• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
The Mook

The Mook

Recommended Posts

Hallo Leden,

Ik ben Gerard een beginnend kweker. Naar aanleiding van wat zoekacties die ik deed op google kwam ik op dit forum terecht. En zag dat er nog niet echt iets over het kweken in een kas (buiten) staat. Dus ik hoop dat mijn "toekomstige" ervaringen en uiteraard die van anderen leden een leuke en informatieve aanvulling zullen zijn voor dit forum.
 
Mocht er iemand nog vragen hebben naar aanleiding van deze voorstelronde stuur gerust een berichtje.
 
MVG Gerard,
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom kerel.

Wij hebben hier mensen die in tenten, hokjes, serres, kassen, ja zelfs in open lucht kweken.  :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Wittewieven
   Zal me eindelijk maar eens netjes voorstellen; Hallo ik ben Wittewieven en kweek graag mijn eigen plantjes. Heb eigenlijk altijd wel planten gehad vanaf me zestiende en ben nu 37, zowel binnen als buiten. Wel altijd heel veel gelezen op vele fora maar nooit echt "meegedaan" en vindt nu echt wel keertje tijd om ook wat bij te dragen aan de community.
    
   Ben namelijk sinds 2004 bezig met het maken van mijn eigen buitensoortje en ben eindelijk een beetje tevreden aan t worden over hoe die nu geworden is en wil dat nu toch wel eens laten zien in een kweekverslagje haha. 
    
   Meer volgt haha...
   Vriendelijke Groet,
   Wittewieven
  • By wietplantje
   hoi,
    
   Ik ben Wietplantje ik ben een beginnend wiet kweker samen met een paar vrienden. Ik hoop hier wat ervaring op te doen en veel hulp van jullie te krijgen!
  • By letsgrowit
   Beste allemaal,
    
   letsgrowit is de naam. Mijn missie is de ideale buitensoort te kweken. Na lange tijd niks te hebben gedaan wil ik de draad weer oppakken. Ben nu eerst opzoek naar sterke en stabiele buitensoorten. Hiervoor ben ik ook nog op zoek naar NDB zaden van voor de tijd dat de paarse feno er in kwam. Mocht iemand deze hebben, ik heb wel het e.e.a. te ruil.
    
   groetennnn
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   0 Members, 1 Anonymous, 88 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online