• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Doede

VVD fractie voorzitters verklaren oorlog.

Recommended Posts

En wéér een STAPje de goed richting op !!

'Ze' worden wakker , en kunnen er niet meer onderuit dat Cannabis voor veel mensen een medicijn is , of recreatief ontspant !!!

In het Belgische Kinrooi word een onderzoekscentrum voor medicinalen Cannabis gestart omdat ze toe hebben gegeven dat Cannabis helpt tegen spier-spasme bij de ziekte MS.

Dit onderzoekscentrum zal 80 miljoen eurie gaan kosten , en werkgelegenheidsbeleid geven aan 500 tot 800 mensen.

Ook dáár kunnen ze er niet meer onderuit !!!

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dilago

Klinkt goed, zolang ze de eerlijke kwekers maar niet buiten spel zetten en de handel afpakken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een echte liberaal kan 'nooit' voor een plant verbod zijn.

We moeten het allemaal nog zien.

Voorlopig is Rutte een calvinistisch ingestelde tegenstander met zijn gelul; 'Wij zijn de partij van Law and Order' en dat is dus net de oorzaak van alle bewust veroorzaakte ellende.

Zijn houding is een regelrechte aanfluiting van het liberalisme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

volgend jaar verkiezingen, weet je nog?

VVD is erg onbetrouwbaar gebleken met verkiezingsbeloftes.

 

 

krijg nog steeds 1000 euro van ze

 

belastingverlaginginjeface.jpg
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dilago

Zijn houding is een regelrechte aanfluiting van het liberalisme.

Zeker weten, het woord liberaal onwaardig. Beetje jammer dat links lullen van Rutte en rechts vullen. Weg met hem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iemand er wel eens over nagedacht dat regulering/legalisering ook het tegenovergestelde kan bereiken van wat hier op het forum over het algemeen word gewenst namelijk thuis mogen kweken?

 

We leven in een kapitalistisch systeem, met een onbetrouwbare overheid, Wie zegt dat regulering  niet betekend dat straks kweken nog alleen is toegestaan voor ingeschreven ondernemers die hun lasten afdragen, Die zijn BTW, omzet en loonbelasting verschuldigd en over het gereed product kunnen accijnzen worden geheven.

 

Alle kweek daarbuiten is niet meer toegestaan, weg (nep)gedoogden beleid van 5 plantjes zelfs niet 1 plantje, straffen verzwaard want cannabis is dan gewoon in de "winkel" verkrijgbaar. Een deel van je thuiskweek verkopen? Is een economisch delict, wat nu al zwaarder word bestraft dan strafrecht.

 

Kwartje van Kok, €1000 netto meer overhouden, (Winnie) Zorgdrager pakket, lagere zorgpremie, Europese grondwet referendum,  Oekraine, Geen steun meer aan de Grieken, enz..enz... Dit is niet alleen de VVD maar doen alle partijen .

 

Zoals nu alleen de retoriek over gedogen, word ik niet geil van zeker niet met de verkiezingen voor de deur. Eerst maar eens een uitgewerkt plan erbij presenteren met "Hoe" men dit denkt te realiseren. Ik hoop op iets meer verstand dan een hond die een koekje krijgt voorgehouden en direct met zijn tong uit zijn bek komt aanhollen.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reguleren is simpel. Gewoon het kinderachtige respectloze verbod opheffen Er wordt onnodig een partij moeilijk gedaan.
Totaal geen respect voor Nederlanders die om een of andere reden van een plant houden en hier niemand mee tot last zijn.
Het is een gotspe.
Natuur is van iedereen. Wij zijn de natuur!
Regering heeft simpelweg niet het recht om een plant te verbieden

http://www.voc-neder...-zooooo-simpel/
https://www.regulere...ede_model_.html

Baas in Eigen Brein! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, en dan nog wiens waarheid is dé waarheid.

 

Simpel kan in de politiek al gauw complex worden en mijn inziens is het ook niet zo simpel. Om een praktisch uitvoerbaar en controleerbaar proces te krijgen is best wel enige uitwerking nodig die hier en daar best rigoureuze keuzes vraagt. En aangezien we in een democratie leven en de meerderheid Cannabis ziet als een verboden middel vinden zij dat het terecht geoorloofd is om een plant te verbieden, niets respectloos als het werkelijk iemands overtuiging is. Dat wij het hier niet mee eens zijn is duidelijk.

 

Cocaïne planten mogen ook niet worden geplant of bepaalde Papaver soorten, hetzelfde als met de drank Absint die decennia lang verboden is geweest.  

 

Mijn inziens heeft het meer effect iets te bewerkstelligen door "Branding" van Cannabis, dus het in de markt zetten van een product, net als andere producten. Het roepen over Baas in eigen Brein en Natuur is van iedereen, tja, ook al heb je gelijk ga je hiermee mensen overtuigen?

 

En na de verkiezingen ziet het hele speelveld er mogelijk wel anders uit. Wil je daarom iets bereiken dan moet dit vanuit de meerderheid van mensen komen en niet als verwachting uit de politiek.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dilago

Zijn de jong VVD'ers van JOVD de echte liberalen?

 

VVD steunt JOVD in regulering wietteelt

foliage-1157792_1920.jpg?itok=eG1lla_2

Noordwijkerhout - 19 nov 2016

Tijdens het VVD-congres hebben de leden zich uitgesproken vóór de regulering van wietteelt. Na een jarenlange strijd volgt de VVD hiermee eindelijk de oproep van de JOVD. “Een wijs en liberaal besluit", aldus JOVD-voorzitter Rutger de Ridder.

De afgelopen weken lieten verschillende VVD-netwerken weten vóór de regulering van wietteelt te zijn. Vooral de zuidelijke netwerken en Amsterdam waren hier duidelijk over en steunden het JOVD-initiatief. “Sinds de jaren ’90 strijden wij al vóór een liberaal beleid over softdrugs. De discussie rondom het reguleren van wietteelt is nu eindelijk beslecht”, aldus De Ridder.

De Ridder: “Met het besluit om wietteelt slimmer te reguleren maakt de VVD Nederland weer een stukje veiliger. De teelt kan nu uit de criminaliteit gehaald worden. Daarnaast kan de productie veel beter gecontroleerd worden wat het voor de burger veiliger maakt om te gebruiken. De VVD stopt hierdoor met moraliseren en verbreekt het taboe op het gebruik van softdrugs voor eens en altijd".

Bron: jovd.nl

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zucht mog steeds er van uitgaan dat Nederland exporteert terwijl er steeds meer wiet uit Spanje hier in de shops komt.. maar goed,.

Jong vvd komt dus met een voorstel en oud vvd zegt net als met alles, leuk dat 90% van de mensen dat wil, maar wij doen het toch op onze manier,. Het kan niet, gebeurd niet, en gaan toch wel met het Oekraïne verdrag mee, geven toch weer meer geld aan Griekenland enz enz enz enz

Share this post


Link to post
Share on other sites

70 % van de Nederlandse bevolking is voor legalisering. 

 

Ingezonden stuk aan Leeuwarder Courant i.v.m. het VVD congres, waar de zgn. 'slimme regulering motie' met 81,6 % van de stemmen is aangenomen.

Wat dit precies inhoudt is behoorlijk vaag.
Mijn artikel is bedoeld om het liberale niveau bij de VVD op te krikken en de interne discussie te stimuleren. Waarschijnlijk een ijdele gedachte, maar desalniettemin......................
 
 

                                                                                        

Er gloort licht aan de horizon.                                                    21-11-2016

 

Wat ik mis in het artikel ‘Conferencier Rutte speelt op de man(L.C. 21-11)’ over het VVD congres is het feit dat 81,6 % van de aanwezigen voor de zgn. ‘slimme wietregulering’ motie stemden.

Het is nogal vaag, want wat moet ik mij bij een’ slimme wietregulering ‘voor stellen.

Zo’n motie doet je vrezen voor een truc. Want waarom je niet gewoon baseren op je beginselverklaring van aug. 2008- eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer, integriteit van je eigen lichaam en het recht op zelfbeschikking?

In feite zou zo’n motie overbodig moeten zijn.

Wat ook niet echt helpt , is de regenteske houding van premier Rutte, die weer eens in de ‘repressiemodus’ blijft hangen met de uitspraak;’ reguleren gaat niet gebeuren, wij zijn niet voor niets de partij van ‘Law and order’.

Merkwaardig, want voor mijn gevoel staat ‘law and order’, ‘verbieden en betuttelen’ haaks op het liberalisme.

Bij een echte liberaal zouden  bij het verbieden van zo’n nobele plant van verontwaardiging alle haren steil overeind moeten gaan.

Bovendien gaat het hier om een plant. De natuur is van iedereen. Wij zijn de natuur.

Een regering heeft simpelweg niet het recht om ‘een plant’ te verbieden.

Tot op het heden heeft dit echter geresulteerd  in een krampachtig opererende overheid, die volledig  losgezongen van de realiteit, met steeds dezelfde repressieve contraproductieve tactiek het tegenovergestelde bereikt van wat ze pretendeert te willen bereiken en daar desondanks maar mee doorgaat.

De realiteit is dat 800.000 Nederlanders cannabis boven of naast alcohol prefereren, dat het verkocht wordt in coffeeshops en dat de staat daar belasting op heft.

De regels- het verbod- staan dus haaks op de realiteit en als de regels haaks op de realiteit staan, dan dienen deze aan gepast te worden en niet andersom!

Er gloort nu echter licht aan de horizon want de motie, gezien in de context van  ‘de kadaver discipline’ bij de VVD, geïllustreerd  door de uitspraak van Kamerlid Erik Ziengs (L.C. 19-11), dat ‘ nieuwkomers alles waarvoor ze staan als liberaal, eenmaal op het Binnenhof aangekomen, uit hun handen moeten laten vallen’, is ronduit een revolutie te noemen.

Eindelijk een spoor van discussie binnen de VVD.

Slimme ‘liberale’ wietregulering is, volledig in overeenstemming met VVD  beginselverklaring, het respectloze verbod opheffen en iedereen lekker zelf laten bepalen wat zij of hij, voor haar of zijn welzijn, hetzij recreatief of medicinaal, uit haar of zijn tuin wil halen.

Wij hebben geen plantpolitie nodig!

 

Doede J. de Jong- Biologische wietkweker.

Appelskea.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is die enquête van 70% voorstanders voor wiet in een coffeeshop gehouden :)

 

 

Heb je een bron voor dit aantal Doede omdat ik andere dingen lees, maar ja het is ook waar dat het een algemene waarheid is dat "Statistiek niet liegt maar leugenaars statistiek gebruiken"

 

In elk geval succes met je inspanningen. Je weet wat er destijds met James Burton is gebeurd. Vol goede bedoelingen, veel inspanning en krediet opgebouwd maar toen het zover was door een soort paleisrevolutie buiten spel gezet met als resultaat de huidige Reichs Bedrocan constructie. Blijkbaar moet je op die weg heel zorgvuldig je stappen kiezen. Toekomst is niet te veranderen als we niet willen leren van het verleden!. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now