• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
CheesyBudha

Shop regio Zeeland of verder...

Recommended Posts

Iemand een idee waar je als Belg zijnde terecht kan in de regio Zeeland of verder.

 

Ook graag jullie mening over the shop to be in Rotterdam ??

 

Grtss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die tour doe ik volgende keer zowiso! Nu is het de pluto op de nieuwe binneweg geworden toch redelijk tevreden voor 70€ toch een kleine 9gr meegekregen.

 

Voor mij onbekende Yellow-haze heeft z'n naam zeker niet gestolen aangezien er een paar uitgedroogde knoppen en blad tussen zitten, maar toch een aangename "high" maar voor de smaak moet je die zeker niet kopen.(5gr30€)

 

Dan uiteraard een kleine 2gr Amnesia-haze, die is hoe die moet zijn veel gelachen en domme opmerkingen in de auto op terugweg ?.(1.8gr20€)

 

Dan nog een mooi blokje twisla hasj, die is zacht en flexibel hoe ik m graag heb! (1gr10€) 

 

En dan mss wat dure Polm maar die is zeker z'n geld waard proefde ik net!(1.2gr10€).

 

Dus ik kan weer even verder ?

Grtzz

 

 

Yellowhaze.jpg

Amnesiahaze.jpg

Twisla.jpg

Superpolm.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

NU weet ik waarom ik lid ben geworden van dit forum :) volgende trip naar rotterdam wordt een schattenjacht!

ik was er pas om half 12 zijn die andere ook nog open dan ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vroeger toen ik nog naar R'dam ging voor de shops was het ook altijd Sultan en Charlois.

Ergens in de straten je auto parkeren en dan te voet even langs alle passeren :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By karel kweker
   AMSTERDAM Coffeeshop De Kroon in de Rietwijkerstraat in Amsterdam-Zuid is vannacht beschoten. Hoewel er op het moment van de schietpartij nog enkele personeelsleden aanwezig waren, is er niemand gewond geraakt.

   Dat bevestigt de politie. In de ruit naast de entree van de zaak zitten vijf kogelgaten. Ook hebben de kogels het luik achter het raam doorboord. Het motief voor de kogelregen is niet bekend. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt nog getuigen. Heb jij iets gezien, bel dan met telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

   Begin april vorig jaar werd in een woning boven de coffeeshop een wietplantage opgerold. Destijds werd niet duidelijk of de zaak vanuit die woning werd bevoorraad. 

   Bron : http://www.rtvnh.nl/nieuws/178435/coffeeshop-in-amsterdam-zuid-beschoten-

  • By karel kweker
   Coffeeshops Reguleer de wietteelt, zegt een commissie van gemeenten nu. De zoveelste zet in een schaakspel dat maar doorgaat en doorgaat?
   Het fundament van een goed potje schaak is de opening. Maar als de opening zwak is, verzandt het middenspel in een reeks zetten zonder doel en dreigt patstelling bij het verstrijken van de tijd. Wit en zwart kijken elkaar glazig aan. In het debat over softdrugs is het al jaren niet anders. Je hebt voor- en tegenstanders van regulering van wietteelt. Beiden vinden het huidige gedoogbeleid niet ideaal: er is geen zicht op de achterdeur, dat werkt criminaliteit in de hand.
   Dus verplaatsen ze soms een stuk op het bord en hoor je een politicus in de media roepen om een coffeeshopverbod waarna een burgemeester hardop zegt dat juist géén goed idee te vinden. Gisteren deed ook een commissie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten een zet door in een rapport te pleiten voor het toestaan van experimenten met gereguleerde wietteelt.
       Bron : http://www.nrc.nl/next/2015/12/01/het-oneindige-schaakspel-rond-wiet-1564938
  • By El Plantos
   Het aantal coffeeshops is in de afgelopen jaren verder gedaald. In april 2013 telde Nederland 614 coffeeshops in 103 gemeenten, een daling van 5,7% ten opzichte van eind 2011 toen er in totaal 651 coffeeshops waren in 104 gemeenten. Coffeeshops zijn onder meer definitief gesloten, omdat de gedoogbeschikking is ingetrokken op basis van een negatief Bibob-advies of omdat één van de gedoogcriteria is overtreden. Concentraties van coffeeshops bevinden zich, evenals in voorgaande metingen, voornamelijk in de Randstad en in de middelgrote steden in de provincie. Het gemiddelde aantal inwoners per coffeeshop ligt voor de 103 coffeeshopgemeenten in 2012 op 31.523.
   Het aantal geconstateerde overtredingen van de gedoogcriteria is ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de voorgaande meting. In 2012 zijn in 31 gemeenten in totaal 60 overtredingen van de gedoogcriteria geconstateerd. De vastgestelde overtredingen hebben vooral betrekking op het criterium van de Maximale handelsvoorraad (13 gemeenten), het Jeugd-criterium (zeven gemeenten) en het Ingezetenen-criterium (zeven gemeenten).
   Van de 103 gemeenten met coffeeshops hanteren 83 (81%) in 2012 een afstands- of nabijheidcriterium ten opzichte van scholen. Er zijn 55 gemeenten die aangeven uit te gaan van een afstandscriterium van 250 meter of minder en 19 gemeenten die een afstand van meer dan 250 meter hanteren. Verder gelden in 84 van de 103 coffeeshopgemeenten in 2012 één of meerdere vestigingscriteria voor coffeeshops, zoals een verbod op vestiging in woonwijken of in de nabijheid van horeca of een andere coffeeshop.
   Dit blijkt uit de elfde meting van de monitor van het aantal officieel gedoogde verkooppunten van softdrugs (coffeeshops) en het gemeentelijk coffeeshopbeleid in Nederland.
   Onderzoeks- en adviesbureau Intraval volgt sinds 1999 in opdracht van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het ministerie van Veiligheid en Justitie de ontwikkelingen rond coffeeshops nauwgezet met behulp van deze monitor. Voor deze elfde meting zijn in mei en juni 2013 gemeenteambtenaren ondervraagd die het cannabisbeleid in hun portefeuille hebben. De respons bedroeg wederom 100%.
   Bron: Bureau Intraval en Trimbos Instituut. 14 januari 2014.
   Link:
   http://www.coffeeshopbond.nl/wetenschap/aantal-coffeeshops-verder-gedaald-614/
   Grtz
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 120 Guests (See full list)