan online verkopers, van wietolie die op sociale media claimen het beste product van de hele wereld te verkopen. Afgezien van de belachelijk hoge prijzen vraag ik me altijd af wat het waard is om via zo'n verkoper te kopen, ik heb er weinig tot geen vertrouwen in.

   Stuit ik vandaag op dit artikel... Laten ze dan de wildgroei onder de online verkopers aanpakken.

   link naar artikel: https://www.dvhn.nl/groningen/Fikse-boete-dreigt-voor-wietoliewinkel-in-Groningen-23556027.html
    
 • Alchemistic Seeds
  Growers Choice
  Greensell
 • Who's Online   3 Members, 0 Anonymous, 34 Guests (See full list)