• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Guest Databaas

Update forum 24-12-2012

Recommended Posts

Guest Databaas

Hallo iedereen!

Het is een poosje terug dat ik daadwerkelijk iets gepost heb. Niet voor niets dat ik een paar maanden bezig ben geweest met andere zaken om hier orde in mijn eigen chaos te kunnen creëren. Maar goed, de baas is terug en ik kom een paar updates doorgeven.

- Dankzij een van onze vrienden is er een update geweest tegen spammers. Iets wat vooral bij het mod-team een ergernis was.

- Een groot issue waar we met deze versie van de forum software tegenaan lopen, is het systeem waar wij de foto's automatisch mee kunnen verkleinen laten, zonder dat jullie daar moeite voor hoeven doen. De enige optie daar tegen is het hele forum updaten naar een hogere versie. Dit betekend dat we binnenkort een betatest gaan uitvoeren om onze functionaliteit te testen. Als alles werkt, zal het een en ander er nog onbekend uitzien, maar we gaan proberen voor iedereen dit zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Volgende update komt binnenkort.

Iedereen zalige dagen en tot snel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this