• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
karel kweker

wietplanten en spint (grow-gids)

Recommended Posts

Guest Dilago

Prima artikel alleen een tweetal puntjes. Voor spint in je kweekruimte is het weer buiten niet relevant, de insecten zullen dan ook nooit in winterslaap gaan zolang je aan het kweken bent. En het tweede punt is dat spint wel degelijk chemisch te bestrijden is, alleen dien je het bij de bron aan te pakken.

Leng een dubbele dosis Vertimec en Nissorun aan met wat water in een verfbakje en houd hier de gewortelde stek in. Veeg met een scheerkwast over de bladeren en zorg dat je alles raakt, met name de onderkant! Als je de stekken allemaal gedaan hebt zet ze dan weg in een kweekbak onder tl-licht. Haal na een dag of zeven de onderste bladeren die dor geworden zijn er af. Nu is je stek spint en tripsvrij. Spuiten met gif is minder effectief want je kan nooit alles raken en het wordt een gore bende.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this