• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Flink Poyd

Hallo Iedereen

Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

Ik ben Flink Poyd, een 45 jarige muzikant uit België. Ondanks ik al meer dan 25 jaar rook, ben ik nu pas, samen met mijn vrouw, begonnen met plantjes kweken. Zij heeft altijd al groene vingers gehad, en ik heb de microbe nu ook te pakken. Wij kweken enkel buiten, op een balkon gericht op het zuiden en in een serre in onze tuin. De serre is echter nog niet in gebruik, ze moet nog gebouwd worden. Deze klus zal in de komende weken worden uitgevoerd.

 

Momenteel zijn er, sinds 2 april, 5 autoflowers aan de gang. (2 x Critical Jack en 2 x Fruit van Dinafem, en 1 Lowryder II van Zamnesia)

 

Deze week gaan we onze tweede kweek starten:

3 x Think Different (Dutch Passion)

1 Crop Circle Auto (Cream of the crop)

 

Later deze lente/zomer staan er nog 3 AF's en 1 reguliere op het programma:

Wipeout Express Auto (Heavyweight seeds)

Auto Galaxy (Pyramid Seeds)

Amnesia Haze Auto (huismerk Wietzaadjes)

Super Silver Haze gefeminiseerd (Zamnesia)

 

Ik kijk er naar uit om samen met jullie te filosoferen over de onzin van het leven, veel bij te leren van de meer ervaren kwekers, hopelijk zelf een bijdrage te kunnen leveren met onze eigen kweekverslagen voor toekomstige beginnelingen ...

 

Alvast een fijn weekend iedereen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goede morgen en welkom op het forum.

Mooi al met wat autoflowers aan de gang.

 

Zou je nog wachten met die SSH? autoflowers kan je nog heel de tijd doen maar regulier of feminised kan je best nu al mee beginnen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel erg bedank iedereen voor de warme welkom die jullie me geven.

 

Om op de reacties van Vlad en Tune ivm de SSH te antwoorden: mijn plan was om de vraag op het forum te stellen ivm wanneer ik deze het beste zou zaaien :)

Als beginnelingen zouden we enkel AF's kweken, maar ik heb het zaadje gratis bij mijn vorige bestelling gekregen. Dus ik ga zeker jullie hulp vragen hierover.

Ik ga ze niet verduisteren, de buren gaan dat een beetje raar vinden vrees ik. Dit gaf ook weer twijfel ivm tijdstip zaaien. Ze zal in de serre (polycarbonaat) komen te staan. Vandaag de sokkel van de serre verankerd in beton en deels ingegraven. Morgen verder puzzelen. Maar alleszins zal ik een topic starten over al mijn vragen rond de SSH in de buitenkweek helpdesk.

 

The Old Man, hallo, ja Floyd is zalige muziek he. Gilmour is èèn van mijn grootste invloeden qua gitaarspel.

 

En uiteraard ook Casto, Orzel, Crazy Mickey en Karel, fijn jullie allemaal te leren kennen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom mede belg, ik heb een iets andere voorkeur qua muziek, maar filosoferen, tuurlijk brand maar los (wel in de juiste sectie he)

Leuk hoor, en ik ben ook begonnen met AF'jes, geloof me, je hebt net een hobby bij hoor.

 

Succes

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Weet Ikveel
   Goedemiddag allemaal,
    
   Ik ben nieuw hier, dus wel zo netjes (en volgens de regels) om mijzelf en mijn 4 dames even voor te stellen. Ik ben hier om te leren en resultaten te delen. Ik las al regelmatig wat info en verslagen hier, dus dacht ik meld me maar aan. Ik ben zo'n 13 jaar geleden gestopt met roken, maar ik mis het ergens wel. Goede manier om mijn chaotische hoofd in toom te houden. Aantal maanden geleden weer eens geprobeerd en het was allemaal veels te sterk en ik heb het idee dat er veelal rotzooi in zit. Ik ben me sindsdien wat gaan verdiepen in hobbymatige zelfvoorziening (biologisch waar mogelijk). Resultaat is dat ik nu voor de eerste keer buiten 4 dames heb staan, 2x Auto Duck (autoflower van Dutch Passion) en 2x Frisian Duck (fotoperiodiek van Dutch Passion). 
   Inmiddels zitten de dames en ik voor 3 van hen op dag 71 vanaf het moment van zaaien en voor 1 auto op dag 62. 
    
   De auto's staan in 7,5 lt Plagron Royalmix en de fotoperiodieke in 18 lt Plagron Royalmix. Beide hebben biologische voedingskorrels gekregen voor 12 weken. Aan de auto's voeg ik momenteel conform voorschriften Plagron GreenSensation toe en waar nodig heb ik voor de fotoperiodieke dames groei- en bloeispullen staan van Plagron Alga (bio lijn). 
   1x per week spuit ik de dames preventief in met CannaCure en gaat er Garlic Bug Control in het water. PH doe ik niets mee aangezien de Royalmix dit zelf moet regelen.
    
   Recent een plaag(je) gehad waarvan ik denk dat het trips waren, de Garlic en CannaCure hebben toen hen werk netjes gedaan lijkt het. Verdere schade voorkomen door actief te behandelen. Nu dus alleen nog preventief 1x per week.
    
   Ik doe verder niet aan dingen als LST of dieven enzo, i keep it simple en laat de natuur haar gang gaan. Wellicht verander ik ooit nog eens van gedachte door goede adviezen :-) 
    
   Ik zal hier onder een foto plaatsen en later in een ander topic zo nu en dan wat foto's plaatsen en voor hen die het leuk vinden wat tekst erbij zetten. (Mogelijk stel ik af en toe een vraag aangezien het allemaal nieuw is voor me).
    
   Nou, dat was de intro wel. Tot in andere topics!ukkie :-) auto 2, vorige week was ze 32 cm.Auto 2, vorige week 45 cm.Rechts Frisian 1, vorige week 85 cm. Links Frisian 2, vorige week 63 cm. 
  • By bianca78
   Hallo allemaal,  mijn   naam is bianca , ben 40 jaar en rook al bijna 20 jaar dagelijks.  Vorig jaar eigenlijk pas begonnen met mijn eerste buitenkweekje. Waarom ik daar nooit eerder mee begonnen ben is ook voor mij een raadsel 🙈 Ging best veel mis , maar uiteindelijk toch het hele jaar van kunnen roken,  ik  had toen van 10  planten in totaal 800 gram afgehaald , en nee dit waren geen autoflowers maar gewone fotoperiode planten die ik niet had verduisterd, dus veel te laat klaar. Nou Ja dit jaar nieuwe poging 🤗. Ik heb nu gekozen voor een aantal autoflowers, deze staan in 20 liter bakken, dan wat xxl autoflowers in 45 liter bakken (Deze staan nu een maand) . En tot slot 4 X MAF snelbloeiers waarvan 3 in 65 liter gaan en 1 in de volle grond , deze zijn 1 juni ontkiemd en  moeten nog overgepot worden,  wel verdeeld over 2 tuinen 😉. Alvast 1 vraagje , het blad van 1 autoflower is geel op sommige plekken , Wat zou dit kunnen zijn? Bedankt alvast!


  • By ministervanwietzaken
   Hier zal ik mijn kweekverslag doen van dit jaar ! 
    
   Wil 3 planten zetten, begin met....
   2x think different autoflower 
   1x sweet cheese autoflower
   volle grond lichtjes gemixt met canna terra
   Canna terra professional gebruik ik Ook als potgrond Voor in de potten en Als meststof voor door beide soorten grond gebruik ik de supermix van plagron. (Minimaal aanbevolen Hoeveelheid )
   verder gebruik ik de growbox 100% terra van plagron.
    
    
    
   Deze week het eerste zaadje ontkiemd,(neem telkens 3 dagen tussen het ontkiemen) (fouten met voeding  makkelijker kunnen corrigeren)
    
   foto’s airpots volgen ⏩
    
    
   hier wel vast foto van het plekje waar ik in de volle grond Ga kweken, (THINK DIFFERENT) licht gemixt met canna terra. Grond 60cm diep gemixt en iets losser gemaakt (Veel klei in bodem maar wel lekker losjes (ben Nog niet helemaal klaar maar hier alvast idee hoe ik het ga doen
    
    Leg rondom nog wat koperdraad tegen de slakken en zet een aantal planten in de buurt voor de lieveheersbeestjes 🐞 
    
   komende dagen upload ik meer 🤙🏼
    
   greetzzz

    
    
    
    
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   4 Members, 1 Anonymous, 198 Guests (See full list)