• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
karel kweker

OB-Kush op DWC onder 440watt DIY LED

Recommended Posts

Nieuwe Topic,... nieuwe kansen zullen we maar zeggen :)

 

We zijn weer bezig met nieuwe kweekje, afgelopen dagen druk bezig geweest met het schoonmaken van de kast en de planten,.. en het lijkt allemaal onder controle te zijn,.. 

 

We hebben voor deze ronden 1 plant genomen en dat is een OB-Kush , ze is gemaakt door hupla en leo, 

Het is een kruizing tussen Orient express en Bubba kush, deze strain is voor me compleet nieuw dus erg nieuwsgierig wat er gaat komen....

 

post-2-0-33364200-1470749032_thumb.jpeg

 

Plantje staat op een bak van 110 Liter waar dan toch stikum 175 liter in gaat  :huh: ,

 

We werken weer met omnipotent, en plant staat nu 1 dag in deze bak,. ec van 1,4 opgebouwd uit,. omnipotent basis (0,3 tot ec 1,2 ) en omnipotent wortelstimulator (1,2 tot 1,4)  Ph van 6.2 .... staat lekker te bubbelen ,... 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een plant uit de Fusion collectie! Top.

Ik neem mijn stoel, steek er 1 op en kijk graag mee.

Je hebt wel meer van hun genetica zo te zien.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice karel  :)

en direkt op 12/12 nu ?

Nou niet erg direct,.. ik wilde eerst kijken hoe het plantje zou uitkomen op het scrognet ;)

 

post-2-0-50199900-1470819313_thumb.jpg

Op zicht ziet het er niet verkeerd uit,.. spul nog een beetje vast zetten.

 

post-2-0-06128900-1470819416_thumb.jpg

Denk dat het wel vol genoeg is om de klok op 12/12 te zetten :) en dat hebben we gisteren dan ook maar gedaan,... weet niet hoe lang deze soort nog gaat groeien nu de klok om is...

 

 

vet om deze strain op dwc te zien!

interresante genetica

 

Ja ik ben ook erg nieuwsgierig naar wat dit gaat worden :), we gaan het zien de komende weken :) 

 

 

Aha weer 1grote plant  :) mooi ik kijk ook mee:)

Verstuurd vanaf mijn XT1032 met Tapatalk

 

 

Ja waarschijnlijk wel eerst 1 van de laatste keren,.. het is een mooie manier van kweken, alleen beperkt het me wel in de soortjes die ik kan roken,..  :rolleyes:

Dus denk volgende keer waarschijnlijk 5 plantjes ,. maar nog even kijken hoe we dat gaan doen.

 

 

Succes karel.

Hoop dat dit een mooi probleemloos rondje voor je word!

 

 

Thnx Opa,.. dat hoop ik ook,.. We gaan onze best er eens op doen om er iets leuks van te maken,....

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dilago

Lijkt mij ook wel vol genoeg en ik heb liever een veldje met diepte dan een dichtgegroeid bos, veel succes!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deze ga ik ook eens volgen ik hou van een goeie Bubba kush ben benieuwd hoeveel eigenschappen ze meeneemt in deze kruising .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tijd voor een update,... 

 

2x het water in het vat bijgevuld eerste keer 20l water met ec van 1,5 (0,3 kraanwater, 1 basis ominpotent, 0,2 wortelstimulator) pH van 5.8, de tweede keer ging er maar 10liter bij met een ook een ec van 1,5 (0,3 kraanwater, 0,5 plantversterker, 0,5 omnipotent basis, en 0,2 wortelstimulator) 

 

Temperatuur 28,5 lamp aan, 20,0 lamp uit, lv 75/78% 

 

post-2-0-51130100-1471177311_thumb.jpg

De plant heb ik 2 x gescrogt deze week,.. 

 

voor de mensen die een filmpje leuker vinden :) 

 

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit man je weet nooit hoeveel zo een kush kan doorgroeien de ene minder als de ander denk dat het lekker vol gaat worden bij je heel mooi man leuk dat filmpje ook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

leuk man zit al lekker vol. leuk filmpje ook, zou ik ook wel eens willen maken vind het alleen zoveel werk :(

 

hoe groot is het net dat je vol wil hebben?. vind het net al erg vol maar omdat het 1 plant is zal dat net wat minder snel gaan stel ik me zo voor.

heeft jouw kraan water zo een lage EC? of gooi je er osmose water bij

 

55749072.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@MisterX filmpje maken is zeker wel wat werk, opzicht vind ik het best leuk om te doen, deze week alleen kleine probleempje waardoor ik 2 dagen mis van het filmpje :( , en inderdaan mijn kraanwater heeft gewoon die EC, 0,3 soms 0,4 zal er tussen in hangen. ik hoef geen regen of osmose water toe te voegen ;)

 

@@slablaadje als je het filmpje bekijkt heb je een vrij goed beeld  ;) 

 

 

Oke dus tijd voor een update :) 

 

Dit keer ff geen foto's behalve die in het filmpje zitten verwerkt,. ik ben gewoon erg druk de afgelopen week, hier door is het mij ook ontgaan dat de camera 2 dagen niet heeft gewerkt. :( het zijn ook nog eens de laatste 2 dagen van deze week. ik baal hier wel ontzetten van. 

 

 

De ec in de bak was van 1,5 naar 1,3 gezakt, om dit weer aan te vullen heb ik 20L met een ec van 3,5 bij de waterbuffer gedaan,.. dit deed de ec stijgen naar 1,4 ph is vrij stabiel op 5.9

 

Nog geen topjes op 14 dagen 12/12 ik hoop dat we die opbouw wel mooi in timelapse kunnen vastleggen :) 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By Dub
   Tijdens de zomervakantie kon ik het niet meer houden, ik moest weer gaan kweken. Ik vape er behoorlijk wat door heen en dat kost een aardig centje bij de shop. Los hiervan vind ik kweken heel leuk en heb dit 14 jaar gemist. In mijn tienerjaren en begin 20 heb ik diverse kweekjes gedraaid waaronder bij mijn ma op zolder, die is niet zo moeilijk ;-) Aangezien ik vape en vanuit mijn ideologie wil ik graag biologisch geteelde wiet kweken en gebruik ik na goede ervaring de Canna Bio lijn.
    
   Hieronder heb ik e.e.a. opgesomd en uitgeschreven. De ventilatoren die er de eerste weken in hingen bevielen niet en heb ik terug gestuurd. De Arctic ventilatoren zijn veel stiller en verbruiken aanzienlijk minder stroom. Misschien zal ik dit in een later stadium beter specificeren maar daar heb ik dit weekend i.i.g. geen tijd voor.
    
   Ik heb het volgende gebruikt voor de kweek:
    
   Kweektentje 60x60x140cm Kweektentje 40x40x120cm 2x Viparspectra P600 LED lamp 2x digitale tijdschakelaar S&P TD 160 silent buisventilator 2x Can Lite 150PL koolstoffilter 10m dubbel laags luchtslang Diverse koppelstukken waaronder terugslagklep AquaForte FC-300 snelheidsregelaar/trafo 4x 21W verwarmingsmat met 2x digitale thermostaat 2x thermo-/hygrometer met bluetooth en app 2x Beurer LB12 luchtbevochtiger 3x Arctic breeze mobile ventilator USB  
   Voeding e.d.:
   ·        Canna Bio Vega
   ·        Canna Bio Flores
   ·        Canna Bio Rhizotonic
   ·        Canna Bio Boost
   ·        Citroenzuur
   ·        Canna Terra Professional aarde
   ·        Stekaarde
    
   Schema:
   Week 1 & 2: Powerplant ontkiemen en eerste groei in kiemkasje. 6x 8cm terracotta potjes met plasticje om makkelijk te verpotten zonder schade, gaatje onderin t.b.v. afwatering overschot. Stekaarde van tuincentrum half uur in de oven op 100° ter sterilisatie. 18/6 licht op 70%. Water PH 6,5, kamertemperatuur. Temperatuur thermostaat warmtematten op 23°. Temperatuur lucht t.h.v. kroon wisselt sterk, afhankelijk van het weer buiten tot max. 30°. Luchtvochtigheid gemiddeld 55%.
    
   Week 3 & 4: Verpotten naar 7,5 liter stoffen potten. 2 plantjes bij elkaar in 1 pot van 11 liter in het kleine tentje. De potten heb ik bewust klein gehouden omdat ik vanwege de beperkte ruimte niet te grote planten wil hebben. Volgende keer ga ik voor grotere potten i.c.m. scrog, eerst maar eens kijken hoe het zo gaat. 18/6 licht geleidelijk verhoogd naar 90%. Dag 19 getopt en gefimt. Begonnen met Canna Bio Vega en Rhizotonic. Ik heb geen zin om nu alle verhoudingen e.d. uit te gaan tikken maar op verzoek kan ik dit wel vermelden. Mijn principe deze kweek is om de dag water en om de keer met voeding. Zo krijgen de wortels op de 2e dag i.i.g. voldoende lucht en hoopt de voeding zich niet op en kan het zijn werk doen in de aarde.
    
   Week 5 & 6: De powerplant zaden zouden regulier moeten zijn maar ik heb het idee dat ze gefeminiseerd zijn. 1 plant vertoont mannelijke trekjes en heb ik in het linker tentje geïsoleerd, ik denk dat het hermafrodiete trekken zijn maar voor de zekerheid maar even apart. De 11 liter pot met 2 planten erin zijn in het grotere tentje gegaan i.p.v. de potentiele man. Scrog net erin op zo’n 25cm hoogte. Maaswijdte 5cm gemaakt met dynema (vliegertouw). 12/12 licht op 100%. Nog steeds enkel Canna Bio Vega en Rhizotonic. Eind week 5 begonnen met Canna Bio Flores en Canna Bio Boost. Eind week 6 gediefd.
    
   Week 7 & 8: Wordt vervolgd…
    

    
    
    

  • By Rizla
   27/11 het resterende zaadje van de Royal AK auto RQS in de filter gestopt en 2 dagen later was ze wakker. Tijdens de zomer stond er 1tje van buiten en ze deed het goed behalve dat de toppen erg fluffy waren... potentie en smaak zaten zeker goed. Dus nu geven we haar nog een kans in de darkstreet 60 onder de Spectrabox 90w. Ze zal er samen staan met de "pink crystal " van Growers Choice. Als ze naar het tentje verhuist komt ze in 14l lightmix en zal er met de Terra lijn van plagron gewerkt worden.
   De kweekkastjes van Ikea doen het trouwens erg goed om voor te groeien.
  • By Canna grower
   Ik ben Canna grower en ben ruim 2 jaar aan het kweken , en al vele jaren geïnteresseerd.
   Ik heb eerst een aantal rondes AM scrog gedraaid op hydro (steenwol) en ben nu net over gestapt naar Santa Maria in een sog opstelling.
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 44 Guests (See full list)