• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Elmo

Marokko overweegt legalisering cannabis

Recommended Posts

bron : http://www.bladna.nl/parlement-marokko-legalisering-cannabis,06027.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

De Riffijnse activist Chakib El Khayari heeft een wetsvoorstel voor de legalisering van cannabisteelt ingediend bij verschillende parlementaire commissies. Chakib El Khayari vertelde ons uit dat de legalisering van cannabis duizenden landbouwers zou bevrijden van drugskartels, en een verademing zou zijn voor de Marokkaanse economie.

Het legaliseren van cannabis voor industriële en medische doeleinden, werd volgens de activist positief verwelkomd door verschillende instanties.

Het Marokkaanse collectief voor de legalisering van cannabis, waartoe El Khayari behoort, wordt binnenkort ontvangen door de Commissie justitie, rechtsstaat en mensenrechten.

Sinds 2008 probeert het collectief, wietteelt legaal te maken in Marokko, zoals dat het geval is in Zwitserland of België. Sinds 2009 heeft het de steun van de Authenticiteit en Moderniteit Partij en de Istiqlal.

Chakib El Khayari was in 2009 veroordeeld tot drie jaar cel en een boete van 753.000 dirham. Officieel was dat omdat hij geld op een bankrekening in het buitenland had gestort. In werkelijkheid kwam het omdat hij had meegedaan aan een Frans televisieprogramma over de drugshandel in het noorden van Marokko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this