• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
shitorino

Wat is juist?....AHO

Recommended Posts

Hallo beste mensen,

 

Ik had nog een vraag omtrent AHO maken. Hoelang moet de wiet in de alcohol weken? 1 zegt 10 min.....ander paar uur.....en mijn kennis doet het wel 3 weken. Het betreft olie voor medisch gebruik. Weet niet of recreatief anders is/moet.

Ik had gelezen dat een alcohol extractie de beste manier is omdat je op die wijze ook de terpenen mee trekt. 

Groetjes,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Netjes uitgelegd @Grow Weed

Je kan de wiet langer lagen trekken om meer terpenen uit de wiet te halen 3 week lees ik idd wel vaker, dit is wel dan erg veel plantmateriaal wat je mee neemt. 

Als je de alchol maar minimaal in aanraken met de wiet laat komen dan neem je eigenlijk alleen de trichromen mee. waardoor je meer puurdere olie over houd .. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thanks. Ga het binnenkort proberen.

Ben benieuwd. 

Maar dus de wiet ook fijn maken eerst en in de vriezer leggen? Ik had gehoord dat het invriezen de cellen kapot maakt waardoor de alcohol beter in kan dringen. Zelfde gebeurt ook als je je wiet eerst met een keukenmachine fijn maakt. Beide zou onnodig zijn in geval van lang gecurde wiet (in mijn geval). Door de cure proces zouden de cellen al gebarsten zijn. Weten jullie hier iets over? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now