• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
wietplantje

kweekverslag holland hope big bud en afghan skunk

Recommended Posts

Hoi,

 

Ben vandaag begonnen met het ontkiemen van 5 holland hope in een donkere voorraad kast in een bakje water. morgen komen nog 20x afghan skunk en 3x big bud (word verdeelt over 6 vrienden komen tijdelijk bij mij in de tuin te staan ivm ruimte heb een agent gesproken en die zei dat ze daar niet zo'n heel groot probleem van maken) Ze komen buiten te staan verdeelt over 2 speciekuipen van 90 liter met de helft bosgrond en bovenste helft welkoop potgrond. ze worden als ze  20cm hoog zijn in het bos gezet (het bos is eigen grond we kunnen ze ivm bedrijf niet bij huis hebben) de andere gaan naar de vrienden toe. Ik heb ook 3 wormen in de speciekuip gedaan en gaten geboord. (Stuur deze berichten vanaf een vriend zodat de politie mochten ze dat willen me niet kunnen vinden)

20180410_182157.jpg

20180410_182124.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suc6 met je ronde!

 

De gegevens zoals locatie etc worden geript hier op het forum voor je ze plaatst dan scheelt alweer wat krijg je hopelijk wat geruststelling van 

 

greetzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

tipje ,. gooi wat meer aarde in die kuipen,.. ga je ze allemaal in die kuipen zetten? dan komen wel de wortels met elkaar in de knoop,. en dat geeft weer een hoop stress en schade en vertraging bij het over potten.. ;) je kan beter 1 of 2 planten op zo'n kuip doen en de rest dan voor groeien in kleinere potjes en dan later over zetten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze worden sowieso overgezet als ze 15a 20 cm zijn kan ze altijd nog verpotten maar in 2 bakken ziet er iets mooier uit. Ik hoop dat het goed komt. Is mijn eerste kweek ooit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zitten er aanplantjes van 15 cm al grote wortels dan? Zat er ook aan te denken doorzichtig folie over de bak te doen om een kas idee te creëren weet niet of dit nodig is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 van de 3 big buds en alle 20 afghan skunks zijn ontkiemd heb ze wel allemaal gezaaid en iets water overheen gedaan. hoop woensdag foto's te hebben. Ben tot woensdag weg maar ik heb er nu toch geen werk mee.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, wietplantje said:

Heb ze helaas al gezaaid hoop dat het goed gaat...wiet is onkruid dus vrij taai spul...we zullen zien.

Tja op zicht waar,.... Maar ik zie niet veel mensen bewust onkruid kweken en nog minder die er ook een grote oogst van willen. Dat wiet een heel sterk plantje is, dat is zeker waar. Maar omdat je ook wat willen oogsten voor medicinal of recreatief gebruik zijn de meeste kwekers een stukje liever voor hun wietplant als voor de brandnetels .... :rolleyes:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal kijken hoe het gaat de plantjes hebben best veel ruimte (ongeveer een potje waar je normaal viooltjes in koopt en dan 30 cm diep. Mn vader heeft liever niet allemaal potjes in de tuin omdat hij er op moet passen als ik weg ben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi dat ze al boven zijn:D

 

die wortels worden echt wel veel sneller groot dan je denkt ja, niet te lang zo laten staan want dat gaat echt gekut worden anders.

 

succes met je kweek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post laatste tijd niet heel veel. Alles gaat zn gangetje ze groeien lekker door met dit weer. Krijgen ivm warmte iedere avond een beetje water. Heb er ook een paar stuivers ingedaan ivm mieren.  Een plant ziet er raar uit twee steeltjes aan een blaadje denk dat ik ze als ze iets groter zijn uit elkaar trek.

20180422_162738.jpg

20180422_162735.jpg

20180422_162732.jpg

20180422_162726.jpg

20180422_162722.jpg

20180422_162716.jpg

20180422_162713.jpg

20180422_162704.jpg

20180422_162658.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is apart ja, 2 uit een zaadje heb ik hier wel vaker gezien, maar 2 uit een zaadje die ook nog dezelfde blaadjes delen is nieuw.
Sorry om er als 3e persoon over te beginnen :P maareh, gaan die binnen snel een eigen potje krijgen ?
Desnoods al die potjes in een grote pot doen zodat je vader ook blij is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zal kijken. Hoop ze over een paar weken tijdens een regenachtige dag te verpoten. wat ik met dat plantje aanmoet weet ik ook nog niet misschien groeit ze zo gewoon door.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is bosgrond langs een sloot en tussen de brandnetels in een weiland ik heb niks voorbereid als ik ze overloopt doe ik er wat potgrond en kippenstront bij en voor de rest niks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By Weet Ikveel
   Goedemiddag allemaal,
    
   Ik ben nieuw hier, dus wel zo netjes (en volgens de regels) om mijzelf en mijn 4 dames even voor te stellen. Ik ben hier om te leren en resultaten te delen. Ik las al regelmatig wat info en verslagen hier, dus dacht ik meld me maar aan. Ik ben zo'n 13 jaar geleden gestopt met roken, maar ik mis het ergens wel. Goede manier om mijn chaotische hoofd in toom te houden. Aantal maanden geleden weer eens geprobeerd en het was allemaal veels te sterk en ik heb het idee dat er veelal rotzooi in zit. Ik ben me sindsdien wat gaan verdiepen in hobbymatige zelfvoorziening (biologisch waar mogelijk). Resultaat is dat ik nu voor de eerste keer buiten 4 dames heb staan, 2x Auto Duck (autoflower van Dutch Passion) en 2x Frisian Duck (fotoperiodiek van Dutch Passion). 
   Inmiddels zitten de dames en ik voor 3 van hen op dag 71 vanaf het moment van zaaien en voor 1 auto op dag 62. 
    
   De auto's staan in 7,5 lt Plagron Royalmix en de fotoperiodieke in 18 lt Plagron Royalmix. Beide hebben biologische voedingskorrels gekregen voor 12 weken. Aan de auto's voeg ik momenteel conform voorschriften Plagron GreenSensation toe en waar nodig heb ik voor de fotoperiodieke dames groei- en bloeispullen staan van Plagron Alga (bio lijn). 
   1x per week spuit ik de dames preventief in met CannaCure en gaat er Garlic Bug Control in het water. PH doe ik niets mee aangezien de Royalmix dit zelf moet regelen.
    
   Recent een plaag(je) gehad waarvan ik denk dat het trips waren, de Garlic en CannaCure hebben toen hen werk netjes gedaan lijkt het. Verdere schade voorkomen door actief te behandelen. Nu dus alleen nog preventief 1x per week.
    
   Ik doe verder niet aan dingen als LST of dieven enzo, i keep it simple en laat de natuur haar gang gaan. Wellicht verander ik ooit nog eens van gedachte door goede adviezen :-) 
    
   Ik zal hier onder een foto plaatsen en later in een ander topic zo nu en dan wat foto's plaatsen en voor hen die het leuk vinden wat tekst erbij zetten. (Mogelijk stel ik af en toe een vraag aangezien het allemaal nieuw is voor me).
    
   Nou, dat was de intro wel. Tot in andere topics!ukkie :-) auto 2, vorige week was ze 32 cm.Auto 2, vorige week 45 cm.Rechts Frisian 1, vorige week 85 cm. Links Frisian 2, vorige week 63 cm. 
  • By bianca78
   Hallo allemaal,  mijn   naam is bianca , ben 40 jaar en rook al bijna 20 jaar dagelijks.  Vorig jaar eigenlijk pas begonnen met mijn eerste buitenkweekje. Waarom ik daar nooit eerder mee begonnen ben is ook voor mij een raadsel 🙈 Ging best veel mis , maar uiteindelijk toch het hele jaar van kunnen roken,  ik  had toen van 10  planten in totaal 800 gram afgehaald , en nee dit waren geen autoflowers maar gewone fotoperiode planten die ik niet had verduisterd, dus veel te laat klaar. Nou Ja dit jaar nieuwe poging 🤗. Ik heb nu gekozen voor een aantal autoflowers, deze staan in 20 liter bakken, dan wat xxl autoflowers in 45 liter bakken (Deze staan nu een maand) . En tot slot 4 X MAF snelbloeiers waarvan 3 in 65 liter gaan en 1 in de volle grond , deze zijn 1 juni ontkiemd en  moeten nog overgepot worden,  wel verdeeld over 2 tuinen 😉. Alvast 1 vraagje , het blad van 1 autoflower is geel op sommige plekken , Wat zou dit kunnen zijn? Bedankt alvast!


  • By ministervanwietzaken
   Hier zal ik mijn kweekverslag doen van dit jaar ! 
    
   Wil 3 planten zetten, begin met....
   2x think different autoflower 
   1x sweet cheese autoflower
   volle grond lichtjes gemixt met canna terra
   Canna terra professional gebruik ik Ook als potgrond Voor in de potten en Als meststof voor door beide soorten grond gebruik ik de supermix van plagron. (Minimaal aanbevolen Hoeveelheid )
   verder gebruik ik de growbox 100% terra van plagron.
    
    
    
   Deze week het eerste zaadje ontkiemd,(neem telkens 3 dagen tussen het ontkiemen) (fouten met voeding  makkelijker kunnen corrigeren)
    
   foto’s airpots volgen ⏩
    
    
   hier wel vast foto van het plekje waar ik in de volle grond Ga kweken, (THINK DIFFERENT) licht gemixt met canna terra. Grond 60cm diep gemixt en iets losser gemaakt (Veel klei in bodem maar wel lekker losjes (ben Nog niet helemaal klaar maar hier alvast idee hoe ik het ga doen
    
    Leg rondom nog wat koperdraad tegen de slakken en zet een aantal planten in de buurt voor de lieveheersbeestjes 🐞 
    
   komende dagen upload ik meer 🤙🏼
    
   greetzzz

    
    
    
    
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   4 Members, 1 Anonymous, 122 Guests (See full list)