• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   03-12-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Recommended Posts

Overspoel de media,.. 


 


De naam van deze actie geeft eigenlijk ook de bedoeling aan van deze actie. Overspoelen van de mainstream media met goede positieve commentaar over cannabis. Cannabis word al jaren lang in het verkeerde daglicht gezet door deze mainstream media, ik erger mij hier steeds meer een meer aan. We komen de artikelen allemaal wel eens tegen, van die stukken waar onzin word geschreven over cannabis. Of artikelen over het ontruimen van "kleine" kwekerijen. onzinnige wetgeving enz enz. 


 


Met deze actie kan je een prijs winnen door commentaar te geven onder dit soort artikelen, hoe beter jou onderbouwing is van het commentaar op het artikel hoe meer kans je maakt om te winnen. Het liefst zouden we natuurlijk zien dat je onderbouwing is voorzien van een link naar een artikel van wietblog of een topic van weedforum om je mening extra te onderbouwen maar dit is natuurlijk niet verplicht. 


 


Elke maand kan de persoon die het beste commentaar onder een artikel heeft gezet en daarvan hier onder een link heeft gepost een mooie verrassingspakket te gemoed kunnen zien.


 


Verstandig is om commentaar te geven met je nickname, en een e-mail adres die je alleen voor cannabis gerelateerde dingen gebruikt. Anders word de link leggen tussen je nickname en je echte persoon wel heel makkelijk.


 


Dus overspoel de media ,.... doe iets nuttigs en maak kans op een leuke prijs :) 


 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

En dat heb ik dus ook geprobeerd , maar doordat ik de cookies niet had geaccepteerd , kon ik niks !!

Dus ik dacht : dan accepteer ik maar , maar toen accepteede hun mij niet meer ... :(

Want ik had ook wel een reactie willen plaatsen , maar dat lukte ook niet ...

Ik probeer het straks nog eens ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik meld dit niet om mee te doen voor een prijs , want ik weet helemaal niet HOE ik iest kan copyëren en aan jullie kan laten zien ...en ik wens hier ook helemaal niks voor te krijgen , sommige dingen MOET je gewoon DOEN !!

Maar ik heb me lid gemaakt op een site voor vrouwen met gezondheidsklachten door silicone.

Ik lees al hun verhalen en ellende , maar ik lees nergens dat er ook maar 1 vrouw cannabis gebruik tegen haar klachten.

Ik heb door dezelfde immunoloog waar hun bij gaan (er is er maar 1 in heel Nederland, en die zit gelukkig in Maastricht !!) de cannabis voorgeschreven gekregen !!

Dus mijn TAAK is het om op deze manier cannabis in het nieuws te brengen !!

Deze vrouwen weten dit gewoonweg niet ...ik ga het hun vertellen.

De klachten ASIA-syndroom komen het meeste overeen met de klachten bij MS. En daar is cannabis wel erkent voor. Dit moet ik ze vertellen !!

;)

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet een nieuws item zoeken, wel beetje recent waar dus nog op gereageerd word, en dan in de discussie onder z'n nieuwsitem reageren met je nickname, en daar je mening laten horen!

Goede site is bijvoorbeeld nujij.nl ;) succes!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

leuk gevonden! maar is wel een bericht van 2013 dus denk niet dat het veel effect heeft als je daar iets post [emoji14]

Ja dat wel Casto maar heb veel gezocht op google maar waren nog ouder zelfs van 2002-2005 en op die sites nujij en nu.nl kon je op de meeste zelfs niet meer op antwoorden. [emoji14]

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI Y625-U51 met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol ik vind je inzet wel echt top hoor! maar mischien moet je een beetje geduld hebben op een artikel :D

zeker nu van der steur zwaar onder druk staat :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die sites dat je me zegde casto die zijn zeker goed zal deze dan ook in het oog houden. Is het toegelaten om meerdere reacties te geven op verschillende topics ivm wedstrijd? Das toch zo nen dep he die van der steur!

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI Y625-U51 met Tapatalk

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe meer reacties je plaatst hoe meer kans je hebt om te winnen :D, ik kijk per antwoord of de onderbouwing bij het artikel past,. ;)

Minder let ik er op of er ook linkjes naar het forum of het blog worden gepost) 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By karel kweker
   Minister Opstelten (VVD) van Veiligheid en Justitie wordt steeds meer onder druk gezet om het telen van cannabis te legaliseren, of in elk geval te reguleren. Bij het reguleren van wietteelt wordt er wiet geteeld onder toezicht van de gemeente. Onder anderen de PvdA-fractie in de Eerste Kamer wil dat Opstelten uit zijn ivoren toren komt als het om wietteelt gaat. Eerder drong D’66 in de Tweede Kamer al aan op het reguleren van de wietteelt. Volgens Tweede Kamerlid Magda Berndsen van D’66 is het gebruik van softdrugs in de samenleving nu eenmaal een gegeven en heeft het geen zin om gebruikers van cannabis in hetzelfde hoekje te zetten als criminelen. 
    
   Bron : wietblog
  • By karel kweker
   Dat medicinale cannabis een heilzame werking kan hebben bij verschillende medische aandoeningen wordt steeds duidelijker. Er is al duidelijk bewijs dat medicinale cannabis werkzaam is bij een aantal ziektebeelden. Door het gebruik van cannabis nemen de symptomen van de ziekte af en wordt de lijdensdruk van de patiënt verminderd. Onder andere bij palliatieve behandeling van kanker en aids wordt momenteel medische cannabis toegepast om de eetlust van de patiënt op te wekken en pijnklachten te verminderen. Ook mensen die lijden aan MS (multiple sclerose) hebben baat bij cannabis om de pijn te verlichten. Zo zijn er nog enkel voorbeelden te noemen.

   In Nederland wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van de mogelijkheden die medicinale cannabis biedt. In het buitenland, waar men over het algemeen iets minder tolerant staat ten opzichte van drugs, is dit echter vaak nog niet het geval.
   Bron : wietblog
    
  • By Rock de Braziliaan
   De legalisering van wiet in Canada heeft tot een stormloop geleid. Sommige winkels sluiten nu drie dagen per week hun deuren, omdat ze de vraag niet aankunnen.
   Sinds tien dagen is marihuana in Canada legaal voor recreatief gebruik, daarom zijn er vanuit de overheid verschillende winkels geopend waar je wiet kunt kopen. Twaalf winkels in Quebec zijn nu door hun voorraden heen.
    
   Nieuwe openingstijden
   De nieuwe openingstijden blijven van kracht totdat de winkels een voorraad kunnen garanderen. Zo hopen de winkels de dagen dat ze wel open zijn hun klanten beter te kunnen bedienen. Maar het blijft onzeker of er op die dagen genoeg wiet beschikbaar is.
   De afgelopen jaren werd privégebruik van wiet net als in Nederland gedoogd, maar sinds 17 oktober is het helemaal vrijgegeven. Dat gebeurde met de wet die in juni van dit jaar werd aangenomen door de Senaat. Daarin staat hoe Canadezen drugs mogen telen en verkopen. Premier Justin Trudeau wilde de drugs legaliseren zodat er beter toezicht kan komen op de productie en distributie van marihuana.
    
   Vier planten in huis
   Canadezen mogen van de wet nu maximaal 30 gram cannabis in het openbaar bij zich hebben. Thuis mogen ze vier planten hebben staan. De drugs meenemen naar een ander land, is wel verboden. 
    
   bron : https://www.rtlnieuws.nl/algemeen/buitenland/artikel/4465126/legale-wiet-canada-extreem-populair-winkels-zijn-door-voorraden
 • Alchemistic Seeds
  Growers Choice
  Greensell
 • Who's Online   6 Members, 0 Anonymous, 57 Guests (See full list)