• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
avante

Binnenkort 1e kweek - even hallo

Recommended Posts

Hey weedforum leden,

 

De laatste paar weken ben ik steeds meer gaan lezen over het (klenschalig) thuis kweken van wiet. Beetje bij beetje steeds enthousiaster geraakt, en nu inmiddels ook al heel wat spullen aangekocht; ben bijna kompleet voor een eerste kweek ronde.

 

Ik ben nog niet actief geweest op dit forum, maar heb hier wel heel veel leuke en leerzame topics gelezen; daarvoor dank!

 

Het lijkt me leuk om meteen een poging tot een kweekverslag te doen hier, en hoop zo op wat hulp van jullie daarbij, en zodoende zelf ook andere (beginnende) kwekers wat op gang te kunnen helpen!

 

Groeten,

Avante

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now