• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
karel kweker

Coffeeshop in Amsterdam-Zuid beschoten

Recommended Posts

AMSTERDAM Coffeeshop De Kroon in de Rietwijkerstraat in Amsterdam-Zuid is vannacht beschoten. Hoewel er op het moment van de schietpartij nog enkele personeelsleden aanwezig waren, is er niemand gewond geraakt.


Dat bevestigt de politie. In de ruit naast de entree van de zaak zitten vijf kogelgaten. Ook hebben de kogels het luik achter het raam doorboord. Het motief voor de kogelregen is niet bekend. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt nog getuigen. Heb jij iets gezien, bel dan met telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Begin april vorig jaar werd in een woning boven de coffeeshop een wietplantage opgerold. Destijds werd niet duidelijk of de zaak vanuit die woning werd bevoorraad. 


Bron : http://www.rtvnh.nl/nieuws/178435/coffeeshop-in-amsterdam-zuid-beschoten-


Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuke stad om te wonen. Laatst is er hier om de hoek eentje gevuld met lood.

 

Toch voel ik me hier wel thuis. Vreemd  genoeg...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By CheesyBudha
   Iemand een idee waar je als Belg zijnde terecht kan in de regio Zeeland of verder.
    
   Ook graag jullie mening over the shop to be in Rotterdam ??
    
   Grtss
  • By karel kweker
   De politie heeft geen idee hoeveel hennepkwekerijen de hoofdstad telt. Op basis van het aanbod van softdrugs in coffeeshops wordt het aantal op vele honderden plantages geschat.  Dat schrijft De Telegraaf. De gemeente sloot vorig jaar bijna honderd panden omdat er onder meer hennepplantages werden aangetroffen. Ook werden woningen en winkel gesloten omdat er bijvoorbeeld vuurwapens waren gevonden.
   Het overgrote deel betrof echter plekken waar wietkwekerijen met tientallen tot duizenden planten werden ontdekt. De aanpak van illegale wietplantages heeft volgens de krant in Amsterdam geen topprioriteit.
   Volgens de woordvoerder van de burgemeester worden er wel serieuze opsporingsactiviteiten ondernomen. Exacte cijfers daarvan zijn nog niet beschikbaar. "Het is wel zo dat politie en gemeente optreden zodra we over bepaalde locaties klachten van overlast binnenkrijgen", aldus de woordvoerder.
     bron : http://www.nu.nl/amsterdam/4201281/politie-heeft-geen-idee-hoeveel-wietkwekerijen-stad-telt.html
  • By karel kweker
   Coffeeshops Reguleer de wietteelt, zegt een commissie van gemeenten nu. De zoveelste zet in een schaakspel dat maar doorgaat en doorgaat?
   Het fundament van een goed potje schaak is de opening. Maar als de opening zwak is, verzandt het middenspel in een reeks zetten zonder doel en dreigt patstelling bij het verstrijken van de tijd. Wit en zwart kijken elkaar glazig aan. In het debat over softdrugs is het al jaren niet anders. Je hebt voor- en tegenstanders van regulering van wietteelt. Beiden vinden het huidige gedoogbeleid niet ideaal: er is geen zicht op de achterdeur, dat werkt criminaliteit in de hand.
   Dus verplaatsen ze soms een stuk op het bord en hoor je een politicus in de media roepen om een coffeeshopverbod waarna een burgemeester hardop zegt dat juist géén goed idee te vinden. Gisteren deed ook een commissie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten een zet door in een rapport te pleiten voor het toestaan van experimenten met gereguleerde wietteelt.
       Bron : http://www.nrc.nl/next/2015/12/01/het-oneindige-schaakspel-rond-wiet-1564938
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 36 Guests (See full list)