• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
karel kweker

Er is er een jarig hoera

Recommended Posts

Wietforum.eu een jaar oud.

Een jaar waarin veel in is gebeurd. een leuk maar druk jaar, en een leerzaam jaar.

Bijna vanaf het begin hadden we al een leuke en goede samenwerking met Leplantage.nl ze kwamen met het idee om een testhoek te maken. en daar producten te testen. dit hebben direct gerealiseerd. Ook Devilsharvest Amsterdam , Kera seeds, en Advenced Nutrients waren er vrij in het begin al bij het forum betrokken. Ze steunden het forum door mee te doen met acties en door de banner gelden konden we het forum de benodigde upgrades geven.

De belangrijkste upgrade nieuwe software zal al een tijd moeten draaien, echter heeft Databaas (de hoofd it-er van het forum) een drukke baan, en ook nog eens een druk sociaal bestaan. (heel rare voor een it-er). Ook schijnen er wat technische probleempjes te zijn kwa oude database in nieuwe software te krijgen. Maar voor deze bit en byte verslindende monster kan dit nooit een onoplosbaar probleem zijn.

De internationale hoek, het is nog niet van de grond. en er lijkt ook niet veel aan te gebeuren. Maar schijn bedriegt, op de achter grond is Psy Chucky erg actief bezig de beste topics om te zetten naar het begrijpelijk engels, we willen niet dat door google translate de informatie onduidelijk word of verkeerd word begrepen.

Wel moeten we bedenken dat al het werk nu nog voor niks word gedaan. Zowel door Databaas, en de mod's als Blowsmurf en Psy Chucky. hun wil ik dan ook erg bedanken voor alle vrijwilligerswerk wat ze voor het forum doen en hebben gedaan.

Blowsmurf bedankt voor het uitpluizen van de php scrips, en het plaatsen van de banners op juiste plaats op het forum. en Psy Chucky thnx voor het oogje in zeil houden als ik weer eens druk ergens anders mee bezig ben. en je vertaal werk. incl mijn knullige mails om zetten naar het engels.

Maar vooral ook natuurlijk alle leden bedankt voor het actief mee doen. het posten van informatie en het mee denken over het forum. de kweek verslagen en de leuke foto's we zijn er blij mee. zonder jullie hadden we nooit de 6000 bezoekers gehaald. en zowel dan hadden ze verdomd weinig te lezen. Thnx jongens en meisjes. echt het 1e jaar was een super jaar....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan vergeet ik nog helemaal te vermelden wat de afgelopen weken is gebeurd,. we zijn nog geen jaar oud en we hebben Dutch-Passion als hoofdsponsor. een gerenommeerd bedrijf, met veel goede informatie bronnen. en dan dat we Greensell.nl die onze webshop service doet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeee leuk joh alweer een jaartje ookal ben ik pas net begonnen op het forum.

hoop dat er nog veel jaren bij komen ga zo veder!

groetjes mediwiet

Share this post


Link to post
Share on other sites

daar kweken we er nog eentje op kareltjjuhhhh :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 108 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online