• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
karel kweker

Help ons Johan naar Nederland te halen

Recommended Posts

Deze zet ik hier direct als pin, 


Filemon Wesselink is een petitie begonnen om Johan van Laarhoven naar Nederland te krijgen, graag zou ik deze actie verder steunen. getekend heb ik al. 


“De ellendige situatie van Johan van Laarhoven is het gevolg van ons vreselijk kromme gedoogbeleid. Een illegale achterdeur en een legale voordeur, voor de meeste Nederlanders al verwarrend, laat staan voor mensen in het buitenland. Ik heb mijn handtekening onder de petitievan Justice for Johan gezet. Politiek, doe er wat aan. Reguleer de achterdeur en corrigeer de vreselijke gevolgen van het huidige beleid. Haal Johan en zijn vrouw naar Nederland.”


Filemon Wesselink


Ambassadeur Justice for Johan


 


bron : http://justiceforjohan.nl/uncategorized/help-ons-johan-naar-nederland-te-halen/#comment-68


 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dilago

Een sympathiek initiatief dunkt mij en hoewel ik me niet verdiept heb in deze trieste zaak, zit Johan niet vast in het buitenland vanwege ons gedoogbeleid volgens mij. Regulier niet de achterdeur maar legaliseer de kweek in het hele huis en laat Johan vrij. Dat zou op een eerlijke wereld beginnen te lijken voor mij.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ dilago

 

hij zit vast voor het witwassen voor geld dat hier in nederland is verdiend in een gedoog model, maar voor thailand is het drugsgeld ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aanvulling: Witwassen volgens de thaise rechter. Het vermogen was in Nederland op een bonafide wijze verkregen en ook belasting over betaald. Alleen de Thaise regering ziet het anders doordat hij het heeft geïnvesteerd in thaise onroerend goed en land via een 'constructie'. 

 

ohja, wat ook niet helpt is dat de thaise overheid hem beschuldigt van drugdealen. In dezen erkent de thaise rechter het Nederlandse gedoogbeleid niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja die arme koerden worden gediscrimineerd in hun eigen land. 

 

 

 

EDIT:

Cengkeh, wat een filmpje!!!!! Damn, als een advocaat dit zo zegt komt het hard aan. Het ministerie van justitie deugt niet meer zegt ze. 

 

quote uit het filmpje,

Als je het riool gaat schoonmaken gaat het stinken, maar daarna heb je wel een schoon riool. Het ministerie van justitie heeft een grote schoonmaak nodig, als dit gebeurd kunnen we spreken van een rechtstaat. Wanneer dit niet gebeurd zijn we precies hetzelfde als bijv. Turkije, alles bedekken en wegvegen. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb dit weekend antwoord gekregen van de petitie:

 

IN HET KORT

De minister schreef in een brief: 

"Voordat een verzoek om de Thaise straf in Nederland te ondergaan in behandeling kan worden genomen, zal de zaak in Thailand afgerond moeten zijn. Het hoger beroep tegen de veroordeling loopt echter nog. Daarnaast is het aan het OM om te bepalen of het een uitleveringsverzoek wenst te doen. Tot op heden is daarvan geen sprake."

Bron: http://justiceforjohan.nl/persartikelen/reactie-op-petitie-justice-for-johan/
 

REACTIE VAN DE PETITIONARIS


Beste ondertekenaars, 

Allereerst willen wij jullie bedanken voor het ondertekenen van de Justice for Johan petitie. Wij als familie van Johan en Tukta waarderen jullie steun enorm. Zoals jullie weten heeft Filemon Wesselink afgelopen november 23.000 handtekeningen aan de parlementariërs Vera Bergkamp (D66) en Michiel van Nispen (SP) overhandigt. Op hun beurt hebben zij de handtekeningen gegeven aan het ministerie van Veiligheid en Justitie. Dinsdag gaf het ministerie haar reactie op de petitie. Kort samengevat stelt het ministerie dat het niet de schuld van de Nederlandse staat is dat Johan en zijn partner aangehouden zijn. Tevens zullen zij geen enkele actie ondernemen om beide hoofdpersonen in dit verhaal naar Nederland te halen. Gemakshalve rept men niet over het feit dat de Nederlandse Officier van Justitie gevraagd heeft om een onderzoek te starten naar Johan en Tukta. De gehele reactie van de minister staat hier http://justiceforjohan.nl/persartikelen/reactie-op-petitie-justice-for-johan/ 

Hoe nu verder? Wij als familie blijven ons volledig inzetten totdat de beerput in deze schandalige zaak open gaat. Dit kunnen wij niet alleen. Wij hebben de hulp nodig van journalisten, advocaten en politici. Last but not least zijn jullie, inwoners van Nederland en daar ver buiten, enorm belangrijk. Vertel dit verhaal tegen jouw familie, vrienden en collega?s. Volg onze website justiceforjohan.nl , Facebook en Twitter pagina's en deel onze updates. Want samen met jullie krijgen wij de onderste steen boven en zorgen wij ervoor dat Johan en Tukta snel naar Nederland komen.

Namens ons gehele team,

Justice for Johan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bart Hissink is vanaf nu iedere dinsdag in Den Haag , om aandacht te vragen voor Johan en zijn gezin ....

 Bart is te vinden bij de kiosk van Hans Kamperman.

:wub:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By karel kweker
   De Nederlandse overheid gaat proberen de in Thailand veroordeelde wietondernemer Johan van Laarhoven in Nederland zijn straf uit te laten zitten. Advocaat Gerard Spong heeft komend weekeinde een gesprek met de Nederlandse ambassadeur in Bangkok. De advocaten van Van Laarhoven, de oprichter van bekende coffeeshopketen The Grass Company die vorig jaar in Thailand tot 103 jaar cel werd veroordeeld wegens het witwassen, vroegen minister Van der Steur al eerder zich voor hem in te zetten. Dat meldt het Brabants Dagblad vrijdag.
    
   Het verzoek was vooral gebaseerd op humanitaire gronden: de gezondheid van Van Laarhoven heeft ernstig te lijden onder de barre omstandigheden in de Thaise gevangenis. Nu Van Laarhoven deze week ook officieel werd aangemerkt als verdachte in het Nederlandse strafonderzoek, wil Nederland kijken of het mogelijk is om de 55-jarige Tilburger hier zijn straf uit te laten zitten.........
    
    
   Bron : http://www.destentor.nl/algemeen/buitenland/minister-wil-coffeeshopbaas-uit-thaise-cel-halen-1.5814868#.VuR0H8Kfyxw.facebook
  • By karel kweker
   AmsterdamDe advocaten van Johan van Laarhoven hebben de rechter vandaag gevraagd om onder meer twee rechercheurs en een officier van justitie onder ede te mogen horen als getuige. De advocaten willen duidelijkheid over de rol die Nederland heeft gespeeld bij de vervolging van Van Laarhoven in Thailand. De voormalig coffeeshophouder uit Tilburg is door de Thaise rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 103 jaar.
   De advocaten van de Nederlander Johan van Laarhoven willen onder meer twee rechercheurs, een officier van justitie, diens parketsecretaris en twee politie-liaisons in Thailand in het openbaar en onder ede horen als getuige. Het verzoek dient vandaag bij de rechtbank in Den Haag.
   De getuigenverhoren moeten duidelijkheid geven over de rol die Nederland speelde in de vervolging van Van Laarhoven in Thailand. Het Nederlandse OM houdt vol dat de Thai op eigen initiatief handelden. Dit terwijl op 14 juli 2014 de Nederlandse politie-liaison in Bangkok in samenspraak met de officier van justitie de Thaise autoriteiten een brief schreef met het uitdrukkelijk verzoek een strafrechtelijk onderzoek naar Van Laarhoven te beginnen. De brief was de aanleiding om in Thailand een onderzoek naar Van Laarhoven te starten. Ook bevestigde de Thaise ambassade in Nederland gisteren dat de aanhouding van Van Laarhoven geschiedde op verzoek van Nederland.
    
   bron : http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/236918/advocaten-van-laarhoven-willen-rechercheurs-en-officier-van-justitie-onder-ede-horen
    
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   9 Members, 1 Anonymous, 150 Guests (See full list)